Reclamă

Selena Gomez a organizat o petrecere privată. Printre invitații artistei s-a aflat și sora acesteia, Gracie Elliot Teefey

Selena Gomez a organizat o petrecere privată. Printre invitații artistei s-a aflat și sora acesteia, Gracie Elliot Teefey. Petrecerea impresionantă a reunit unii dintre cei mai importanți oameni din viața cântăreței. Aceasta și-a dorit să aibă aproape oamenii dragi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iulie 2023, 12:49

Selena Gomez știe cum să organizeze o petrecere reușită. Diva a ales pentru aniversarea celor 31 de ani să petreacă alături de cei apropiați. Mai mult, petrecerea sa a avut ca tematică filmul Barbie. Cei prezenți au fost invitați să poarte ținute roz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a organizat o petrecere privată

Cântăreața internațională a fost pozată de paparazzi în timp ce părăsea localul unde a ales să-și găzduiască petrecerea. Gomez a fost tot timpul însoțită de sora sa mai mică, Gracie Elliot Teefey. Gracie a fost văzută tot mai des în public alături de Gomez.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gracie Elliot Teefey în timp ce părăsește petrecerea organizată de Selena Gomez
Gracie Elliot Teffey a purtat o ținută roz pe care a asorat-o cu o pălărie / Profimedia Images

Prietenii cântăreței susțin că cele două au o relație foarte strânsă, iar Selena își dorește să-i ofere surorii sale tot ce ea nu a putut să aibă în adolescență. Gomez a ales pentru petrecerea sa să poarte o rochie roz la care a asortat o pereche de platforme.

Reclamă

Invitații s-au conformat regulilor artistei și au fost văzuți plecând de la eveniment în ținutele roz. Petrecerea cântăreței nu a mai fost una restrânsă, idar printre invitați s-au aflat doar oamenii importanți din viața sa. Micuța Gracie a ales și ea o rochie roz și o pereche de tocuri impresionante. După ce au luat masa, invitații au putut să urmărească împreună filmul Barbie.

Gomez le-a oferit invitaților săi pălării roz în stil cowboy și eșarfe cu pene. Gracie a fost văzută purtând o astfel de pălărie în timp ce părăsea petrecerea surorii sale. Selena nu a mai putut face față oboselii și a decis să renunțe la tocuri și să meargă desculță pe stradă.

Fotografii nu au ratat acest moment și au pozat-o pe artistă din toate unghiurile. Gomez nu s-a simțit deloc stânjenită de moment și s-a îndreptat la mașina care o aștepta în timp ce își ținea tocurile în brațe, relatează People.

Reclamă

Cine a participat la petrecerea organizată de Selena Gomez

Selena Gomez și-a dorit să fie înconjurată de oamenii cu adevărat importanți pentru ea. Astfel vedeta și-a ales cu mare grijă invitații prezenți la eveniment. Printre aceștia s-au aflat nume importante de la Hollywood, dar și persoane din familia artistei.

Pe lângă sora sa, la petrecerea a participat și una dintre verișoarele Selenei, Priscilla Cosme. Toate persoanele au purtat ținute impresionante desprinse din filmele cu Barbie. Lista de invitați i-a inclus pe Diplo, David Dobrik, Saweetie, Sabrina Claudio, Karol G, dar și Christina Aguilera. Gomez a vrut să aibă parte de o aniversare pe care să și-o amintească.

Dacă în anii trecuți a preferat să-și celebreze aniversarea într-un grup restrâns, anul acesta a pus în scenă o adevărată petrecere. Paris Hilton, Benny Blanco și Tayga au fost și ei prezenți printre invitații divei. Diva a fost întâmpinată și cu un tort superb care a fost decorat cu trandafiri.

Cântăreața internațională pare că a reușit să-și îndeplinească dorința și să fie înconjurată de oamenii care sunt cu adevărat importanți pentru ea. Cea care a lipsit de la petrecerea divei a fost Taylor Swift, scrie BuzzFeed.

Swift și Gomez au o prietenie strânsă însă publicațiile internaționale susțin că artista nu a putut fi prezentă la eveniment din cauza turneului său internațional.

Nici Nicola Peltz Beckham, o altă prietenă apropiată a Selenei, nu a putut să participe la petrecere, însă i-a transmis Selenei un mesaj emoționant prin intermediul unei postări de pe contul său personal de Instagram. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×