Reclamă

Jennifer Lopez a purtat o rochie superbă de la un brand foarte scump. Vedeta a fost fotografiată în timp ce pleca de la un restaurant cu soțul ei

Jennifer Lopez a purtat o rochie superbă de la un brand foarte scump. Vedeta a fost fotografiată în timp ce pleca de la un restaurant din Beverly Hills cu soțul ei, Ben Affleck.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 noiembrie 2023, 6:49

Artista în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile în timp ce părăsea restaurantul. Actorul în vârstă de 51 de ani a optat pentru un look mult mai lejer, punând mai mult accentul pe timpul cu soția sa și familia lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat o rochie superbă de la un brand foarte scump

Cântăreața, care și-a susținut recent soțul în timpul unui eveniment caritabil din Las Vegas, a purtat o rochie Burberry fluidă, cu nuanțe de mov și galben, cu imprimeu floral, care a fost accentuată de o curea Valentino.

Lopez a purtat, de asemenea, o pereche de cizme din piele întoarsă cu toc maro deschis, care au fost asortate cu o poșetă superbă și ea.

Părul vedetei Marry Me a fost lăsat să cadă liber pe umeri.

Pe de altă parte, Affleck a îmbrăcat un pulover bej, cu guler pe gât, care a fost în contrast cu blugii negri, subțiri. Directorul Argo a adăugat un pic de strălucire look-ului său cu o pereche de adidași multicolori Nike.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

JLo, într-o rochie fluidă, mov cu galben
Jennifer Lopez a purtat o rochie superbă de la un brand foarte scump / Profimedia Images

Ben Affleck și Jennifer Lopez își doresc ca copiii lor să se înțeleagă

Reclamă

Lopez și soțul ei s-au întâlnit inițial la începutul anilor 2000. S-au logodit pentru scurt timp înainte de a pune capăt relației lor în 2004.

Cântăreața s-a mutat cu Marc Anthony, cu care s-a căsătorit în 2004. Cei doi au devenit părinți pentru gemenii Emme și Maximilian, în vârstă de 15 ani, în 2008.

Affleck s-a căsătorit, de asemenea, cu Jennifer Garner în 2005. Ei au împreună pe fiica Violet, de 17 ani, pe Seraphina, de 14 ani, precum și pe fiul pe nume Samuel, de 11 ani.

Cu toate acestea, Lopez a divorțat de Anthony în 2014, iar actorul și-a dizolvat oficial căsătoria în 2018. Artista și regizorul s-au reconectat în cele din urmă și și-au reluat relația în aprilie 2021.

Doar un an au stat ca iubiți. Ulterior, ei s-au căsătorit în timpul unei ceremonii în Las Vegas, în iulie anul trecut.

Lopez a vorbit despre familia ei în timpul unui interviu pentru Vogue. Ea a declarat că, deși era fericită că poate începe o nouă viață cu Affleck, prioritatea ei era bunăstarea copiilor lor.

„Tranziția este un proces care trebuie tratat cu atât de multă grijă. Au atât de multe sentimente. Sunt adolescenți. Dar până acum merge foarte bine”, a declarat ea.

Cântăreața a vorbit și despre modul în care și-a dorit ca copiii ei să se conecteze cu tatăl lor vitreg și invers.

„Ceea ce sper să cultiv cu familia noastră este că copiii lui au un nou aliat în mine. Copiii mei au un nou aliat în el. Cineva care îi iubește și căruia îi pasă cu adevărat de ei, dar poate avea o perspectivă diferită”, a spus ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×