Reclamă

Ashley Graham s-a pozat în ipostaze sexy. Vedeta a împărtășit imaginile cu fanii săi din mediul online

Ashley Graham s-a pozat în ipostaze sexy. Modelul plus-size a împărtășit imaginile cu fanii săi din mediul online. Ashley a primit o mulțime de aprecieri pentru transparența de care dă dovadă. Aceasta este mereu sinceră cu admiratorii săi și încearcă să le arate fiecare detaliu din viața sa.

Publicat: 19 martie 2023, 6:13 / Actualizat: 19 martie 2023, 10:05

Ashley Graham nu a fost niciodată genul de femeie care să se ascundă de ceilalți. Pe lângă cariera sa de model, diva activează și în mediul online. Acolo a reușit să strângă o comunitate impresionantă. Asshley este apreciată pentru sinceritatea sa, dar de multe ori este și criticată pentru alegerile pe care le face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham s-a pozat în ipostaze sexy

Modelul plus-size a renunțat la inhibiții și a postat câteva imagini sexy pe social media. Ashley a postat un carusel cu fotografii în care le-a arătat fanilor cum arată o zi încărcată din viața sa. În prima imagine postat, fanii i-au putut admira silueta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ashley a pozat nude și și-a acoperit zonele intime doar cu ajutorul unei poșete. Fotografia sexy a atras imediat curiozitatea fanilor săi. Celelalte fotografii o ilustrează pe Ashley în procesul de pregătire pentru un eveniment public.

Reclamă

De la tratamentele pentru ten, până la pedichiură, Ashley a documentat fotografic fiecare etapă pe care a parcurs-o. Acela a fost momentul în care fanii săi s-au împărțit în două tabere. Mulți au criticat-o pentru imaginile explicite din momentele în care își făcea pedichiura.

Vedeta internațională nu s-a lăsat influențată de comentariile răutăcioase din mediul online. Ashley preferă să fie transparentă cu fanii săi și să le arate cu exactitate modul în care se desfășoară viața sa. De altfel, Ashley postează chiar și momentele amuzante.

Diva aproape că a avut parte de un accident vestimentar la un eveniment de fashion la care a participat recent.

Reclamă

Ashley Graham a avut parte de un moment jenant la Gala Premiilor Oscar

Ashley Graham a participat la Gala Premiilor Oscar. Divele s-au adunat pe covorul roșu și au pozat în ținutele extravagante. Ashley a luat câteva interviuri actorilor care au participat la marele eveniment. Aceasta a avut parte de un moment stânjenitor în timpul interviului său cu Hugh Grant.

Ashley i-a pus actorului mai multe întrebări, iar acesta s-a arătat vizibil deranjat de conversația avută. Camerele de filmat au surprins momentul în care Hugh și-a dat ochii peste cap și a început să privească în altă direcție în timp ce Ashley încerca să facă interviul.

Fanii au reacționat imediat la imaginile care au ajuns în mediul online. Aceștia și-au împărțit părerile. Mulți au fost de părere că Hugh Grant a fost nepoliticos în momentul în care i-a oferit interviul modelului. Cu toate acestea, fanii actorului susțin că acesta a reacționat normal, având în vedere întrebările ”banale” pe care Ashley le-a ales pentru interviu.

Momentul jenant de la Gala Premiilor Oscar este viral pe internet și continuă să împartă oamenii în tabere diferite. Ashley Graham nu a făcut niciun comentariu cu privire la interviul pe care l-a luat.

Totuși, vedeta a lăsat de înțeles că nu a fost deranjată de incident. La petrecerea Vanity Fair acesta a subliniat cât de important este să fii bun cu ceilalți, scrie publicația CNN.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×