Reclamă

Rebel Wilson s-a fotografiat la plajă într-un costum de baie portocaliu. Vedeta a fost într-o vacanță în Fiji

Rebel Wilson s-a fotografiat la plajă într-un costum de baie portocaliu. Vedeta a fost într-o vacanță în Fiji. Ea a postat pe Instagram o poză cu garderoba ei de vacanță și i-a impresionat pe fani cu silueta sa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 decembrie 2023, 7:01

Rebel Wilson se bucură de soarele din Fiji. Starul în vârstă de 43 de ani a distribuit recent o nouă postare pe Instagram din vacanța ei, în care își arată costumul de baie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson s-a fotografiat la plajă

Wilson a pozat într-un costum de baie neon, portocaliu, cu mânecă lungă, cu un decolteu adânc. Ea și-a combinat ținuta de plajă cu o pereche de ochelari de soare aviator, în nuanțe de auriu, reflectorizați. Vedeta s-a înfășurat într-un prosop de culoarea nisipului în partea de jos. Părul vedetei era complet ud, look care o prinde de minune.

„Găsește-mă în Fiji”, a fost descrierea fotografiei din vacanță.

Câțiva prieteni celebri au comentat selfie-ul actriței. Paris Hilton a comentat: „😍🔥🔥🔥.” Între timp, stilistul lui Wilson, Elizabeth Stewart, a scris: „Cea mai bună călătorie din câte ai avut vreodată”.

Reclamă

Logodnica lui Wilson și partenera sa de vacanță, Ramona Agruma, a comentat: „❤️❤️❤️”. Rebel și Ramona sunt într-o relație din luna iunie a anului 2022. Cele două s-au logodit în luna februarie a acestui an. Momentul emoționant a avut loc la Disneyland. Actrița a postat atunci vestea pe rețelele sociale alături de un mesaj emoționant.

În descrierea fotografiei pe care a postat-o, Rebel a scris următorul mesaj: ”noi am spus Da”. Vedeta a mulțumit companiei de bijuterii de la care a achiziționat inelul pentru logodnica sa.

Actrița a mai distribuit anterior două fotografii din vacanță pe Instagra. Ea a publicat fotografii cu ea pe un jet ski în apele cristaline ale insulei. „Vin atât de mult în Fiji!” a scris ea.

Reclamă

În postare, Rebel Wilson a fost văzută purtând un costum de baie negru și pantaloni scurți cu ochelari de soare și o pălărie roz de la New York Yankees în timp ce poza pe jet ski-ul negru și galben.

Rebel Wilson a avut un an agitat

Wilson și Agruma au adus-o și pe fiica lor de 1 an, Royce Lillian, pentru evadarea lor pe insulă.

Agruma a publicat o fotografie cu copilul care era îmbrăcat într-o cămașă roz și purta ochelari de soare asorți, pe care a etichetat-o cu locația Fiji. „Modeling 😍💗”, a fost descrierea de la fotografia cu fiica ei.

Wilson a distribuit, de asemenea, o postare pe Instagram pentru a-și lua rămas bun de la vacanță și de la timpul alocat relaxării.

„După un an agitat: lucrând 7 zile pe săptămână, scriind o carte REBEL RISING, filmând un film de acțiune în Savannah și lucrând ca regizor pentru THE DEB în Australia, aveam cu siguranță nevoie de ceva timp R&R&R”, a scris Wilson.

„Mulțumesc lui 2023 pentru că mi-a arătat că, chiar și cu un copil, chiar și cu tone de stres și presiune, sunt destul de puternică’ 😘”, a concluzionat Wilson.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×