Reclamă

Halle Bailey a născut un băiețel. Actrița din The Little Mermaid a devenit pentru prima dată mamă

După ce a încercat să țină sarcina ca un mare secret, Halle Bailey a anunțat că a născut un băiețel. Actrița din The Little Mermaid a devenit pentru prima dată mămică. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a împărtășit vestea cea mare pe conturile sale de social media.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 ianuarie 2024, 6:22

Halle Bailey le-a oferit fanilor săi o surpriză minunată. Vedeta a adus pe lume primul ei copil. Băiețelul este rodul iubirii dintre Halle și iubitul ei, Darryl Dwayne Granberry Jr, cunoscut ca DDG. Ce doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și se bucură să fie părinții unui bebeluș sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halle Bailey a născut un băiețel

Halle Bailey și-a luat prin surprindere fanii cu cea mai recentă postare de pe contul său de Instagram. Actrița, în vârstă de 23 de ani, a postat o fotografie cu mânuța unui băiețel. Ulterior, aceasta a dezvăluit faptul că a devenit mămică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mânuța băiețelului avea și o brățară de aur pe care era scris numele „Halo”, numele pe care diva l-a ales pentru micuțul ei. Alături de fotografia emoționantă aceasta a lăsat și un mesaj pentru fanii din mediul online.

Reclamă

„Chiar dacă sunt deja câteva zile de când am început Anul Nou, cel mai frumos lucru pe care 2023 mi l-a oferit mie este faptul că am adus pe lume un băiețel. Bine ai venit pe lume, Halo! Oamenii abia așteaptă să te cunoască”, a scris vedeta în postarea sa din mediul online.

Secțiunea de comentarii a fost plină de mesaje călduroase pentru actrița din The Little Mermaid, scrie People. DDG, iubitul vedetei, a postat și el o imagine emoționantă pe contul său de Instagram pentru a împărtăși vestea cu fanii din mediul online.

„Cea mai mare binecuvântare din viața mea. N-am fost niciodată atât de îndrăgostit. Bebelușul Halo”, a scris DDG în mediul online.

Reclamă

Halle Bailey și-a ascuns sarcina și nu a vrut să confirme zvonurile din presă

Halle Bailey, cunoscută pentru rolul din The Little Mermaid, nu a vrut să confirme zvonurile potrivit cărora ar fi fost însărcinată.

Aceasta a negat că este însărcinată încă de prima dată când au apărut zvonuri în mediul online. În luna noiembrie a anului 2023 aceasta a postat un mesaj prin care și-a rugat fanii „să o lase în pace”. 

Textul cu anunțul sarcinii a avut și un mesa pentru comunitatea sa. Halle a scris că oamenii sunt „disperați” să-l cunoască pe băiețel.

Apropiații acesteia nu au vrut să vorbească despre motivul pentru care Halle a încercat să-și ascundă sarcina pe parcursul celor nouă luni. Primele speculații privind sarcina au apărut atunci când Bailey a pozat pe covorul roșu la MTV VMA 2023.

„Halle a încercat să se ascundă de fotografi. A stat mult timp în interior și a ales o ținută care să nu lase foarte mult la vedere. A preferat să țină distanța și să nu se apropie de ceilalți”, a declarat o sursă pentru PageSix.

Halle a reușit să-și ascundă sarcina pozând din unghiuri care să nu-i lase la vedere burtica de graviduță. Imaginile postate pe social media nu oferă niciun indiciu potrivit căruia aceasta ar fi fost însărcinată.

Halle  DDG au reușit să ascundă acest secret cu succes. Cei doi și-au făcut povestea de dragoste oficială în luna martie a anului 2022, iar de atunci sunt de nedespărțit. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×