Reclamă

Actorul din Prison Break care a îmbătrânit „peste noapte”. Fanii nu au reușit să-l recunoască atunci când a apărut așa pe stradă

El este actorul din Prison Break care a îmbătrânit „peste noapte”. Fanii nu au reușit să-l recunoască atunci când a apărut așa pe stradă. Imaginile acestea i-au lăsat pe toți fără cuvinte. Actorul, în vârstă de 54 de ani, este departe de personajul pe care l-a interpretat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 octombrie 2024, 7:44

Cu o barbă cenușie, actorul australian și-a ascuns privirea cu o șapcă de baseball. Fotografii l-au surprins pe actor în timp ce acesta își punea benzină. Fotografiile îl arată în timpul unei zile liniștite pe care a petrecut-o în Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul din Prison Break care a îmbătrânit „peste noapte”

În ciuda statutului său de la Hollywood, Dominic Purcell a arătat simplu, într-o ținută casual. Actorul a purtat o pereche de pantaloni largi și un tricou gri.

Vedeta e de nerecunoscut. Dominic, care l-a interpretat pe Lincoln Burrows în Prison Break, este acum de nerecunoscut.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dominic Purcell într-o benzinărie din Los Angeles
Dominic Purcell nu mai arată ca în serailul Prison Brake / Profimedia Images
Reclamă

Deosebit de îndrăgit la acea vreme, personajul lui Dominic, Lincoln, a ajuns să fie condamnat în urma unor crime pe care le-a săvârșit.

Lincoln a fost acuzat că l-a ucis pe fratele vicepreședintelui, așa că propriu său frate, Michael, interpretat de Wentworth Miller, a luat măsuri extreme pentru a-și plănui evadarea.

Michael a înscenat un jah bancare pentru a intra înauntru s-l poate ajuta pe Lincoln să se elibereze. Prison Brale s-a desfășurat între 2005 și 2009, înainte de a se ntoarce pentru o a cincea serie în 2017.

Reclamă

În aceste zile, dominic și-a îndreptat atenția către munca de film și în ultimii ani a jucat în producții precum Blood Red Sky, Assassin și Confidential Informant.

Cum s-a schimbat viața lui Dominic în ultimii ani

Dominic Purcell a menținut o imagine scăzută în ultimii ani. Actorul a fost întotdeauna atent atunci când a venit vorba de aparițiile sale în public.

Deși activitatea sa în Prison Break s-a încheiat de mult, Dominic s-a bucurat de cariera sa de actor participând la filmările altor producții. În plan prova, în viața actorului a avut loc o schimbare majoră.

Anul trecut, Dominic a devenit tată vitreg al unei vedete pop de top după ce s-a căsătorit cu mama ei. Domnici a fost căsătorit cu This Cyrus, care este mama cântăreței Miley Cyrus.

Ceremonia celor doi a fost una restrânsă, cu prieteni apropiați. Nunta a avut loc la 15 luni după ce This a finalizat divorțul de Billy Ray Cyrus.

Tish și Billy au fost căsătoriți timp de 28 de ani, iar motivul despărțirii a fost pus sub semnul întrebării. Dominic și Tish s-au căsătorit în august 2023 și, câteva zile mai târziu, ea a postat pe Instagram câteva fotografii memorabile. Miley a participat la nunta cuplului și a fost domnișoară de onoare.

De la eveniment au lipsit frații ei, Noah și Braison. Presa a scris că actorul nu ar avea o relație foarte bună cu băieții soției sale.

În ciuda acestor aspecte, Miley și sora sa au fost prezente la momentul emoționant. Dominic și Tish Cyrus trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire și nu ratează ocaziile pentru a se posta împreună în online, a scris publicația PegeSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un cuplu de îndrăgostiți care se ascunde după un balon în formă de inimă
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste toamna aceasta. Află dacă te numeri printre ele
Există 3 zodii care au noroc în dragoste toamna aceasta. Toamna este plină de evenimente încărcate din punct de vedere astrologic pentru cei care au fost singuri până acum. Trei semne vor prinde cele...
2
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
3
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
4
Clătite brașovene pe o farfurie maro, alături de un bol cu ketchup și unul cu smântână
Rețete
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
Dacă adori clătitele servite la desert, cu siguranță te va cuceri și rețeta tradițională românească de clătite brașovene. Sunt clătite umplute cu carne tocată, apoi trecute prin ou și pesmet și prăjite în ulei....
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×