Reclamă

Linda Evangelista a declarat că nu își dorește să mai iasă la întâlniri. Ce dezvăluiri a făcut despre viața sa amoroasă

Linda Evangelista a declarat că nu își dorește să mai iasă la întâlniri. Vedeta a făcut dezvăluiri noi despre viața sa amoroasă. Supermodelul, în vârstă de 58 de ani, a spus că ultima dată când a ieșit la o întâlnire a fost în anul 2016.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 noiembrie 2023, 7:14

Linda Evangelista nu își dorește să mai iasă în oraș pentru a avea parte de o întâlnire romantică. Modelul canadian „nu este interesată” de acest aspect al vieții sale. Vedeta spune că nu mai vrea să-și găsească partenerul ideal, nici să găsească dragoste adevărată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Linda Evangelista a declarat că nu își dorește să mai iasă la întâlniri

Linda a fost foarte categorică în cel mai recent interviu pe care l-a oferit. Supermodelul, în vârstă de 58 de ani, nu-și dorește să se mai apropie de un posibil partener. Declarațiile sale i-au luat pe admiratorii divei prin surprindere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Linda Evangelista, la CFDA Fashion Awards, pe covorul roșu, în 2013
Linda Evangelista a fost una dintre supermodelele anilor ’90 și, alături de Kate Moss și Naomi Campbell / Getty Images

„Nu vreau să mai dorm lângă cineva. Nu vreau nici măcar să mai aud pe cineva respirând lângă mine”, a spus Linda în cele mai recente declarații.

Reclamă

Vedeta spune că ultima dată când a ieșit la o întâlnire a fost înainte de procedurile cosmetice pe care și le-a făcut.

Procedurile „i-au deformat permanent fața”, iar diva a trecut prin clipe dureroase în perioada din luna august 2015 până în luna februarie 2016.

Evangelista nu și-a mai dorit să mai apară în public. Despre problemele sale de imagine a povestit într-un alt interviu din trecut.

Reclamă

Ce se știe despre viața amoroasă a Lindei Evangelista

Chiar dacă Linda Evangelista nu-și mai dorește o relație amoroasă, aceasta a trăit povești de iubire în trecut. Evangelista a fost căsătorită anterior cu Gerald Marie.

Cei doi s-au căsătorit în anul 1987, când Linda avea doar 22 de ani, iar Gerald avea 37 de ani. Perechea a divorțat după mai multe neînțelegeri în anul 1987.

„Eram fără speranță. Nu știam atunci ce urmează să fac și cum e să fii cu adevărat îndrăgostită”, a spus Linda despre mariajul său eșuat. Evangelista a dezvăluit într-un documentar faptul că a fost abuzată de soțul său.

Linda s-a simțit încurajată să vorbească despre abuzurile trăite după ce a văzut acuzațiile de conduită sexual greșită care i-au fost aduse fostului său soț de mai multe femei în anul 2020. Linda a vorbit și despre rolul de mamă.

Supermodelul are un fiu de 17 ani, Augustin James Evangelista. Tânărul a venit pe lume după relația Lindei cu fostul său partener, Francois-Henri Pinault. Linda a fost nevoită să-l dea în judecată pe Pinault în anul 2011.

Vedeta l-a acuzat pe omul de afaceri că nu plătește pensia alimentară pentru fiul pe care îl au împreună. Lucrurile s-au rezolvat câteva luni mai târziu. În prezent Pinault este căsătorit cu actrița Salma Hayek.

Linda nu și-a refăcut viața după relația cu omul de afaceri. Aceasta a prefera să aibă relații de scurtă durată. Acum este decisă să renunțe definitiv la viața sa amoroasă și să nu-i mai acorde prioritate. Pentru vedetă este mult mai importantă cariera în această perioadă, dar și timpul pe care îl petrece împreună cu fiul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×