Reclamă

Sofia Richie este însărcinată. Modelul așteaptă primul copil cu soțul Elliot Grainge

Sofia Richie este însărcinată. Modelul așteaptă primul copil cu soțul Elliot Grainge. Vedeta a dezvăluit pentru Vogue că este însărcinată cu primul copil al cuplului, o fată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 ianuarie 2024, 11:56

Ea a scris pe Instagram împreună cu o poză de la ședința foto a revistei: „Inimile noastre sunt pline de atât de multă dragoste! Mulțumesc pentru tot sprijinul! Abia aștept următorul capitol al vieții.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Richie este însărcinată

Richie, care are aproximativ șase luni de sarcină, a spus pentru revista menționată mai sus că a ținut totul secret pentru a-și „proteja” spațiul.

„Sarcina este cu adevărat înfricoșătoare”, a explicat ea. „Nu mi-am dat seama că sunt atât de multe repere pe care trebuie să le atingi. Atât de multe teste pe care trebuie să le faci. Pentru mine, a fost foarte important să ne protejăm sănătatea mintală și spațiul nostru ca cuplu.”

Richie a spus că atât ea, cât și Grainge au fost uimiți să afle că au o fiică.

„Amândoi am crezut cu adevărat că este un băiat. Așa că, a fost un adevărat șoc”, și-a amintit tânăra de 25 de ani.

Reclamă

„Visul meu în viață este să am o fiică, iar Elliot este foarte entuziasmat de rolul de tată.”

Modelul a reușit până acum să nu atragă atenția asupa abdomenului ei în creștere cu cu paltoane largi și pulovere voluminoase, dar așteaptă cu nerăbdare să se expună acum să totul a devenit public.

„Acum că am anunțăt, am atât de multe idei”, a spus ea, adăugând: „Sunt pe cale să mă distrez cu ea acum că îmi pot desfășura aripile și să zbor”.

Reclamă

Cum și-au început cei doi povestea de iubire

Richie și Grainge, în vârstă de 30 de ani, au făcut publică relația lor la începutul anului 2021. Cei doi și-au început relația „ca prieteni”, a explicat designerul de modă pentru Who What Wear într-un interviu din august.

„Când am început să fim împreună, mi-a dat un sentiment diferit”, și-a amintit fiica lui Lionel Richie. „A fost un sentiment de siguranță. A fost sentimentul de a fi cu adevărat apreciată. Am știut când am început să ne întâlnim că el este soțul meu.”

Directorul muzical a cerut-o pe vedetă în căsătorie în aprilie 2022, iar inelul de logodnă a fost prezentat de model prin intermediul contului de Instagram.

„Pentru totdeauna nu este suficient de lung”, a spus atunci Sofia.

Cei doi au mers în fața altarului un an mai târziu, căsătorindu-se în Franța. Ei au avut pe lista de invitați nume mari precum Paris Hilton sau Cameron Diaz.

Mireasa a uimit la ceremonia din aprilie într-o rochie Chanel personalizată.

Înainte de relația cu Grainge, Sofia a fost adesea în prima pagină a presei tabloide pentru relația ei cu cu starul „Kardashians” Scott Disick.

Sofia a fost fotografiată frecvent cu cei trei copii ai lui Disick și ai lui Kourtney Kardashian – Mason, Penelope și Reign – înainte ca ea și creatorul Talentless să pornească pe drumuri separate în 2020.

În timp ce tatăl ei, Lionel Richie, în vârstă de 74 de ani, a spus să este rezervat cu privire la relația fiicei sale cu Disick când erau împreună, acesta a declarat recent pentru Access Hollywood că Grainge are aprobarea sa.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×