Reclamă

Vin Diesel are trei copii cu Paloma Jimenez. Cum arată familia lui

Vin Diesel are trei copii cu soția sa, Paloma Jimenez. Familia actorului din Fast & Furious duce o viață fericită, departe de lumina reflectoarelor. Hania, Vincent și Pauline sunt mândria actorului și a soției sale. Diesel se bucură de fiecare dată când poate poza alături de copii săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 mai 2023, 5:08

Vin Diesel și Paloma Jimenez au început să se întâlnească în anul 2007. Vedeta din Fast & Furious și-a dorit foarte mult copii alătur de partenera sa. Cei doi sunt părinți mândri. Hania are 15 ani, Vincent are 12 și Pauline are 8 anișori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vin Diesel are trei copii cu Paloma Jimenez

Vin Diesel vorbește întotdeauna cu emoție în glas despre copiii săi. Actorul a declarat în enumărate interviuri fatul că micuții sunt mândria sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vin Diesel alături de soția sa, Paloma Jimenez și cei trei copii ai acestora: Hania, Vincent și Pauline
Vin Diesel are trei copii cu soția sa, Paloma Jimenez / Getty Images

Actorul are o iubire aparte pentru familia sa, în special pentru copii. Dragostea sa este răsplătită de fiecare dată. Copiiii actorului au apărut într-un clip în trecut, iar aceștia își lăudau tatăl într-unul din filmele în care acesta juca.

Reclamă

„Copiii mei sunt singurii care îmi pot aduce lacrimi de fericire în ochi.”

Copiii actorului încă nu au ales un drum pe care să-l urmeze în viață, dar Diesel își dorește ca aceștia să aleagă ceea ce îi va face fericiți.

Cei trei copii ai actorului apar deseori alături de tatăl lor pe covorul roșu, scrie People.

Reclamă

Hania Riley Sinclair are deja 15 ani

Diesel și partenera sa au devenit pentru prima dată părinți în anul 2008. Atunci au adus- pe lume pe fiica lor, Hania Riley Sinclair, pe care Diesel o alintă cu porecla Similce. Actorul a declarat într-un interviu din trecut faptul că Paul Walker a fost cel care l-a încurajat pe Diesel să fie prezent în camera de nașteri.

„Îmi amintesc că l-am întrebat pe Paul dacă e o idee bună să intru în camera de nașteri. El a fost cel care m-a încurajat să iau această decizie și a fost cel mai bun lucru din viața mea. Am făcut tot ce am putut ca tată, chiar i-am tăiat cordonul ombilical. Am fost prezent, iar acele momente sunt neprețuite pentru mine”.

Hania pare să calce pe urmele actorului. Aceasta și-a arătat de-a lungul timpului interesul pentru lumea filmului. Hania a apărut de multe ori pe covorul roșu alături de tatăl său. Adolescenta se bucură să participe la premierele de film. Mai mult, Hania și fiica lui Paul Walker, Meadow, au o relație strânsă de prietenie, scrie publicația People.

Vincent Sinclair a ales să-i calce pe urme tatălui său

Vincent Sinclair este singurul fiu al actorului. Acesta s-a născut pe data de 15 august 2010. La fel ca sora sa mai mare, Vincent s-a alăturat de multe ori tatălui său pe covorul roșu. Acesta a fost prezent la premierele filmelor Fast & Furious.

Vincent și-a făcut debutul ca actor filmul cu numărul 9 din seria Fast & Furious. Vin Diesel a declarat atunci că nu a fost ideea sa să-l aleagă pe Vincent să participe în film. Vincent a interpretat versiunea mai tânără a rolului pe care Diesel îl joacă în film, Dominic Toretto.

Pauline Sinclair poartă numele lui Paul Walker

Cea mai mică fiică a actorului este Pauline Sinclair. Aceasta s-a născut pe data de 14 martie 2015. Pauline a primit acest nume după regretatul Paul Walker. Diesel a declarat într-un interviu care a fost motivul pentru care a ales acest nume.

„Paul va avea întotdeauna un loc special în viața mea. Știu că Paul a fost cu mine în sala de nașteri, i-am simțit prezența. Am simțit pur și simplu că este acolo, alături de mine. Mi-am dorit să păstrez această amintire în familie și am vrut să-l fac să fie parte din familia noastră”.

Copiii actorului au o relație foarte bună cu fiica lui Paul Walker. Diesel o tratează pe Meadow ca pe propriul copil. Cei doi au putut fi văzuți recent la premiera filmului Fast X.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×