Reclamă

Alessandra Ambrosio s-a relaxat pe o plajă din Santa Monica. Vedeta și-a etalat silueta într-un costum de baie din două piese

Alessandra Ambrosio s-a relaxat pe o plajă din Santa Monica. Vedeta internațională și-a etalat silueta într-un costum de baie din două piese. Aceasta s-a întâlnit ulterior cu un grup de prieteni. Paparazzi au profitat de această ocazie pentru a o fotografia pe blondină din toate unghiurile.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 octombrie 2023, 6:36

Alessandra Ambrosio are o siluetă de invidiat la vârsta de 42 de ani. Aceasta reușește să arate incredibil cu ajutorul unei alimentații echilibrate, dar și a unui stil de viață sănătos. Alessandra este una dintre vedetele care profită de timpul liber pentru a face și mai multă mișcare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio s-a relaxat pe o plajă din Santa Monica

Modelul internațional și-a petrecut ziua liberă alături de un grup de prieteni. Aceasta a fost pozată de paparazzi în timp ce juca un meci de volei pe plajă. Modelul, în vârstă de 42 de ani, a ales să poarte un costum de baie din două piese.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio într-un costum de baie alb cu roz, din două piese, în timp ce se află pe o plajă din Santa Monica
Alessandra Ambrosio arată incredibil la vârsta de 42 de ani / Profimedia Images

Costumul de baie a avut un imprimeu alb cu roz și a fost de dimensiuni foarte mici. Acest aspect nu a împiedicat-o pe divă din a se simți în largul său. Vedeta și-a lăsat colecția de tatuaje mici la vedere. Alessandra are un stil de viață activ, iar acest lucru se observă ori de câte ori pozează în costume de baie.

Reclamă

Chiar dacă nu mai are 20 de ani, aceasta are un trup tonifiat la 42 de ani. Supermodelul a mers la plajă și cu fiica sa. Anja, fetița Alessandrei, a preferat să-și privească mama și să facă plajă. Micuța nu s-a alăturat meciului intens de volei.

Alessandra reușit să întoarcă privirile multor bărbați de pe plajă. Modelul își cunoaște foarte bine calitățile și se bucură atunci când primește apreciere de la bărbații din jurul său. Alessandra nu vorbește foarte des despre viața sa privată.

Cu toate acestea, modelul are o relație fericită alături de Richard Lee. Cei doi sunt pozați deseori în ipostaze tandre în timp ce se bucură de timpul petrecut împreună.

Reclamă

Alessandra Ambrosio are o carieră de invidiat

Alessandra Ambrosio este una dintre cele mai cunoscute dive din lumea modelingului. Aceasta a reușit să-și construiască o carieră de invidiat.

Alessandra a început să activeze ca model încă de la vârsta de 15 ani. Aceasta a început primele sale colaborări cu branduri de renume în anul 2017. De-a lungul timpului a pozat pentru Chanel, Calzedonia și Dolce and Gabbana, scrie DailyMail.

Modelul a știut de la început ce își dorește și a muncit pentru cariera sa. În ultimii ani și-a concentrat mult mai mult atenția asupra familie sale. Aceaasta a prefera să pună cariera pe locul doi. Într-un interviu din trecut povestea cum ar arăta ziua ei ideală.

„Cred că ziua mea ideală ar fi o zi pe care o petrec cu familia și prietenii la plajă. Îmi place să mă plimb cu bicicleta, să joc volei sau doar să mă bucur de un grătar acasă”.

„Îmi place să-mi fac timp pentru cei dragi, dar îmi place foarte mult și să mă răsfăț. În timpul meu liber îmi place să merg la sală sau să scriu în jurnal. Atunci când vreau să mă destind merg la clasele de yoga.”

Alessandra are un stil de viață foarte activ și își dorește să își mențină condiția fizică. Vedeta nu se abate de la stilul său sănătos de viață. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×