Reclamă

Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani

Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine din arhiva personală. Fetița din imaginea postată este acum una dintre cele mai apreciate artiste de la Hollywood.

Publicat: 6 decembrie 2021, 7:21 / Actualizat: 6 decembrie 2021, 15:37

Transformarea Amandei a putut fi urmărită de-a lungul timpului de milioane de oameni. Actrița a intrat în atenția publicului de la o vârstă foarte fragedă. De părinții săi nu fac parte din lumea spectacolului, Amanda a știut dintotdeauna că își dorește o carieră în lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amanda Seyfried este de nerecunoscut

Amanda Seyfried a postat recent pe rețelele sociale o fotografie cu ea din copilărie, iar vedeta este de nerecunoscut. La 36 de ani, actrița are o carieră de succes și o familie extraordinară. Însă drumul către succes a fost pavat cu mule provocări.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De-a lungul vieții a trecut prin multe suișuri și coborâșuri pentru a ajunge unde și-a dorit cu adevărat. Amanda s-a născut și a crescut în Pennsylvania, acolo unde părinții săi duceau o existență obișnuită. Mama sa, Ann Seyfried este terapeută, în timp ce tatăl său, Jack Seyfried este un farmacist.

Reclamă

Amanda a urmat cursurile unui liceu public, iar ulterior a mers să studieze la Universitatea Fordham. Singura care avea o legătură cu lumea artistică era sora sa mai mare, Jennifer Seyfried, care este cântăreață într-o trupă rock, Love City. Amanda a dus o viață obișnuită până într-o zi când cineva i-a remarcat frumusețea ieșită din comun. Figura sa angelică a ajutat-o să pătrundă în lumea modei de la vârsta de 17 ani.

De aici, artista, și-a dat seama ce vrea să facă mai departe. A luat lecții de canto și s-a antrenat pentru a ajunge o vedetă în lumina reflectoarelor. Și-a început cariera de actriță în drama televizată Guiding Light, iar succesul l-a cunoscut cu adevărat în urma rolului din serialul Mean Girls pe care l-a primit în anul 2003. În comparație cu acel moment, Amanda Seyfried este acum de nerecunoscut. Tânăra actriță s-a schimbat complet de-a lungul carierei sale.

Cum și-a început Amanda Seyfried cariera

Reclamă

Succesul real a venit în anul 2003. Amanda Seyfried a intrat în atenția producătorilor mari și a primit roluri generoase. A avut șansa să joace în nenumărate filme și să acumuleze cât mai mult experiență în fața camerelor de filmat. Amanda a jucat în Nine Lives, American Gun, Wildfire, Alpha Dog și multe alte producții.

Rolul din anul 2010 din Dear John avea să-i aducă vedetei un succes neimaginat. Deși filmul a primit inițial recenzii negative, talentul actriței a fost remarcat de către alți mai producători de la Hollywood.

În același an, vedeta a ajuns să joace în Letters to Juliet, o comedie romantică cu peste 80 de milioane de dolari încasați în primele luni de la lansare. Rolul i-a adus titlul de ”cea mai importantă vedetă feminină a anului”și ulterior a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună interpretare în rol feminin” pentru personajul interpretat în Dear John.

Rolul principal din filmul In Time alături de Justin Timberlake i-a adus recunoașterea internațională, iar filmul s-a bucurat de încasări de peste 172 de milioane de dolari.

Realizările Amandei Seyfried pe plan internațional

Amanda Seyfried este acum de nerecunoscut, iar acest lucru s-a întâmplat în principal datorită implicării sale și dorinței de a-și face un nume în lumea filmului. Deși nu provine dintr-o familie de artiști la fel ca alte vedete, actrița a știut dintotdeauna cum vrea să arate viitorul său.

După ce a cunoscut succesul internațional cu filmul In Time, Amanda, a devenit imaginea mai multor branduri de frumusețe din Japonia. În anul 2011, revista People a clasat-o pe locul unu în topul ”celor mai frumoase 25 de vedete la 25 de ani”.

Vedeta a fost inclusă din 2009 până în 2010 în topul celor mai frumoase femei, realizat de People. A apărt pe coperta a numeroase publicații internaționale și a fost numită de cei mai mulți ”tânăr actriță strălucitoare de la Hollywood”.

Cu toate acestea, vedeta a declarat de-a lungul timpului că suferă de anxietate și atacuri de panică. În ciuda aparențelor, Amanda, are trac de scenă, iar până în anul 20015 s-a ferit să joace în piese direct pe o scenă în fața publicului.

Viața departe de lumina reflectoarelor

Când vine vorba de viața în spatele camerelor Amanda Seyfried este o soție și o mamă uimitoare. Aceasta a avut o relație cu actorul Justin Long din 1013 până în 2015, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior l-a cunoscut pe Thomas Sadoski, care i-a fost coleg de platou în The Last Word.

Cei doi sunt împreună încă de la începutul anului 2016. În luna septembrie a aceluiași an s-au logodit și s-au căsătorit anul următor într-o ceremonie discretă la careu au luat parte doar ei doi și ofițerul de stare civilă.

Cuplul are împreună doi copii. Fiica actriței, Nina Sadoski, s-a născut în anul 2017, iar fiul acesteia, Thomas Seyfried-Sadoski, în 2020. Vedeta preferă să-și țină copii departe de ochii curioșilor, motiv pentru care postează rareori imagini in viața sa pe contul personal de Instagram. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×