Reclamă

Michael Fox şi Christopher Lloyd s-au reunit la 37 de ani de la lansarea comediei Back to the Future. Momentul emoționant a avut loc la festivalul Comic Con din New York

Michael Fox şi Christopher Lloyd s-au reunit la 37 de ani de la lansarea comediei Back to the Future. Momentul emoționant a avut loc în cadrul festivalului Comic Con de la New York. Imaginile cu cei doi actori celebri fac acum înconjurul internetului și îi bucură pe fanii francizei SF.

Publicat: 11 octombrie 2022, 9:41

Michael J. Fox și Christopher Lloyd au împărțit platourile de filmare. J. Fox  jucat rolul unui liceean care obișnuia să călătorească în timp, Marty McFly. Colegul său, Christopher l-a interpretat pe excentricul ”Doc” Emmett Brown. Primul film din seria de succes a fost lansat în 1985 și a avut cele mai mari încasări ale acelui an, înregistrând peste 200 de milioane de dolari doar în Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Fox şi Christopher Lloyd s-au reunit la 37 de ani de la lansarea comediei Back to the Future.

Michael J. Fox și Christopher Lloyd s-au văzut din nou pe aceeași scenă. Momentul emoționant a stârnit reacții în mediul online. Cei doi s-au întâlnit pentru a oferi mai multe detalii despre proiectul la care au lucrat împreună în 1985. Totodată, cei doi actori au vrut să povestească și despre boala de care suferă Fox. Actorul a fost diagnosticat cu Parkinson de la vârsta de 29 de ani.

Vezi mai multe imagini cu cei doi actori în Galeria Foto!

Michael J. Fox şi Christopher Lloyd în timp ce se îmbrățișează pe scena de la Comic Con New York 2022
Michael J. Fox și Christopher Lloyd s-au văzut din nou pe aceeași scenă / Profimedia Images

De mai bine de trei decenii se confruntă cu această boală. Actorul, care are în prezent 61 de ani, s-a bucurat să-l vadă pe Lloyd din nou alături de el. Christopher are în prezent 83 de ani, dar nu este străin de mediul online și de lumea digitală. Actorul a făcut o fotografie alături de prietenul său și a postat-o pe rețelele sociale. În descrierea imaginii a lăsat și un mesaj pentru internauți.

Reclamă

Christopher a declarat că ”va prețui întreaga sa viață momentele pe care le-a trăit la Comic Con”. Totodată actorul i-a mulțumit prietenului său drag, Michael J. Fox, dar și fanilor care și-au arătat de-a lungul timpului susținerea și entuziasmul. Fanii înfocați ai seriei s-au arătat a fi încântați peste măsură de momentul istoric în lumea filmelor SF.

Michael Fox și Christopher Lloyd s-au reunit la 37 de ani de la lansarea comediei de succes Back to the Future printr-un efort considerabil.

Cei doi actori au dat dovadă de profesionalism și au răspuns întrebărilor pe care le-au primit de la public, fiind totodată încântați de interesul pe care chiar și fanii mai tineri l-au arătat față de filmele SF de comedie care s-au lansat în 1985.

Reclamă

Michael J. Fox a fost diagnosticat cu boala Parkinson la 29 de ani

Fox a fost diagnosticat cu boala Parkinson la vârsta de doar 29 de ani. Boala nu a debutat brusc, însă simptomele sale au început să-și facă tot mai des prezența. La momentul în care i s-a pus diagnosticul, medicii i-au spus că va mai putea să joace cel mult zece ani.

În ciuda avertismentului pe care l-a primit, Fox a continuat să-și ducă mai departe pasiunea și a anunțat că se retrage din actorie abia în 2020.

Fanii au putut să observe faptul că Fox are probleme în a se deplasa, dar și în a sta foarte mult în picioare. Totodată acesta se confruntă cu tremurături din cauza bolii. Michael Fox se bucura la momentul primirii diagnosticului de o carieră de succes.

Un alt actor care a fost nevoit să renunțe la cariera sa din cauza bolii cu care se confruntă este Bruce Willis. Acesta a fost diagnosticat cu afazie.

Acesta făcuse parte din distribuția de succes Family Ties, era deținătorul mai multor premii Emmy, iar în față i se întrezărea o carieră de succes. Însă actorul a ajuns să aibă un alt destin și a ajuns o adevărată inspirație la nivel mondial pentru persoanele care se confruntă cu boala Parkinson.

Actorul s-a declarat a fi un optimist convins, în ciuda avertismentelor primite de la medicii specialiști. Michael și-a folosit vocea pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestei boli.

Totodată și-a dedicat o parte din venituri pentru a găsi un leac bolii cu care se confruntă. Actorul a strâns peste 1 miliard de dolari, bani pe care i-a folosit cu un singur scop, acela de a găsi o metodă de vindecare a bolii Parkinson pentru el și toți oamnii care se confruntă cu aceasta. Fundația Michael J. Fox a întreprins de-a lungul anilor mai multe acte de caritate.

De altfel actorul va fi onorat de Academia de Arte și Științe Cinematografice la Premiile Guvernatorilor de anul acesta. Premiul onorific îi va fi atribuit pentru implicarea sa în vindecarea bolii Parkinson.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×