Reclamă

Monica Bellucci a vorbit despre înaintarea în vârstă. Actrița are 57 de ani, dar spune că vrea să „îmbătrânească în mod pașnic”

Monica Bellucci a vorbit despre înaintarea în vârstă. Deși are 57 de ani, actrița spune că vrea să „îmbătrânească în mod pașnic” și că nu este „obsedată” să rămână tânără. „Sunt atât de multe femei care se simt libere să îmbătrânească într-un mod diferit”, a spus Bellucci într-un nou interviu pentru revista Sunday Times Style.

Publicat: 7 decembrie 2021, 12:41

Vedeta a ajuns la o vârstă înaintată, dar arată foarte bine. Toți cei din jur sunt uimiți cum trecerea timpului nu a afectat-o mai deloc. Există un secret se pare: actrița evită antrenamentele intense de sport și dietele foarte riguroase. Preferă vinul și pastele și optează pentru sesiuni ocazionale de Pillates, scrie Yahoo.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica Bellucci a vorbit despre înaintarea în vârstă

Cu toate acestea, Monica Bellucci face suficientă mișcare și ține „un pic” de dietă atunci când trebuie să ia parte la anumite proiecte sau să apară la evenimente publice. Totul în limite rezonabile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Monica Bellucci îmbrăcată într-o rochie neagră mulată cu bretele
Monica Bellucci și-a dorit să fie cunoscută pentru talentele sale, nu doar pentru aspectul fabulos / Getty Images

„Nu sunt obsedată. Am fost întotdeauna o femeie cu forme, niciodată foarte slabă, așa este firea mea. Și vreau să îmbătrânesc într-un mod pașnic. Când ai 50 sau 60 de ani nu ai aceleași nevoi ca atunci când ai 20 de ani. Te schimbi imediat după ce apare un copil în viața ta. Noi trecem pe locul doi. Asta ne dă altă perspectivă de viață.”

Reclamă

Bellucci preferă să privească îmbătrânirea în mod natural

„Sunt multe momente diferite în viață. Când ești foarte tânăr, ai ceea ce în Franța numesc la beauté du diable, frumusețea diavolului, care este pur și simplu naturală. Este frumusețea tinereții, frumusețea unui moment biologic din viața ta. Și viața merge mai departe. Fizicul îmbătrânește și trebuie să ne descurcăm cu asta. Nu putem face nimic. În același timp suntem norocoși, pentru că dacă îmbătrânim înseamnă că avem o viață lungă. Pe măsură ce corpul coboară, sufletul crește.”

Bellucci are două fiice, Deva, 17 ani, și Léonie, 11, cu fostul ei soț Vincent Cassel, de care s-a despărțit în 2013. De atunci, cei doi se ocupă în mod egal de creșterea celor doi.

Reclamă

„Suntem despărțiți de mult timp, dar, în același timp, când ești părinte, ești părinte pe viață. Este frumos să ai o relație pentru copii atunci când este posibil”, a mai spus Bellucci.

Ce le învață pe fiicele ei despre bărbați

În timp ce Bellucci rămâne discretă cu privire la starea actuală a vieții ei amoroase, se știe că își petrece timpul cu sculptorul și fostul model Nicolas Lefebvre, de 39 de ani: „Cred că am o vârstă acum, această vârstă, care îmi dă dreptul să nu răspund”.

Ca mamă care a experimentat aspectele dificile industriei divertismentului, Bellucci a spus că nu vrea să-și învețe fiicele să nu fie în conflict constant cu bărbații.

„Am parcurs un drum lung, iar astăzi avem curajul să spunem lucruri pentru că sunt femei care au făcut asta înaintea noastră, dar în același timp nu cred într-un război între bărbați și femei, cred că trebuie să găsi un teren comun de comunicare. Nu vreau să-mi învăț fetele să fie pline de ură, nu aduce nimic. Trebuie să găsim o modalitate de a vorbi”.

În cele din urmă, Bellucci a spus că este recunoscătoare că nu a început să facă actorie când era o tânără adolescentă.

„Am trecut prin unele momente, momente care nu au fost întotdeauna perfecte. Dar am început să lucrez când aveam deja 18, 19 ani. Nu aveam 14. Și atunci când am optat pentru actorie, cunoșteam deja lumea modei, așa că eram deja independentă din punct de vedere financiar. Am fost norocoasă pentru că nu am fost niciodată într-o situație cu care să nu mă pot descurca. Este o chestiune de noroc, uneori pur și simplu nu te poți apăra.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×