Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat într-un magazin din Los Angeles. Cei doi au mers împreună la cumpărături

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat într-un magazin din Los Angeles. Cei doi soți nu și-au mai putut ascunde sentimentele. Paparazzi i-au surprins în timpul unei pauze. Aceștia au mers împreună la un maraton de cumpărături.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 decembrie 2023, 7:24

Jennifer Lopez este din nou tandră și iubitoare cu soțul său. De data aceasta vedeta l-a luat pe Ben la cumpărături. Aceștia au căutat împreună mobilier pentru locuința pe care și-au cumpărat-o împreună. Căutările s-au finalizat cu atingeri pline de tandrețe din partea vedetei latino pentru partenerul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat într-un magazin din Los Angeles

În ultima vreme s-a scris tot mai des despre relația lui Ben Affleck cu partenera sa. Jennifer Lopez ar fi fost deranjată de momentele în care Affleck s-a întâlnit cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck în timp ce se sărută într-un magazin din Los Angeles
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au exprimat iubirea în public / Profimedia Images

Lopez și Affleck au avut un program aglomerat și n-a mai petrecut la fel de mult timp împreună. Lucrurile par să-și revină la normal, iar vedeta latino este din nou încântată să stea împreună cu Ben Affleck.

Reclamă

Cântăreața a purtat o pereche de blugi largi și un sacou. În picioare a optat pentru o pereche neagră de botine. Tocurile impresionante au făcut-o pe divă să pară mult mai înaltă decât este.

Recent s-a aflat și adevărata înălțime a soției lui Ben Affleck. Artista ar încerca să ascundă acest detaliu despre ea. Ben Affleck a optat și el pentru o ținută casual.

Cei doi s-au ținut de mână și s-au plimbat împreună printr-un magazin cu mobilă. La un moment dat au decis să ia o pauză și să se așeze pe o canapea din magazin.

Reclamă

Acela a fost momentul în care Jennifer s-a aruncat la gâtul iubitului său și l-a sărutat cu pasiune. Cântăreața nu a vrut să-și ascundă sentimentele sincere față de partenerul său.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au luat împreună o locuință

Jennifer lopez și Ben Affleck locuiesc într-o casă care a fost estimată la suma de 61 de milioane de dolari. Cei doi au achiziționat împreună o casă superbă în California. Aceștia au petrecut mai multe luni pentru a alege locuința potrivită, scrie PageSix.

Casa celor doi se află pe un teren de peste 20.000 de metri pătrați. Proprietatea impresionantă a fost pusă inițial la vânzare pentru suma de 135 de milioane de dolari.

Poveștile ascunse ale locuinței ar fi dus al scăderea prețului de vânzare. Jennifer nu a ținut cont de poveștile foștilor proprietari și a preferat să treacă peste aceste detalii. Conacul are 12 dormitoare, 25 de băi, un garaj în care pot fi parcate până la 12 mașini, o piscină în aer liber, un ring de box, o sală de sport, una de dans și una de cinema.

Jennifer Lopez a postat în trecut și câteva imagini din locuința sa. Vedeta a primit foarte multe aprecieri de la fanii săi din mediul online.

Conform presei de peste hotare, Jennifer și soțul său au apelat la ajutorul unui agent imobiliar pentru a putea găsi locuința ideală pentru familia lor.

Jennifer și-a dorit foarte mult o locuință în care să poate sta alături de familia sa extinsă. Vedeta are o relație bună cu copiii lui Ben Affleck. Acesta are trei copii din căsnicia sa cu Jennifer Garner.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×