Reclamă

Joy Corrigan și-a scos câinii la plimbare. Vedeta a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles

Joy Corrigan și-a scos câinii la plimbare. Blondina a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Aceasta s-a bucurat de compania celor doi patrupezi. Micuții fac parte din rasa mops. Această rasă este caracterizată de o față puternic ridată, botul turtit și coada încâlcită.

Publicat: 8 aprilie 2023, 6:40

Joy este o mare iubitoare a animalelor. Aceasta postează deseori imagini cu cățelușii săi. De data aceasta diva a atras atenția tuturor. Modelul a purtat o ținută din două piese. Blondina și-a lăsat la vedere silueta de invidiat și abdomenul lucrat la sală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joy Corrigan și-a scos câinii la plimbare

Joy Corrigan este recunoscută pentru frumusețea sa. Vedeta internațională a ales să poarte o ținută din denim. Ținuta din două piese i-a lăsat la vedere silueta. Blondina a purtat un top care i-a strâns bustul generos. În partea de jos a optat pentru o pereche de blugi cu talia foarte joasă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joy Corrigan în timp ce își plimbă câinii pe străzile din Los Angeles
Joy Corrigan și-a scos câinii la plimbare pe străzile din Los Angeles / Profimedia Images

La întreaga ținută a ales să asorteze un set de coliere și o poșetă argintie. Diva s-a bucurat de atenția pe care a primit-o și s-a lăsat pozată din toate unghiurile.

Reclamă

Ulterior a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram. La descrierea fotografiilor aceasta a scris despre cât de mult iubește animalele. Cei doi cățeluși au fost foarte cuminți și ascultători. Joy s-a bucurat foarte mult să-și petreacă ziua alături de aceștia și să-i scoată la plimbare.

Blondina plină de încredere impresionează cu fiecare apariție a sa.

Blondina este adepta ținutelor sexy. În trecut a fost la un pas de un accident vestimentar. Totuși Joy a reușit să rezolve repede micul incident. Aceasta încearcă să impresioneze cu fiecare apariție pe care o are.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Joy Corrigan

Joy Corrigan este una dintre cele mai apreciate vedete. Modelul de 28 de ani se bucură de o carieră de succes în industria de fashion și modeling. Aceasta face parte din grupul de modele de elită de la Victoria’s Secret.

Joy și-a început cariera din adolescență și a muncit din greu pentru numele său. Aceasta defilează pe podiumuri pentru brand-uri celebre iar prima data când a urcat pe un podium avea doar 14 ani. Joy a defilat pentru multe brand-uri celebre de-a lungul timpului.

Mai mult, aceasta este și co-fondator a unei companii de haine. Joy este CEO li co-fondator al Naked Species. Diva a fost de multe ori contactată pentru a poza pentru coperta revistelor celebre din întreaga lume.

Blondina a apărut inclusive în câteva filme. Conform site-ului IMDb, Joy a apărut în filmul Aftermath în 2017. Ea a mai jucat în Reprisal și a apărut în câteva emisiuni televizate în 2021. Joy a investit mult în cariera sa și a pus tot timpul viața profesională pe primul loc.

Diva și-a neglijat de multe ori viața personală. Aceasta nu are în prezent un iubit. Aceasta prefer să se concentreze asupra carierei. În trecut a avut o relație cu un youtuber recunoscut din Los Angeles, Jake Paul. Lucrurile n-au mers foarte bine între ei, iar Joy a ales să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×