Reclamă

Michael Fox şi Christopher Lloyd s-au reunit la 37 de ani de la lansarea comediei Back to the Future. Momentul emoționant a avut loc la festivalul Comic Con din New York

Michael Fox şi Christopher Lloyd s-au reunit la 37 de ani de la lansarea comediei Back to the Future. Momentul emoționant a avut loc în cadrul festivalului Comic Con de la New York. Imaginile cu cei doi actori celebri fac acum înconjurul internetului și îi bucură pe fanii francizei SF.

Publicat: 11 octombrie 2022, 9:41

Michael J. Fox și Christopher Lloyd au împărțit platourile de filmare. J. Fox  jucat rolul unui liceean care obișnuia să călătorească în timp, Marty McFly. Colegul său, Christopher l-a interpretat pe excentricul ”Doc” Emmett Brown. Primul film din seria de succes a fost lansat în 1985 și a avut cele mai mari încasări ale acelui an, înregistrând peste 200 de milioane de dolari doar în Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Fox şi Christopher Lloyd s-au reunit la 37 de ani de la lansarea comediei Back to the Future.

Michael J. Fox și Christopher Lloyd s-au văzut din nou pe aceeași scenă. Momentul emoționant a stârnit reacții în mediul online. Cei doi s-au întâlnit pentru a oferi mai multe detalii despre proiectul la care au lucrat împreună în 1985. Totodată, cei doi actori au vrut să povestească și despre boala de care suferă Fox. Actorul a fost diagnosticat cu Parkinson de la vârsta de 29 de ani.

Vezi mai multe imagini cu cei doi actori în Galeria Foto!

Michael J. Fox şi Christopher Lloyd în timp ce se îmbrățișează pe scena de la Comic Con New York 2022
Michael J. Fox și Christopher Lloyd s-au văzut din nou pe aceeași scenă / Profimedia Images

De mai bine de trei decenii se confruntă cu această boală. Actorul, care are în prezent 61 de ani, s-a bucurat să-l vadă pe Lloyd din nou alături de el. Christopher are în prezent 83 de ani, dar nu este străin de mediul online și de lumea digitală. Actorul a făcut o fotografie alături de prietenul său și a postat-o pe rețelele sociale. În descrierea imaginii a lăsat și un mesaj pentru internauți.

Reclamă

Christopher a declarat că ”va prețui întreaga sa viață momentele pe care le-a trăit la Comic Con”. Totodată actorul i-a mulțumit prietenului său drag, Michael J. Fox, dar și fanilor care și-au arătat de-a lungul timpului susținerea și entuziasmul. Fanii înfocați ai seriei s-au arătat a fi încântați peste măsură de momentul istoric în lumea filmelor SF.

Michael Fox și Christopher Lloyd s-au reunit la 37 de ani de la lansarea comediei de succes Back to the Future printr-un efort considerabil.

Cei doi actori au dat dovadă de profesionalism și au răspuns întrebărilor pe care le-au primit de la public, fiind totodată încântați de interesul pe care chiar și fanii mai tineri l-au arătat față de filmele SF de comedie care s-au lansat în 1985.

Reclamă

Michael J. Fox a fost diagnosticat cu boala Parkinson la 29 de ani

Fox a fost diagnosticat cu boala Parkinson la vârsta de doar 29 de ani. Boala nu a debutat brusc, însă simptomele sale au început să-și facă tot mai des prezența. La momentul în care i s-a pus diagnosticul, medicii i-au spus că va mai putea să joace cel mult zece ani.

În ciuda avertismentului pe care l-a primit, Fox a continuat să-și ducă mai departe pasiunea și a anunțat că se retrage din actorie abia în 2020.

Fanii au putut să observe faptul că Fox are probleme în a se deplasa, dar și în a sta foarte mult în picioare. Totodată acesta se confruntă cu tremurături din cauza bolii. Michael Fox se bucura la momentul primirii diagnosticului de o carieră de succes.

Un alt actor care a fost nevoit să renunțe la cariera sa din cauza bolii cu care se confruntă este Bruce Willis. Acesta a fost diagnosticat cu afazie.

Acesta făcuse parte din distribuția de succes Family Ties, era deținătorul mai multor premii Emmy, iar în față i se întrezărea o carieră de succes. Însă actorul a ajuns să aibă un alt destin și a ajuns o adevărată inspirație la nivel mondial pentru persoanele care se confruntă cu boala Parkinson.

Actorul s-a declarat a fi un optimist convins, în ciuda avertismentelor primite de la medicii specialiști. Michael și-a folosit vocea pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestei boli.

Totodată și-a dedicat o parte din venituri pentru a găsi un leac bolii cu care se confruntă. Actorul a strâns peste 1 miliard de dolari, bani pe care i-a folosit cu un singur scop, acela de a găsi o metodă de vindecare a bolii Parkinson pentru el și toți oamnii care se confruntă cu aceasta. Fundația Michael J. Fox a întreprins de-a lungul anilor mai multe acte de caritate.

De altfel actorul va fi onorat de Academia de Arte și Științe Cinematografice la Premiile Guvernatorilor de anul acesta. Premiul onorific îi va fi atribuit pentru implicarea sa în vindecarea bolii Parkinson.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×