Reclamă

Vincent Cassel a fost fotografiat alături de noua iubită, Narah Baptista. Tânăra de 27 de ani este foarte îndrăgostită de actor

Vincent Cassel a fost fotografiat alături de noua iubită, Narah Baptista. Tânăra de 27 de ani este foarte îndrăgostită de actor, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Cei doi au fost fotografiați în Rio de Janeiro, Brazilia.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 decembrie 2023, 7:13

Actorul francez, în vârstă de 57 de ani, a fost fotografiat într-un maiou. Noua lui iubită în vârstă de 27 de ani și-a arătat abdomenul tonifiat într-o bustieră sport neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vincent Cassel a fost fotografiat alături de noua iubită

Cei doi au mers braț în braț pe străzi după ce s-au bucurat împreună de un antrenament în cuplu. Vincent și Narah, care și-au confirmat relația luna trecută, păreau mai fericiți ca oricând.

Narah a purtat pantaloni scurți de gimnastică, mulați pe corp. Și-a pus în evidență abdomenul, în timp ce Vincent și-a arătat fizicul musculos în haine negre de sport.

Vincent Cassel, de mână cu iubita, în timp ce ies de la sală
Actorul francez, în vârstă de 57 de ani, a fost fotografiat într-o vestă neagră fără mâneci / Profimedia Images

Vincent și-a asumat relația cu modelul Narah, în timp ce se afla într-o excursie pe o plajă din Rio de Janeiro în noiembrie. De asemenea, cei doi au părut îndrăgostiți în timp ce se bucurau de o cină în aer liber pentru a sărbători ziua ei de naștere la Roma, tot luna trecută.

Reclamă

Actorul a profitat la maximum de călătoria sa în zona însorită și recent a vorbit despre fericirea sa. Totul se întâmplă la doar șase luni după ce se pare că s-a despărțit de soția lui Tina Kunakey, în vârstă de 26 de ani. Cei doi au avut o relație de cinci ani.

Vincent a radiat în timp ce se plimba de-a lungul nisipului înainte de a face o baie în mare cu noua lui doamnă. Ce doi s-au plimbat cu brațele unul în jurul celuilalt și sărutându-se de mai multe ori pe obraz.

Perechea părea să se distreze de minune în timp ce vorbeau și chiar s-au și bronzat împreună.

Reclamă

Vincent a distribuit mai multe fotografii pe Instagram și videoclipuri din călătoria sa. A publicat inclusiv un selfie pe care l-a descris cu următoarele cuvinte: „Am vrut doar să fiu fericit. Sunt”.

În timp ce Narah a răspuns: „Amor”, care este cuvântul în italiană pentru dragoste.

Vincent Cassel s-a despărțit de soția sa, Tina

Vincent și soția Tina, care au devenit părinții unei fetițe pe nume Amazonie, în aprilie 2019, se crede că s-au despărțit după ce el a șters toate fotografiile cu ea de pe rețelele sociale.

De asemenea, o sursă a declarat în exclusivitate pentru DailyMail.com că cuplul se îndreaptă spre divorț, spunând: „S-au despărțit cu săptămâni în urmă. Tina are inima zdrobită”.

În aprilie, actorul francez Vincent a șters brusc toate imaginile cu Tina, pe fondul speculațiilor că perechea s-ar fi despărțit după cinci ani de căsnicie.

Vincent s-a căsătorit cu Tina în 2018, la doi ani după ce au fost văzuți pentru prima dată împreună.

În plus, Vincent nu a postat nimic care să marcheze ziua de naștere a Tinei, în ciuda faptului că modelul a repostat multe urări de la prietenii ei.

Ultima dată când actorului i-a plăcut una dintre imaginile de pe Instagramul soției sale a fost pe 17 februarie.

Nici Tina, nici Vincent nu au abordat în mod public speculațiile tot mai mari cu privire la statutul căsătoriei lor.

Și, deși nu a reușit să posteze nimic despre ziua de naștere a Tinei, actorul a publicat un mesaj pentru fiica sa, Deva, în vârstă de 18 ani, pe care o are cu prima sa soție, Monica Bellucci.

Vincent și Monica, în vârstă de 53 de ani, s-au căsătorit în 1999, după ce s-au întâlnit pe platoul filmului din 1996, Apartamentul.

Cuplul are două fiice, pe Deva și pe Léonie, în vârstă de 12 ani. Cei doi au divorțat în 2013, după 14 ani de căsnicie. În 2016, Vincent și-a făcut publică relația cu Tina pe Instagram. Ea avea doar 19 ani la acea vreme, iar relația lor a stârnit controverse în întreaga lume, ca urmare a diferenței de vârstă de 30 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×