Reclamă

Jennifer Lopez le-a prezentat fanilor săi machiajul de sărbători. Ce look va aborda soția lui Ben Affleck

Jennifer Lopez le-a prezentat fanilor săi machiajul de sărbători. Vedeta s-a filmat în timp ce își aplica produsele de frumusețe pe ten. Soția lui Ben Affleck își dorește o apariție sexy în perioada sărbătorilor de iarnă. Fanii au fost încântați să o vadă în videoclipul postat în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 decembrie 2023, 11:32

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, arată impecabil și impresionează ori de câte ori iese în public. De data aceasta a vrut să împărtășească câteva dintre secretele sale de frumusețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez le-a prezentat fanilor săi machiajul de sărbători

Jennifer Lopez este pregătită de perioada sărbătorilor iarnă. Cântăreața a postat pe conturile sale de social media „secretul” pentru un look perfect, plin de glamour. Artista s-a filmat în fața oglinzii în timp ce își aplica produsele preferate de frumusețe.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez cu ruj roșu aplicat pe buze
Jennifer Lopez este adepta rujului roșu / Profimedia Images

A început prin pregătirea tenului, iar mai apoi a continuat cu aplicarea produselor de make-up. Alături de videoclip a postat și mesajul „unul dintre cele mai bune lucruri pentru sărbători”. Jennifer știe cum să-și pună în valoare trăsăturile naturale și să impresioneze cu fiecare apariție pe care o are.

Reclamă

JLo și-a conturat buzele cu ajutorul unui creion într-o nuanță nude. Vedeta spune că această nuanță este perfectă pentru a putea aplica mai apoi un ruj roșu, citează PageSix.

JLo și-a aplicat rujul pe buze, iar mai apoi l-a conturat frumos pe buze cu ajutorul unei pensule speciale. La final a aplicat puțin machiaj și în zona ochilor.

În doar câteva minute a reușit să aibă un machiaj simplu, dar sexy. Jennifer susține că perioada sărbătorilor de iarnă este perfectă pentru a purta un ruj roșu.

Reclamă

„Când mă gândesc la ruj roșu, mă gândesc la Marilyn Monroe, Gwen Stefani și Taylor Swift. Sunt fana lui Swift”, a declarat JLo în timpul videoclipului postat.

Jennifer Lopez este o mamă dedicată

Jennifer Lopez încearcă întotdeauna să găsească un echilibru între viața de familie și cariera sa. Chiar dacă proiectele muzicale îi ocupă cea mai mare parte a timpului, JLo nu ratează niciun eveniment important din viața copiilor săi.

Emme și Max se bucură de implicarea și dragostea mamei lor. Recent, vedeta latino a luat parte la un concert de colinde din Los Angeles.

Fiica sa, Emme, a fost printre adolescenții care au cântat în cor. Jennifer a participat la concert, iar mai apoi a alergat la mașină pentru a-i aduce fiicei sale un buchet mare de flori. Adolescenta pare că a moștenit talentul mamei sale, însă nu activează încă și nici nu este decisă cu privire la viitorul carierei sale.

Jennifer a declarat în trecut faptul că are o relație strânsă cu copiii ei. Aceasta se dedică în totalitate rolului de mamă și înțelege că viața adolescenților nu este atât de ușoară.

Gemenii săi s-au aflat în lumina reflectoarelor încă de la naștere. Ori de câte ori apar în public, aceștia au nevoie de un adult în preajma lor din cauza fotografilor care se află tot timpul pe urmele lor. Totuși, Jennifer încearcă să compenseze aceste aspecte și să-i ajute pe cei doi să se obișnuiască cu celebritatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×