Reclamă

Tish Cyrus a povestit despre divorțul de Billy Ray Cyrus. Vedeta spune că a trecut prin momente „terifiante”

Tish Cyrus a povestit despre divorțul ei de Billy Ray Cyrus. Vedeta a declarat că a trecut prin momente „terifiante”. Mama artistei Miley Cyrus a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia pe care a avut-o cu celebrul cântăreț.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 6:03

Tish Cyrus și fostul ei soț au anunțat că divorțează în luna aprilie 2022. Tish și-a refăcut viața între timp alături de un alt bărbat. Cu toatea cestea, vedeta spune că atrecut cu greu peste momentele dificile din trecutul ei alături de Billy Ray Cyrus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tish Cyrus a povestit despre divorțul de Billy Ray Cyrus

Tish Cyrus trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire alături de Dominic Purcell. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar acum au o familie fericită.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Billy și Tish Cyrus, la un eveniment monden, îmbrățișați
Recent, Tish Cyrus în vârstă de 54 de ani a depus cererea de divorț în Williamson, Tennessee / Profimedia Images

În ciuda acestor momente de neuitat, Tish spune că a avut mult de muncit pentru a trece peste fosta ei căsnicie. Vedeta, în vârstă de 56 de ani, spune că nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost nevoită să divorțeze.

Reclamă

„Am peste 50 de ani. Anul acesta împlinesc 57 de ani. M-am gândit mult în acea perioadă la ce ar trebui să fac. Am pus capăt unei căsnicii de 30 de ani. Am fost terifiată. M-am gândit că o să rămân singură pentru totdeauna”.

„Eram copleșită de sentimentele pe care le aveam atunci. Eram tot mai anxioasă. Au fost mai bine de 30 de zile în care nu am putut să mânânc, să dorm, pur și simplu simțeam că nu mai sunt în corpul meu. A fost de-a dreptul înfricoșător”, a spus Tish în cel mai recent interviu pentru People.

Ea și Billy Ray s-au căsătorit în anul 1993 și au trei copii împreună: Miley, Braison și Noah Cyrus. Tish mai avea doi copii din fosa ei căsnicie, Brandi și Trace.

Reclamă

„Știu de ce femeile sunt speriate să plece dintr-o căsnicie sau o relație nefericită. Eu, la rândul meu, am fost terifiată în acele momente. Totuși, când am luat această decizie, am simțit că mi s-a ridicat o greutate de pe umeri”.

„Aș vrea să le pot spune femeilor că o să fie mai bine după și că este cel mai frumos lucru pe care îl pot face pentru el. Totuși, puterea stă în fiecare. Decizia pe care am luat-o a fost minunată pentru mine”, a încheiat Tish interviul recent.

Ce spune Tish Cyrus despre noua sa căsnicie

Tish Cyrus și Dominic Purcell și-au oficializat relația în luna noiembrie a anului 2022. La începutul anului 2023, cei doi au decis să se logodească. Cei doi s-au gândit bine înainte de a face acest pas. Dominic a fost și el căsătorit în trecut.

„Amândoi am fost căsătoriți cu alte persoane. El m-a încurajat mereu și mi-a dat putere să zbor. Am știut că el e alesul. Dominic mi-a spus că mă iubește la doar o zi după ce ne-am întâlnit. Sentimentele mele pentru el au fost la fel de puternice”, a spus This într-un interviu din trecut.

Vedeta a mai declarat că la începutul relației sale cu Dominic, unul dintre copii ar fi avertizat-o că relația „s-ar putea să avanseze prea repede”. Totuși, Tish nu s-a lăsat descurajată. Tish și dominic s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă, în luna august a anului 2023.

„Nu am crezut vreodată că așa ceva este posibil pentru mine. Nu a existat nicio secundă în care să nu m simt iubită de el”, a spus Tish Cyrus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×