Reclamă

Cele mai bine îmbrăcate femei din 2023. Vedetele care au impresionat cu alegerile lor

Fie că vorbim despre ținute purtate pe covorul roșu sau pe scenă, ai mai jos cele mai stilate vedete ale anului trecut. Cele mai bine îmbrăcate femei din 2023 au impresionat cu alegerile lor vestimentare de la evenimente.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 ianuarie 2024, 7:56

Anul 2023 a fost un an în care celebritățile s-au întrecut în ținute care mai de care mai elegante. Evenimentele au fost și ele multe la număr, iar ținutele de covorul roșu au ținut primele pagini ale presei tabloide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bine îmbrăcate femei din 2023

De la turneul Barbie al lui Margot Robbie la costumele incredibile de scenă ale lui Beyoncé și stilul elegant casual al lui Gwyneth Paltrow, în ultimele 12 luni au fost multe admirat în ceea ce privește moda.

Mai jos ai cele mai bine îmbrăcate femei din 2023.

Margot Robbie

În vara anului trecut, pe măsură ce Barbiemania s-a răspândit peste tot în lume, Margot Robbie și stilistul ei, Andrew Mukamal, au executat look-uri impecabile pe covor roșu. Toate au fost inspirate direct de la păpușile Barbie.

Reclamă

Brand-uri precum Valentino, Prada sau Chanel vintage, Robbie și Mukamal au stabilit un nou standard pentru îmbrăcăminte într-un turneu de presă.

Margot Robbie într-un sacou roz și o fustă scurtă în timp ce vine la filmul Barbie
Margot Robbie și-a inspirat ținuta din filmele Barbie / Profimedia Images

Beyoncé

Reclamă

Dacă Margot Robbie a ridicat ștacheta pentru ținutele de pe covorul roșu, Beyoncé a dus hainele de scenă la un alt nivel. Anul acesta, cântăreața a susținut 57 de spectacole în întreaga lume cu o garderobă personalizată.

Printre punctele de atracție se numără o rochie Balenciaga care a fost brodată cu 8.000 de strasuri de cristal. Mai e și un tricou roz Valentino cu cizme asortate până la coapse, un ansamblu Iris van Herpen și un costum Loewe.

Beyonce, într-o ținută Louis Vuitton de culoare galbenă și ochelari de soare supradimensionați
Diva muzicii a purtat și ochelari de soare supradimensionați / Profimedia Images

Jennifer Lawrence

2023 a fost anul „luxului” și nimeni nu a întruchipat asta mai bine decât Jennifer Lawrence.

Actrița, care a fost întotdeauna admirată pentru stilul ei pe covorul roșu, a atras multă atenție în acest an pentru stilul ei cool. Ea a fost exemplul perfect pentru alegerea unor piese de înaltă calitate. Specialiștii spun că în astfel de haine ar trebui să investească toți cei care își permit.

Jennifer Lawrence, cu șlapi negri în picioare la Cannes
Sub rochia lui Lawrence se afla o pereche de șlapi negri de zi cu zi / Profimedia Images

Sofia Richie

Stilul Sofiei Richie a captat atenția lumii când s-a căsătorit. Personalitatea mass-media, care s-a căsătorit cu producătorul muzical Elliott Grainge în sudul Franței în luna aprilie 2023, a ținut primele pagini ale presei. Ea a fost apreciată pentru stilul ei de mireasă rafinat, care a constat în trei rochii de couture Chanel personalizate.

Vedeta a fost lăudată pentru stilul ei elegant în timp ce a stat pe primele rânduri ale spectacolelor Prada, Chanel și Proenza Schouler în timpul lunii modei.

Kylie Jenner

Kylie Jenner a crescut mult din punct de vedere vestimentar. Vedeta a fost întotdeauna apreciată pentru îndrăzneala ei. În 2023 ea a fost mai temperată în ținutele pe care le poartă. Se pare că i se potrivește această alegere, spun specialiștii.

Kylie Jenner a optat pentru o rochie roșie cu trenă la Met Gala 2023
Kylie Jenner a făcut senzație într-o rochie roșie cu trenă / Profimedia Images

Fie că a ales Maison Margiela sau ținute Jean Paul Gaultier, Jenner a fost mai elegantă și mai sofisticată decât a fost vreodată. Se pare că Kylie se rezumă la ținute mai simple și atunci când nu participă la evenimente. Ea a fost văzută mai des în rochii de inspirație romantică.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×