Reclamă

Meg Ryan ar fi apelat la operații estetice. Actrița din Sleepless In Seattle este de nerecunoscut în cele mai recente imagini

Meg Ryan ar fi apelat la operații estetice. Actrița din Sleepless In Seattle este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care circul cu ea pe internet. Meg a fost invitată la o petrecere privată din New York. Aceasta a mers să-l susțină pe actorul Michael Fox.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 mai 2023, 13:20

Meg Ryan a interpretat-o pe Annie Reed în producția de succes Sleepless In Seattle. Vedeta a avut de-a lungul timpului o mulime de apariții publice, însă în ultimii ani a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să nu mai fie la fel de prezentă la evenimentele publice. De data aceasta actrița s-a reunit cu un grup de prieteni vechi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meg Ryan ar fi apelat la operații estetice

Meg Ryan a fost prezentă în New York la lansarea documentarului STILL. Vedeta internațională a mers să-l sprijine pe prietenul său drag, Michael Fox. Cei doi au o prietenie de lungă durată. Meg, în vârstă de 61 de ani, a pozat alături de Michael Fox.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meg Ryan alături de Micael J Fox la o petrecere susținută de acesta
Meg Ryan ar fi apelat la operații estetice / Profimedia Images

Michael Fox apare tot mai rar în public. Acesta este foarte atent cu starea sa de sănătate și încearcă să ducă o viață liniștită.

Reclamă

Imaginile cu actrița au devenit virale pe internet. Chipul acesteia s-a schimbat în ultimii ani. Trecerea timpului pare că și-a pus amprenta asupra sa.

Mulți fani au acuzat-o pe divă că a apelat la operațiile estetice. Comentariile răutăcioase au apărut sub pozele cu Meg de la evenimentul din New York.

”Ce și-a făcut Meg Ryan la față? Este ea cu adevărat? E atât de rușinos și de trist”, a scris un utilizator pe conturile de social media.

Reclamă

Fanii acesteia susțin că actrița ar fi apelat la operații estetice și la injectarea cu botox. Mulți s-au arătat a fi nemulțumiți de schimbările pe care Meg și le-a făcut.

Actrița nu a oferit nicio declarație cu privire la acuzațiile care i-au fost aduse. Admiratorii actriței s-au împărțit în două tabere, iar comentariile au început să atragă tot mai mult atenția presei asupra lor.

Ce s-a întâmplat cu cariera actriței în ultimii ani

Meg Ryan este una dintre cele mai cunoscute actrițe de comedii romantice din anii 1990. Vedeta a jucat de-a lungul timpului în producții precum When Harry Met Sally și Sleepless In Seattle.

Vedeta a reușit de-a lungul timpului să-și construiască o carieră de succes. De la sfârșitul anilor 1980 și până la începutul anilor 2000, Meg Ryan a fost una dintre cele mai populare actrițe de comedii romantice. Însă Meg nu a jucat dar în comedii romantice, vedeta a primit un premiu pentru interpretarea pe care a avut-o în drama romantică When a Man Loves a Woman.

Vedeta a jucat în 1995 într-o dramă istorică, iar unul dintre cele mai apreciate roluri ale sale a fost în filmul fantasy din 1998, City of Angels, unde a jucat alături de Nicolas Cage.

La începutul anilor 2000, Ryan a jucat într-o serie de filme prost cotate, motiv pentru care cariera sa a început să intre într-un colț de umbră. Mulți ani actrița a mai refuzat să accepte roluri. În anul 2015 aceasta a revenit cu debutul său regizoral în producția Ithaca.

Filmul nu a avut încasări remarcabile, iar Meg Ryan a ales să lase în spate cariera de actriță în anii următori. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu vedeta după lansarea filmului pe care l-a regizat. Meg a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×