Reclamă

Deva Cassel a pozat pentru coperta revistei Gen V. Fiica Monicăi Bellucci este complet transformată la 19 ani

Deva Cassel a pozat pentru coperta revistei Gen V. Fiica Monicăi Bellucci este complet transformată la vârsta de 19 ani. Aceasta a vrut să împărtășească câteva dintre trucurile sale de frumusețe, dar și sfaturile pe care le-a primit de-a lungul timpului de la părinții ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 decembrie 2023, 6:46

Deva Cassel este rodul iubirii dintre Monica Bellucci și Vincent Cassel. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, Deva a păstrat o relație la fel de apropiată cu ambii părinți. Tânăra a rămas în grija mamei, iar acum pare să-i calce pe urme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deva Cassel a pozat pentru coperta revistei Gen V

Deva Cassel și-a făcut debutul în filmul italian The Beautiful Summer. Tânăra actriță a moștenit-o pe mama sa. Nu doar frumusețea este una aparte, ci și inteligența ei. Deva dă dovadă de multă maturitate la vârsta de 19 ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aceasta a pozat plină de încredere și entuziasm pentru publicația Gen V. Tânăra își dorește o carieră ca actriță, dar și ca model. Aceasta muncește din greu pentru a-și face un nume în industria modelingului.

Reclamă

În urmă cu mai multă vreme a postat alături de mama sa pentru un brand celebru de haine.

„Părinții mei m-au învățat mereu să privesc înainte și să muncesc pentru ceea ce îmi doresc. M-au învățat să am grijă de mine, să fiu bună cu ceilalți și să rămân întotdeauna curioasă”.

„M-au învățat multe de-a lungul timpului, dar cred că astea sunt printre cele mai importante lucruri. Tot de la ei am învățat cum să mă descurc în situații neașteptate și să trăiesc upă propriile reguli, dar respectându-i pe cei din jurul meu”, a declarat deva în cadrul celui mai recent interviu.

Reclamă

Monica Bellucci și Vincent Cassel au crescut o tânără deosebită. Cei doi mai au împreună o fiică, Leonie. Tânăra Leonie are doar 13 ani, scrie PageSix.

Ce spune Deva Cassel despre cariera sa ca actriță

Deva a fost foarte sinceră cu publicul ei în cel mai recent interviu. Tânăra susține că nu și-a dorit să fie mereu o actriță.

De altfel, Deva spune că nu a luat în considerare această carieră atunci când era mai mică. Cel mai mare interes al său era îndreptat asupra industriei de fashion.

Dragostea pentru filme s-a dezvoltat în timp, iar adolescenta spune că această dragoste a apărut datorită mamei sale.

„Îmi amintesc că mă uitam prin revistele imense de modă ale mamei mele. Le ținea mereu prin casă, îmi amintesc de ele încă de când eram foarte mică. Eram impresionată de cât de frumoase erau. Știu că mi-am dorit să fiu ca femeile pe care le vedeam în acele reviste, dar nu m-am așteptat niciodată să ajung să iubesc și meseria de actriță atât de mult”, a declarat Deva.

Deva a pozat alături de Monica Belucci pentru coperta Vogue Italia în luna iulie a anului 2021. Aparițiile tinerei au fost tot mai frecvete de atunci.

Deva a jucat vara aceasta în the Beautiful Summer, o producție italiană. Presa internațională scrie că fiica Monicăi Bellucci va juca și în seria The Leopard. Deva speră că va reuși să-și creeze propria linie de haine și că va călători cât mai mult prin lume până la vârsta de 30 de ani. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×