Reclamă

Brandi Cyrus s-a distrat la o petrecere din Las Vegas. Cum arată sora mai mare a cântăreței Miley Cyrus

Brandi Cyrus s-a distrat la o petrecere din Las Vegas. Paparazzi au surprins-o în timp ce întreținea atmosfera. Brandi a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, dar se bucură de o carieră de succes ca DJ. Blondina a distrat publicul întreaga seară.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 martie 2024, 6:14

Puțini sunt cei care o cunosc pe Brandi Cyrus. Sora cea mare a cântăreței Miley Cyrus a încercat mereu să se ferească de celebritate și a preferat să facă ceea ce iubește cel mai mult. Aparițiile sale în public sunt destul de rare, iar în compania surorii sale mai mici este văzută doar le evenimentee importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brandi Cyrus s-a distrat la o petrecere din Las Vegas

Brandi Cyrus a părut să se distreze întreaga seară la petrecerea privată din Las Vegas. Presa de peste hotare scrie că Brandi a reușit să piardă câteva kilograme în plus, iar acum se bucură și de o siluetă de invidiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brandi Cyrus în timp ce dansează pe un bar din Las Vegas
Brandi Cyrus este DJ și are o carieră de succes în actorie / Profimedia Images

Sora mai mare a cântăreței Miley Cyrus a purtat un set din două piese.

Reclamă

Vedeta a ales un crop top și o pereche de pantaloni din latex. Brandi a întreținut atmosfera ca DJ, iar mai apoi s-a urcat pe un bar pentru a dansa alături de ceilalți petrecăreți. Blondina nu a ținut cont de faptul că este fotografiată.

Aceasta s-a distrat întreaga seară și a încercat să le ofere celor prezenți o petrecere de neuitat. Nu este prima dată când Brandi este invitată la petreceri private ca DJ.

Fiica lui Tish Cyrus are o carieră la care a muncit din greu. Pe lângă faptul că este cunoscută printre cei mai buni DJ, vedeta are și o carieră ca actriță.

Reclamă

Presa internațională scrie că Brandi a vorbit recent într-un podcast despre proiectele sale profesionale, dar și despre viața personală.

Ce spune Brandi Cyrus despre viața ei personală

Brandi a stat de vorbă cu mama sa, Tish Cyrus, în cadrul unui podcast. Cele două au dezvăluit mai multe secrete de familie și au avut parte de un moment de sinceritate.

Tish, în vârstă de 56 de ani, a povestit despre noua ei relație și despre cât de greu i-a fost să divorțeze de fostul partener, Billy Ray Cyrus. Brandi, în vârstă de 36 de ani, a povestit despre provocările sale din perioada adolescenței.

„Cred că mi-a fost destul de greu și știu că nu mă înțelegeam foarte bine cu tine și tata. Când am început să cresc, prietenia noastră s-a schimbat mult”, a spus Brandi în timpul interviului. Ulterior, aceasta a vorbit despre sentimentele sale.

„Este ciudat că nu am deloc anxietatea, mai ales că toate surorile mele s-au confruntat cu problema asta. Dacă simt vreodată că nu pot să mă calmez încerc să gust dintr-un pahar cu șampanie. Nu consum substanțe interzise și mă simt chiar norocoasă”, a spus Brandi în cadrul interviului citat de PageSix.

Sora ei mai mică, Noah Cyrus, a povestit în trecut despre problemele pe care le-a avut din cauza consumului de substanțe interzise. Noah s-a confruntat în adolescență cu probleme de anxietate, iar din dorința de a se integra a luat mai multe substanțe interzise.

Ulterior, aceasta a povestit cât de greu i-a fost să depășească acele momente. Brandi, cea mai mare fiică a vedetei Tish Cyrus, susține că este norocoasă deoarece nu a trecut prin problemele pe care le-au întâmpinat surorile ei mai cunoscute publicului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×