Reclamă

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie roz. Vedeta impresionează cu silueta sa chiar și la 56 de ani

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie roz. Actrița în vârstă de 56 de ani a distribuit imaginile pe contul său personal de Instagram. Trecerea timpului pare că nu și-a lăsat amprenta asupra siluetei sale. Mai mult, Hayek susține că nu a apelat niciodată la operațiile estetice pentru a-și schimba înfățișarea.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 iulie 2023, 6:54

Salma Hayek se numără printre vedetele care își doresc să îmbătrânească frumos. Actrița nu se teme de acest proces și vede totul ca pe o schimbare naturală. La vârsta de 56 de ani, Salma continuă să arate incredibil, iar imaginile cu ea ajung să strângă imediat mii de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie roz

Salma Hayek știe cum să se distreze. Actrița internațională se bucură de vacanță alături de soțul său. Vedeta a vrut să le arate și fanilor săi câteva imagini din timpul momentelor în care a mers la piscină. Bruneta s-a pozat într-un costum de baie roz, în stilul păpușii Barbie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

La fel ca multe alte actrițe de la Hollywood, Salma a adoptat și ea acest trend. Selena gomez este una dintre vedetele care s-au arătat a fi foarte entuziasmate de lansarea filmului Barbie. Gomez a organizat o întreagă petrecere cu tematica filmului Barbie.

Reclamă

Salma și-a dorit și ea să se simtă ca o păpușă Barbie și a optat pentru un costum de baie întreg, dar cu un decolteu amplu. Bustul generos al actriței a fost imediat fotografiat de către soțul acesteia. Într-o ținută de-a dreptul spectaculoasă.

Salma Hayek a ales să le arate fanilor săi cum își petrece timpul liber. De altfel, Salma este considerată a fi una dintre cele mai active actrițe de la Hollywood, mai ales când vine vorba de gestionarea contului de Instagram, relatează Marca.

Actrița mexicană are un număr impresionant de 25 de milioane de urmăritori doar pe contul său de Instagram. Diva nu postează imagini doar cu ea, ci și cu partenerul său, miliardarul Francois-Henri Pinault. Deși soțul divei nu este la fel de activ în mediul online, Salma nu ratează nicio ocazie pentru a-l arăta publicului.

Reclamă

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2006. Salma și Henri au devenit părinți pentru prima dată în anul 2007.

Cum reușește Salma Hayek să se mențină mereu tânără

Salma Hayek a dezvăluit recent care este secretul care o ajută să se mențină mereu tânără. Vedeta, în vârstă de 56 de ani, arată incredibil și susține că nu a apelat la proceduri de înfrumusețare care implică folosirea de botox.

Diva susține că a vrut să îmbrățișeze procesul natural de îmbătrânire. Totuși, aceasta are câteva trucuri când vine vorba de aspectul său, dar mai ales de spirit. Salma Hayek susține că reușește să se mențină mereu tânără cu ajutorul unei meditații speciale pe care o face.

„Sunt multe lucruri pe care nu le înțeleg, am avut și câteva probleme de sănătate. Am dezvoltat cumva această meditație ciudată. Terapia o pot face ore întregi, pentru că atunci când te afli în starea de meditație nu simți cum trece timpul”.

„Este foarte distractiv, pentru că nu e ca și cum stai acolo și nu gândești nimic. Funcționează foarte bine la mine. După fiecare ședință mă simt de parcă am din nou 20 de ani” a declarat Salma despre tipul de meditație pe care îl practică. Diva are totodată și un stil de viață sănătos, lucru care o ajută să se mențină în formă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×