Reclamă

Leonardo DiCaprio a petrecut alături de unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Cum cine s-a distrat actorul la evenimentul organizat de ziua sa

Leonardo DiCaprio a petrecut alături de unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Actorul internațional s-a distrat împreună cu prietenii săi vechi. Acesta a organizat un eveniment cu ocazia aniversării sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 noiembrie 2023, 12:05

Vedeta din Titanic a împlinit vârsta de 49 de ani. DiCaprio nu a  vrut să rateze momentul fără a organiza în weekend o petrecere de neuitat. Alături de el s-au aflat prieteni vechi, actori celebri, dar și nume cunoscute din industria de entertainment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a petrecut alături de unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood

Leonardo DiCaprio știe cum să organizeze o petrecere de vis. Actorul a reunit unele dintre cele mai cunoscute nume de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian pozată în mașină în timp ce pleaca de la petrecerea lui Leonadro DiCaprio
Kim Kardashian nu a ratat petrecerea aniversară a lui Leonardo DiCaprio / Profimedia Images

Invitații săi s-au putut bucura de o seară de vis la reședința sa privată din Beverly Hills. Paparazzi nu au putut rata acest moment.

Reclamă

Fotografii au așteptat la poarta artistului pentru a putea surprinde vedetele care au venit să se bucure împreună cu actorul în vârstă de 49 de ani. Printre numele celebre s-au numărat Kim Kardashian, Salma Hayek, Lady Gaga, Chris Rock, Olivia Wilde, Beyonce, Rita Ora, Snoop Dogg și mulți alții.

Publicația Daily Mail scrie că la eveniment ar fi participat și actuala iubită a actorului, Vittoria Ceretti. Diva, în vârstă de 25 de ani, ar fi reușit să se strecoare la eveniment fără să fie surprinsă de fotografii nerăbdători să o pozeze.

Femeile superbe care au participat la petrecerea actorului s-au întrecut în ținute elegante, însă cea care ar fi atras atenția tuturor ar fi fost chiar actuala iubită a acotului.

Reclamă

Ce spun apropiații lui Leonardo Dicaprio despre Vittoria Ceretti

Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru relațiile sale cu domnișoare mai tinere ca el. Actorul nu s-a ferit niciodată să-și ascundă gusturile în materie de femei. Cea care ar fi reușit să-i captiveze atenția ar fi Vittoria Ceretti. Tânăra a cunoscut-o inclusiv pe mama actorului.

Actorul și prietenii lui au petrecut până în zori, iar iubita i-a stat mereu alături. O sursă apropiată a lui DiCaprio a declarat la începutul lunii noiembrie că acesta este „înnebunit” după noua sa iubită. Modelul internațional urmează să împlinească vârsta de 26 de ani vara aceasta.

Sursele apropiate spun că DiCaprio și partenera sa se înțeleg din ce în ce mai bine. Actorul din Titanic ar fi ales-o pentru că aceasta are „toate calitățile pe care le caută la o parteneră”, după cum au declarat apropiații lui Leonardo.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de mai multe ori la întâlniri romantice, însă DiCaprio nu a vrut să facă nicio declarație cu privire la viața sa personală. De-a lungul timpului s-a speculat că acesta ar fia vut mai multe relații cu femei celebre din lumea modelingului.

În trecut s-a zvonit că Leonardo s-ar fi întâlnit cu Gigi Hadid. Prietenii actorului din Titanic spun că acesta petrece deseori cu femei frumoase, însă menține o relație de prietenie. Singura care ar fi reușit să-l facă să-și dorească mai mult ar fi actuala sa parteneră.

Vittoria Ceretti are o carieră de succes ca model și activează ca moderatoare de televiziune la o emisiune italiană. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, pare că se bucură de viața pe care o are în prezent alături de vedeta din Titanic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×