Reclamă

Vin Diesel are trei copii cu Paloma Jimenez. Cum arată familia lui

Vin Diesel are trei copii cu soția sa, Paloma Jimenez. Familia actorului din Fast & Furious duce o viață fericită, departe de lumina reflectoarelor. Hania, Vincent și Pauline sunt mândria actorului și a soției sale. Diesel se bucură de fiecare dată când poate poza alături de copii săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 mai 2023, 5:08

Vin Diesel și Paloma Jimenez au început să se întâlnească în anul 2007. Vedeta din Fast & Furious și-a dorit foarte mult copii alătur de partenera sa. Cei doi sunt părinți mândri. Hania are 15 ani, Vincent are 12 și Pauline are 8 anișori.

Vin Diesel are trei copii cu Paloma Jimenez

Vin Diesel vorbește întotdeauna cu emoție în glas despre copiii săi. Actorul a declarat în enumărate interviuri fatul că micuții sunt mândria sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vin Diesel alături de soția sa, Paloma Jimenez și cei trei copii ai acestora: Hania, Vincent și Pauline
Vin Diesel are trei copii cu soția sa, Paloma Jimenez / Getty Images

Actorul are o iubire aparte pentru familia sa, în special pentru copii. Dragostea sa este răsplătită de fiecare dată. Copiiii actorului au apărut într-un clip în trecut, iar aceștia își lăudau tatăl într-unul din filmele în care acesta juca.

Reclamă

„Copiii mei sunt singurii care îmi pot aduce lacrimi de fericire în ochi.”

Copiii actorului încă nu au ales un drum pe care să-l urmeze în viață, dar Diesel își dorește ca aceștia să aleagă ceea ce îi va face fericiți.

Cei trei copii ai actorului apar deseori alături de tatăl lor pe covorul roșu, scrie People.

Reclamă

Hania Riley Sinclair are deja 15 ani

Diesel și partenera sa au devenit pentru prima dată părinți în anul 2008. Atunci au adus- pe lume pe fiica lor, Hania Riley Sinclair, pe care Diesel o alintă cu porecla Similce. Actorul a declarat într-un interviu din trecut faptul că Paul Walker a fost cel care l-a încurajat pe Diesel să fie prezent în camera de nașteri.

„Îmi amintesc că l-am întrebat pe Paul dacă e o idee bună să intru în camera de nașteri. El a fost cel care m-a încurajat să iau această decizie și a fost cel mai bun lucru din viața mea. Am făcut tot ce am putut ca tată, chiar i-am tăiat cordonul ombilical. Am fost prezent, iar acele momente sunt neprețuite pentru mine”.

Hania pare să calce pe urmele actorului. Aceasta și-a arătat de-a lungul timpului interesul pentru lumea filmului. Hania a apărut de multe ori pe covorul roșu alături de tatăl său. Adolescenta se bucură să participe la premierele de film. Mai mult, Hania și fiica lui Paul Walker, Meadow, au o relație strânsă de prietenie, scrie publicația People.

Vincent Sinclair a ales să-i calce pe urme tatălui său

Vincent Sinclair este singurul fiu al actorului. Acesta s-a născut pe data de 15 august 2010. La fel ca sora sa mai mare, Vincent s-a alăturat de multe ori tatălui său pe covorul roșu. Acesta a fost prezent la premierele filmelor Fast & Furious.

Vincent și-a făcut debutul ca actor filmul cu numărul 9 din seria Fast & Furious. Vin Diesel a declarat atunci că nu a fost ideea sa să-l aleagă pe Vincent să participe în film. Vincent a interpretat versiunea mai tânără a rolului pe care Diesel îl joacă în film, Dominic Toretto.

Pauline Sinclair poartă numele lui Paul Walker

Cea mai mică fiică a actorului este Pauline Sinclair. Aceasta s-a născut pe data de 14 martie 2015. Pauline a primit acest nume după regretatul Paul Walker. Diesel a declarat într-un interviu care a fost motivul pentru care a ales acest nume.

„Paul va avea întotdeauna un loc special în viața mea. Știu că Paul a fost cu mine în sala de nașteri, i-am simțit prezența. Am simțit pur și simplu că este acolo, alături de mine. Mi-am dorit să păstrez această amintire în familie și am vrut să-l fac să fie parte din familia noastră”.

Copiii actorului au o relație foarte bună cu fiica lui Paul Walker. Diesel o tratează pe Meadow ca pe propriul copil. Cei doi au putut fi văzuți recent la premiera filmului Fast X.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, cu părul blond și subțire, care are una dintre coafurile recomandate pentru femeile cu părul rar și subțire
Frumusețe
5 coafuri pe care să le încerci dacă ai părul rar și subțire. Ce look poți să alegi pentru vara aceasta
Coafura poate spune foarte multe lucruri despre o persoană. Chiar dacă pare superficial, prima impresie este extrem de importantă atunci când întâlnești o nouă persoană. Unghiile, machiajul, ținuta și coafura vor ieși imediat în...
2
Georgina Rodriguez, salută fanii, la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie la premiera Last Summer de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu
Georgina Rodriguez și-a etalat silueta într-o rochie aurie la premiera Last Summer de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe covorul roșu. Modelul de origine spaniolă, în vârstă de 29 de...
3
O femeie într-o cămașă roșie în carouri, care șterge praful
Timp liber
Trucuri utile împotriva prafului. Sfaturi pentru a avea mereu locuința curată
Atunci când locuința ta se murdărește tot mai des, începi să cauți soluții folositoare și rapide pentru a rezolva problema. Din fericire, există mai multe trucuri utile împotriva prafului pe care le poți aplica...
4
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și se întreabă ce poate face dimineața pentru a estompa ridurile fine
Frumusețe
Ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine. Trucuri utile de frumusețe
Te-ai întrebat vreodată ce poți face dimineața pentru a estompa ridurile fine? Experții în beauty îți vin în ajutor cu câteva trucuri utile. Fiecare femeie s-a confruntat la un moment dat cu o astfel...
5
Lily Rose își sarută cu pasiune iubitul
Divertisment
Lily-Rose Depp îl sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor
Lily-Rose Depp o sărută cu pasiune pe 070 Shake pe aeroportul din Los Angeles. Fiica lui Johnny Depp este de ceva timp pe prima pagină a tabloidelor. Lily-Rose Depp a ieșit din aeroport și...
PARTENERI
×