Reclamă

Ce înălțime are Jennifer Lopez atunci când renunță la tocuri. Soția lui Ben Affleck încearcă să ascundă acest detaliu despre ea

S-a aflat ce înălțime are Jennifer Lopez atunci când renunță la tocuri. Soția lui Ben Affleck încearcă să ascundă acest detaliu despre ea ori de câte ori are ocazia. De data aceasta paparazzi au surprins-o la cumpărături într-o pereche de balerini.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 noiembrie 2023, 7:23

Jennifer Lopez se pregătește pentru Ziua Recunoștinței. De data aceasta a ales să meargă la cumpătăruri fără Ben Affleck. Paparazzi scriu că aceasta ar fi minionă, motiv pentru care se ferește să poarte alte perechi de încălțări în afară de tocurile sale celebre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce înălțime are Jennifer Lopez atunci când renunță la tocuri

Jennifer Lopez își continuă sesiune a de cumpărătur. De data aceasta a mers să se relaxeze singură. Diva nu a mai fost însoțită de Ben Affleck. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a reușit să impresioneze cu înălțimea sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie crem și o pereche de balerini negri în timpul unei sesiuni de cumpărături
Jennifer Lopez are o înălțime de 1,64 m / Profimedia Images

Presa de peste hotare scrie că Jennifer Lopez are o înălțime de 1,64. Cântăreața se încadrează cu succes în categoria femeilor minione, iar acest lcuru iese în evidență atunci când pozează lângă Ben Affleck. Actorul din Batman are o înălțime de 1,89 m.

Reclamă

Cântăreața latino a fost pozată într-o rochie crem la care a ales să asorteze o poșetă din piele de crocodil. Poșeta artistei a făcut furori. Conform publicației People, prețul acesteia pornește de la suma impresionantă de 100 de mii de dolari.

JLo este adepta brandurilor de lux, motiv pentru care apare deseori în ținute create de unii dintre cei mai cunoscuți designeri din lume.

Ochelarii de soare nu au lipsit nici ei din ținut aartistei. Jennifer a încercat să se ferească de soarele puternic de la Hollywood.

Reclamă

Imaginile cu artista au făcut rapid înconjurul internetului. Cântăreața latino reușește să fie un exemplu de eleganță și stil ori de câte ori iese în public.

Jennifer Lopez a împărtășit câteva dintre secretele sale de frumusețe

Jennifer Lopez arată incredibil la vârsta de 54 de ani. Aceasta reușește să aibă o siluetă de invidiat și să atragă complimente ori de câte ori apare în public.

Pe lângă stilul de viață activ, Jennifer spune că are și câteva trucuri care o ajută să se simtă mai frumoasă și mai feminină.

„Aș minți dacă aș spune că nu fac nimic pentru a aduce puțin din acel glamour chiar și atunci când mă pun seara în pat. Nu e nimic mai plăcut decât să te simți bine în pielea ta. Uneori ai nevoie doar de un gloss pentru a adăuga un plus de strălucire imagini tale”, a declarat vedeta într-un interviu recent.

Jennifer a lansat recent un balsam de buze pentru admiratoarele sale. Aceasta și-a dorit să se apropie mai mult de fanele sale și să le ajute să se redescopere.

Diva vorbește cu mândrie despre produsele sale de înfrumusețare ori de câte ori are această ocazie. Cântăreața a povestit în trecut și despr eprodusele de îngrijire pe care le folosește pentru a avea imaginea perfectă. Aceasta spune că preferă să nu folosească foarte multe creme.

Din trusa sa de înfrumusețare nu lipsește niciodată crema cu SPF. Vedeta spune că acesta este micul ei ajutor când vine vorba de a avea un ten luminos și fără imperfecțiuni. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×