Reclamă

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta într-un costum de baie portocaliu. Modelul s-a distrat pe o plajă din Santa Monica

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta într-un costum de baie portocaliu. Modelul s-a distrat pe o plajă din Santa Monica. Aceasta a fost însoțită de un grup restrâns de prieteni. Din cercul de apropiați a lipsit partenerul său, Richard Lee.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 august 2023, 6:13

Alessandra Ambrosio se distrează și în lipsa partenerului de cuplu. Deși este într-o relație de lungă durată cu Lee, aceasta a decis să-și petreacă timpul în compania unui grup de prietene. După ce a încercat să obțină bronzul perfect, bruneta s-a aruncat în valurile agitate pentru a înota.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta într-un costum de baie portocaliu

Alessandra Ambrosio a impresionat din nou cu fizicul său de invidiat. Modelul brazilian a ales un costum de baie portocaliu. Diva și-a lăsat la vedere abdomenul lucrat la sală. Partenera lui Richard Lee are o colecție impresionantă de costume de baie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio într-un costum de baie portocaliu
Alessandra Ambrosio și-a expus fizicul într-un costum de baie din două piese / Profimedia Images

Aceasta merge deseori la plajă și are grijă să devină activă. Alessandra, în vârstă de 42 de ani, nu-și arată niciodată vârsta. Continuă să aibă foarte multă atenție în ceea ce privește imaginea pe care o are. Cariera de model este pe primul lco pentru ea.

Reclamă

Bruneta este activă chiar și atunci când alege să se relaxeze. Deși a mers la plajă, ea s-a asigurat că depune și puțin efort fizic. Diva a jucat pe plajă volei alături de grupul de prietene cu care a mers să se distreze.

După plajă, Ambrosio a purtat un crop top portocaliu și o pereche de pantaloni scurți. Nu doar Alessandra arată impresionant în costum de baie, Demi Moore și-a expus și ea fizicul într-un costum de baie din două piese.

Moore, în vârstă de 60 de ani, pare că a descoperit secretul tinereții veșnice.

Reclamă

În ceea ce o privește pe Alessandra, publicațiile internaționale susțin că aceasta se află în această perioadă în vacanță. Diva se bucură din plin de timpul său liber.

Ce spun Alessandra Ambrosio despre viața sa

Când vine vorba despre viața ei privată, Alessandra este destul de discretă. Vedeta își dorește să fie cunoscută pentru cariera ei și mai puțin pentru ceea ce face în viața de zi cu zi. Modelul internațional povestește rareori despre familia sa. Totuși, Alessandra s-a declarat o mamă împlinită, după cum scrie Daily Mail.

Vedeta, în vârstă de 42 de nai, are doi copii. Aceasta îi crește pe adolescenți alături de partenerul din prezent, Richard Lee. Lee și Alessandra formează un cuplu încă din luna februarie a anului 2021. Aceștia și-au ținut relația secretă pentru o vreme, iar ulterior au decis să nu se mai ascundă.

În trecut, alessandra a avut o relație cu Jamie Mazur. Ea și Mazur au fost împreună din 2005 până în anul 2018. În urma relației, Alessandra adus pe lume doi copii, Noah și Anja. Noah are deja 10 ani, iar Anja a împlinit recent 14 ani.

Diva apare deseori alături de aceștia și nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timpul liber alături de cei doi adolescenți. În trecut, paparazzi au surprins-o pe brunetă în vacanță alături de copii și de Richard Lee. Richard se implică în totalitate în creșterea copiilor alături de Alessandra. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×