Reclamă

Kim Kardashian a făcut publice fotografii de la Super Bowl 2024. Vedeta a luat atitudine după ce echipa ei a fost numită „plictisitoare”

Kim Kardashian a făcut publice fotografii de la Super Bowl 2024. Vedeta a luat atitudine după ce echipa ei a fost numită „plictisitoare”. Imaginile sunt dovada că vedeta s-a distrat de minune alături de prietenii ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 februarie 2024, 4:05

După ce TMZ a etichetat echipa ei și gașca de prietene de la Super Bowl drept „plictisitoare” în comparație cu cea a lui Taylor Swift, fondatorul SKIMS a publicat câteva fotografii de la o petrecere organizată la Super Bowl.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a făcut publice fotografii de la Super Bowl 2024

În imaginile de la petrecere apar inclusiv surorile Khloé Kardashian și Kendall Jenner. Cântăreața Ciara, prietena ei La La Anthony și CEO-ul Fanatics, Michael Rubin, au fost și ei în loja cu pricina.

În fotografii, Kim părea că radiază de fericire. Diva a atras toate privirile într-o pereche de pantaloni maro evazați și un top negru ultra decoltat. Ele au fost combinate cu o pălărie de cowgirl asortată.

Fanii au observat însă un alt detaliu. Kim avea două degete înfășurate în atele și bandaje. Deși imaginile au fost făcute publice chiar de ea, nu se știe cum și din ce cauză a fost rănită.

Reclamă

Fotografiile în care pare că toată lumea s-a simțit foarte bine sunt într-un contrast puternic cu modul în care arătau Kim și prietenii ei în suita lor de la Super Bowl LVIII. Odell Beckham Jr., presupusul ei iubit, The Chainsmokers, Justin și Hailey Bieber, Travis Scott, Russell Wilson și Ciara, au fost numai câțiva dintre cei alături de care Kim a urmărit meciul și spectacolul de la pauză.

În mod remarcabil, Bad Bunny nu a fost prezent alături de ei. Recent s-a aflat că el s-a împăcat cu Kendall Jenner.

Fotografiile făcute cu grupul lor păreau destul de anoste. Toți aveau fețe serioase, unii dintre ei nefiind deloc atenți la joc. Will Makris chiar părea să doarmă la un moment dat.

Reclamă

Loja lui Kim Kardashian a fost comparată cu cea a lui Taylor Swift

Makris a spus pentru Page Six loja lui a fost „o petrecere în toată regula”. El a declarat aceste lucruri în ciuda faptului că imaginile sugerează contrariul.

„Am ieșit în fiecare seară. Este duminică seara, tot ce am vrut să fac este să închid ochii pentru câteva minute!” a adăugat el. „În ziua a cincea, obosești.”

Între timp, Swift, în ciuda faptului că a aterizat înapoi în State cu o zi înainte de meci, după ce a susținut patru spectacole consecutive la Tokyo, arăta plin de viață de fiecare dată când camera o surprindea în timpul jocului.

Câteva instantanee făcute în loja ei au arătat urale pasionale și zâmbete din toată inima.

Cântăreața „Midnights”, în vârstă de 34 de ani, a aplaudat alături de prietena ei de mult timp Blake Lively, Ice Spice, Lana del Ray, Jason Kelce, mama ei, Andrea Swift și alții.

Ulterior, Taylor Swift a mers să se distreze în Sin City, când a sărbătorit victoria Chiefs cu Travis Kelce. Artista a topit inimile fanilor după ce ea și iubitul ei au fost înregistrați dansând împreună pe melodiile „You Belong With Me” și „Love Story”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×