Reclamă

Vincent Cassel și Narah Baptista au participat la Carnavalul de la Rio. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre

Vincent Cassel și Narah Baptista au participat la Carnavalul de la Rio. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre de către fotografi. Cuplul a fost de nedespărțit și a ales să poarte costume asortate. Fostul soț al actriței Monica Bellucci radiază de fericire alături de partenera sa mult mai tânără.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 februarie 2024, 10:31

Actorul francez și-a lăsat pieptul la vedere într-un costum plin de paiete. Partenera sa, Narah, a ales să apară pe străzile din Rio de Janeiro într-un costum de baie strălucitor. Narah și-a expus silueta de invidiat în timp ce a defilat la brațul partenerului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vincent Cassel și Narah Baptista au participat la Carnavalul de la Rio

Vincent Cassel și iubita sa au atras privirile tuturor atunci când au participat la Carnavalul de la Rio. Evenimentul a reunit mai multe nume celebre.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vincent Cassel și Narah Baptista la Carnavalul de la Rio
Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre / Profimedia Images

Cassel, în vârstă de 57 de ani, a venit în Rio pentru a se vedea cu partenera sa încă de pe data de 14 februarie. Baptista, în vârstă de 27 de ani, a fost pozată în brațele iubitului său.

Reclamă

Vincent a ales un look minimalist. Acesta a ales să poarte o pereche de pantaloni negri peste care și-a prins un brâu strălucitor.

Narah, pe de altă parte, și-a dorit un costum minuscul, care să-i lase la vedere trupul de zeiță. Cuplul a părut plin de energie în timp ce a mers împreună la eveniment.

Baptista a fost pozată zâmbind mereu la brațul partenerului săi. Cei doi îndrăgostiți, care au o relație încă din noiembrie 2022, nu s-a ferit să-și exprime iubirea în public.

Reclamă

Vincent și Narah sunt mereu tandri unul cu celălalt. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, Narah și Vincent par să se înțeleagă foarte bine.

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, nu pare deranjată de comentariile care au apărut în mediul online despre relația sa cu Vincent. Actorul francez este cunoscut pentru faptul că s-a iubit de-a lungul timpului cu femei mult mai tinere ca el.

Vincent Cassel a fost căsătorit cu Tina Kunakey înainte de relația sa cu Narah Baptista

Vincent Cassel a avut un trecut amoros destul de tumultos. Viața sa a fost plină de suișuri și coborâșuri. Fostul partener al actriței Monica Bellucci s-a despărțit recent de modelul Tina Kunakey.

Tina, în vârstă de 26 de ani, și actorul francez au avut o relație de cinci ani. Cei doi s-au postat deseori în mediul online și au apărut la evenimentele publice uulu la brațul celuilalt.

Vincent și Tina au avut împreună și o fetiță. Micuța Amazonie a venit pe lume în luna aprilie a anului 2019, a scris presa internațională.

Vincent și Tina s-au despărțit la scurt timp după ce actorul și-a șters toate fotografiile cu partenera de pe contul său de Instagram.

Actorul francez și fosta sa soție au luat decizia să divorțeze după doar 2 ani de căsnicie. Vincent și Tina s-au căsătorit în anul 2018, la aproape doi ani după ce s-a zvonit pentru prima dată că ar avea o relație.

Tina și Vincent au ales să nu vorbească despre public despre divorț. Acum, Vincet pare mai fericit ca niciodată în brațele iubitei sale, Narah Baptista.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×