Reclamă

Joy Corrigan și-a etalat trupul tonifiat într-o rochie mov, cu crăpătură adâncă. Modelul suprinde cu aparițiile ei sexy

Joy Corrigan și-a etalat trupul tonifiat într-o rochie mov, cu crăpătură adâncă. Modelul suprinde cu aparițiile ei sexy. Ea nu ezită să apeleze la ținute îndrăznețe nici măcar atunci când are apariții publice obișnuite.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 mai 2023, 7:41

Modelul, în vârstă de 28 de ani, a emanat încredere când a mers la o piață locală din Los Angeles. Deși a cumpărat o floare, modelul a fost machiată și coafată impecabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joy Corrigan și-a etalat trupul tonifiat într-o rochie mov

Nici ținuta nu a fost aleasă la întâmplare. Joy a ales să poarte o rochie mov, cu crăpătură adâncă, prinsă doar cu șnururi pe o parte. Acestea lăsau la vedere o mare parte din zonele intime, pe care multe femei încearcă să le ascundă cât mai mult atunci când ies pe stradă.

Tânăra născută în Massachusetts și-a accesorizat ținuta cu o geantă clasică din piele, tot în nuanța rochiei. Ea a purtat mai multe lănțișoare stratificate la gât. Joy a fost destul de îndrăzneață și în zona bustului. Ea nu a purtat sutien, detaliul care a lăsat la vedere alte detalii ale trupului.

Ieșirea ei are loc după ce Joy a vorbit despre încredere și frumusețe interioară luna trecută, într-un interviu la podcastul FACTZ.

Ea i-a spus gazdei, Nik Richie: „Pentru mine, frumusețea interioară e felul în care mă simt cel mai frumos este atunci când mă iubesc”.

Reclamă

„Și când întâlnesc și oameni care mă fac să gândesc cât de uimitori sunt pentru că simt că au descoperit că se îndrăgostesc de ei înșiși”.

Ea a adăugat în continuare: „Și când te iubești pe tine însuți, pur și simplu strălucești. Ești uimitor și ai încredere și nimeni nu poate explica asta”.

Joy Corrigan, într-o rochie mov, pe stradă, în timp ce caută ceva în geantă
Joy a ales să poarte o rochie mov, cu crăpătură adâncă, prinsă doar cu șnururi pe o parte / Profimeda Images
Reclamă

Joy Corrigan are un iubit de 46 de ani

Frumusețea blondă a avut un program încărcat înainte de aceste apariții. Ea a petrecut recent timp la Festivalul de muzică Coachella luna trecută, în aprilie, în primul weekend.

Joy se întâlnește cu directorul de tehnologie Ted Dhanik, în vârstă de 46 de ani. Perechea a fost văzută în câteva vacanțe împreună, bucurându-se de soare în locuri tropicale.

De când a fost unul dintre primii directori ai MySpace, Dhanik și-a câștigat o reputație în afara Silicon Valley pentru escapadele sale romantice la Hollywood. El s-a întâlnit cu actrița din American Pie, Tara Reid, în 2017. Ulterior a început o relație cu o contorsionistă pe nume Marina Mazepa.

Joy face modelling de la vârsta de 14 ani. Ea a fost descoperită de o agenție într-un mall din Raleigh, Carolina de Nord. Într-un interviu din ianuarie 2021 pentru Maxim, Joy a discutat despre atitudinea ei relaxată față de a-și arăta corpul în fața camerei.

„Îmi place să fiu sexy și îmi place să-mi arăt pielea pentru că mă antrenez foarte mult pentru a obține corpul pe care îl am. Întotdeauna am fost foarte liberă în privința asta”, a explicat ea.

Ea a adăugat: „Încerc să păstrez fiecare fotografie pe care o fac foarte elegantă și să fie o prezentare vizuală a frumuseții a cum poate arăta o femeie. Ăsta este țelul meu.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×