Reclamă

Vedete care au purtat rochii cu crăpături ample. Ele sunt celebritățile care au ales ținute riscante

Există mai multe vedete care au purtat rochii cu crăpături ample. Aceste celebrități au vrut să impresioneze și au ales ținute riscante. Specialiștii în modă au analizat în detaliu ținutele alese și evenimentele la care divele și-au afișat siluetele perfecte.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 decembrie 2023, 6:12

O rochie te poate pune în valoare sau te poate pune în dificultate. Dacă optezi pentru o rochie care lasă prea mult la vedere, atunci nu vei mai putea spune că ai avut parte de o apariție elegantă. O rochie cu crăpătură nu ar trebui să lase prea mult la vedere. Astfel de rochii ar trebui să lase imaginația să zboare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au purtat rochii cu crăpături ample

Anul acesta vedetele au vrut să impresioneze atunci când au pozat pe covorul roșu. Din dorința de a atrage atenția, unele dintre ele au ajuns să ia decizii pripite și să aleagă rochii mult prea îndrăznețe. O mulțime de vedete au fost la un pas de un accident vestimentar din cauza ținutelor alese. Ai mai jos un top cu vedete care au purtat rochii cu crăpături ample.

Heidi Klum

Una dintre vedetele care a vrut să impresioneze pe covorul roșu este Heidi Klum. Modelul a uimit într-o rochie galbenă.

Heidi Klum, într-o rochie spectaculoasă, galbenă, pe covorul roșu de la Cannes
Chiar dacă Heidi a fost destul de îndrăzneață pe covorul roșu, ea a trecut cu discreție peste incident / Profimedia Images
Reclamă

Diva și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Cannes 2023. Rochia a lăsat la vedere bustul generos al blondinei, dar și picioarele tonifiate. Alegerea divei a fost una sexy și îndrăzneață.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a dezvăluit recent secretele sale de frumusețe. Aceasta reușește să arate incredibil la vârsta de 54 de ani. La Gala Premiilor Grammy, Jennifer Lopez a purtat o rochie cu o crăpătură amplă.

Reclamă
Jennifer Lopez poartă o rochie cu trenă, elegantă ce îi scoate picioarele în evidență, pe scena Premiilor Grammy
Jennifer Lopez și Ben Affleck au participat zilele trecute la Gala Premiilor Grammy / Getty Images

Soția lui Ben Affleck a întors toate privirile asupra sa. Apariția ei a fost una elegantă și strălucitoare. JLo nu s-a temut să-și lase la vedere picioarele intens lucrate în sala de fitnes

Amy Jackson

Amy Jackson a făcut furori atunci când a apărut într-o rochie neagră pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes. Totuși, diva a avut probleme din cauza alegerii sale vestimentare. Crăpătura amplă a rochiei i-a lăsat divei posteriorul la vedere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Amy Jackson a purtat o rochie neagră la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Vedeta a luat parte la premiera filmului Monster / Profimedia Images

O rafală de vânt a pus-o pe Amy într-o situație nefavorabilă. Presa de peste hotare a preluat imaginile rapid, iar acestea au ajuns să facă înconjurul lumii.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio a optat pentru o rochie cu pelerină transparentă la Festivalul de Film de la Cannes. Spre deosebire de vedetele care au purtat rochii cu o crăpătură amplă pe picior.

Alessandra Ambrosio poartă o rochie roz vaporoasă și lungă, iar părul este dat pe spate
Rochia a fost purtată cu o pelerină transparentă asortată și tocuri în aceeași nuanță /Getty Images

Alessandra a vrut să facă o alegere sigură, care să nu o pună în dificultate. Rochia i-a lăsat la vedere un picior, însă acest lucru nu a fost deranjat pentru cei prezenți la eveniment.

Camila Cabello

Camila Cabello a dat dovadă de eleganță la Gala Premiilor Grammy 2023. Artista a optat pentru o rochie cu o crăpătură pe picior.

Camila Cabello într-o rochie elegantă la Premiile Grammy 2023
Camila Cabello a avut o apariție elegantă pe covorul roșu / Getty Images

Ținuta cântăreței a fost una sigură și elegantă. Camilla a lăsat loc imaginației și nu a trecut de partea vedetelor care au purtat ținute mult prea îndrăznețe.

Yasmin Finney

Yasmin Finney nu a lăsat loc imaginației atunci când a pozat pe covorul roșu. Actrița a ales o rochie care i-a lăsat tot trupul la vedere.

Yasmin Finney în timp ce pozează pe covorul roșu într-o rochie cu crăpătură amplă
Yasmin Finney este adepta ținutelor îndrăznețe / Profimedia Images

Sutienul minuscul și crăpătura amplă de pe picior au expus-o complet pe Yasmin. În ciuda faptului că a lăsat atât de multă piele la vedere, Yasmin a pozat plină de încredere în fața fotografilor prezenți, a scris PageSix.

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn a ales o ținută îndrăzneață atunci când a participat la o petrecere organizată de British Vogue. Diva a ales o rochie cu o crăpătură amplă pe picior și a renunța la lenjeria intimă.

Jourdan Dunn a purtat o rochie cu o crăpătură amplă la o petrecere ținută de British Vogue
Jourdan Dunn a ales o ținută riscantă pentru petrecerea organizată de British Vogue / Profimedia Images

Bruneta a fost nevoită să fie atentă la fiecare mișcare pentru a nu lăsa foarte multe la vedere. Zonele sale intime au fost expuse la eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×