Reclamă

Miley Cyrus a fost văzută pentru prima dată după ce i s-a acordat un ordin de restricție temporar. Artista a trecut prin momente de coșmar în ultimul timp

Miley Cyrus a fost văzută pentru prima dată după ce i s-a acordat un ordin de restricție temporar. Artista a trecut prin momente de coșmar în ultimul timp. Miley a apărut bine dispusă în timp ce vorbea cu o prietenă în afara magazinului alimentar.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 octombrie 2023, 8:16

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută plecând de la magazinul de produse naturiste Erewhon din Los Angeles. Ieșirea ei a avut loc la câteva zile după ce a apărut vestea despre calvarul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus a fost văzută pentru prima dată după ce i s-a acordat un ordin de restricție

Artista avea o băutură caldă și o pungă de gustări în mână. Cântăreața Wrecking Ball era îmbrăcată cu o haină neagră. Haina a purtat-o peste un top alb și o pereche de blugi.

Vedeta și-a ascuns ochii sub o pereche de ochelari de soare și și-a purtat poșeta pe umăr. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi sport lucioși și un colier cu zale.

Cântăreața părea implicată total în conversația cu prietena ei în timp ce ieșeau împreună în afara magazinului. Miley părea fericită, pe măsură ce se bucura de un timp de calitate cu oameni dragi.

Miley Cyrus, într-o haină lungă neagră, la un magazin alimentar
Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută plecând de la magazinul de produse naturiste Erewhon din Los Angeles / Profimedia Images
Reclamă

Săptămâna trecută, TMZ a scris că lui Miley i s-a acordat un ordin de restricție temporar împotriva lui Alexander Kardalian, în vârstă de 52 de ani. În dosarul ei, Miley susține că Kardalian a ajuns la ea acasă la doar câteva zile după ce a fost eliberat din închisoare.

Artista a susținut, de asemenea, că Kardalian a trimis scrisori bizare, în care își detalia obsesiile față de ea. În dosarul său juridic, Cyrus a susținut că individul a cerut mai multe sume de bani. El ar fi făcut comentarii cu aluzii sexuale despre ea.

Cântăreața a mai scris că „comportamentul obsesiv” al lui Kardalian a devenit cu atât mai îngrijorător vara trecută. Atunci, el ar fi sosit neinvitat la reședința ei din Los Angeles în două zile separate.

Reclamă

Individul în cauză ar fi fost escortat în afara proprietății sale de ambele ori. Miley a mai susținut că Kardalian a fost arestat în decembrie anul trecut. Acesta a fost închis în închisoarea de stat San Quentin până în august, când a fost eliberat.

Ce a susținut Miley Cyrus în declarația ei împotriva lui Kardalian

Cyrus a scris că individul s-ar fi întors pe proprietatea ei la doar câteva zile după ce a fost eliberat din arest. Ea a mai susținut că Kardalian i-a trimis o scrisoare. Acolo i-a spus că îi va vizita reședința imediat după eliberarea din închisoare.

Deși s-a spus că individul ar fi vizitat proprietatea ei, a fost împiedicat să o vadă pe cântăreață de către echipa ei de securitate. Ulterior, aceștia au anunțat poliția despre prezența sa.

Artista a susținut că presupusul ei urmăritor a fost amenințat cu arestare dacă se va întoarce la reședința ei în viitor, deși în cele din urmă a făcut-o. Cyrus a mai scris că Kardalian și-a folosit adresa de acasă în scopuri legate de asigurările de sănătate.

Ea a susținut că individul i-a scris o scrisoare în care a declarat că „nu-i pasă deloc dacă trăiește” dacă ea nu a răspuns la încercarea lui de a comunica.

Artista a declarat că presupusul ei urmăritor se confruntă cu „provocări grave de sănătate mintală”. Ea a mai susținut, de asemenea, că el are și o „obsesie periculoasă” față de viața ei.

Cântăreața a mai susținut că, ca urmare a comportamentului individului, este îngrijorată pentru propria ei siguranță. E preocupată și pentru bunăstarea mamei sale, Tish, și a iubitului Maxx Morando.

Un judecător a aprobat cererea și a decis că Kardalian nu mai are voie să o contacteze în niciun fel și că ar trebui să stea departe de aparițiile ei muzicale sau publice.

Presupusul urmăritor al lui Cyrus va trebui, de asemenea, să rămână la cel puțin 100 de metri distanță de cântăreață, precum și de casa ei, de mașina și de orice locație în care cântă, în orice moment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×