Reclamă

Brooke Shields recunoaște că are fire albe. Actrița a îmbrățișat procesul de îmbătrânire

Brooke Shields recunoaște că are fire albe. Actrița susține că a îmbrățișat complet procesul de îmbătrânire și se mândrește cu aspectul său din prezent. Aceasta nu vrea să ascundă semnele înaintării în vârstă și își propune să aibă în continuare un look cât mai natural.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 ianuarie 2024, 13:38

Actrița, în vârstă de 58 de ani, a oferit recent un interviu în care a povestit despre schimbările prin care a trecut în ultimii ani. Brooke spune că primele fire albe i-au apărut în sprâncene. Diva susține că sprâncenele sale s-au subțiat tot mai mult în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooke Shields recunoaște că are fire albe

Brooke a explicat cum s-a schimbat aspectul ei după împlinirea vârstei de 50 de ani. Vedeta susține că sprâncenele ei au fost primele care au avut de suferit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brooke Shields, alături de Grier, la premiera documentarului ei
Lui Shields i s-a alăturat fiica ei de 16 ani, Grier, care s-a asortat cu mama ei într-un stil propriu, îndrăzneț / Profimedia Images

Diva susține că părul sprâncenelor este tot mai cărunt. În trecut spune că obișnuia să-și vopsească sprâncenele pentru a nu observa semnele îmbătrânirii.

Reclamă

Brooke Shields, în vârstă de 58 de ani, a devenit cunoscută și datorită sprâncenelor sale superbe. Aceasta spune că acestea au avut cel mai mult de suferit în urma procesului de înaintare în vârstă.

„Am încercat să le vopsesc o dată liu a fost o mare greșeală. Au devenit mult mai întunecate și mi-am dat seama că trebuie să mă opresc”, a declarat diva într-un interviu pentru People.

Brooke susține că este deschisă la metodele de înfrumusețare, dar preferă un look cât mai natural. Aceasta susține că o rutină simplă de frumusețe este exact ceea ce își dorește. În 2021, vedeta Endless Love a împărtășit secretul celebrelor ei sprâncene stufoase.

Reclamă

Fanii s-au bucurat să afle câteva dintre tehnicile ei de înfrumusețare. Shields susține că în trecut folosea un creion de sprâncene pentru a avea un aspect cât mai plin al acestora.

La fel ca multe alte vedete, Brooke încearcă să se adapteze schimbărilor și să nu pună presiune asupra sa. De altfel, diva se numără printre vedetele care nu au lăsat trecerea timpului să se vadă asupra cipului lor.

Ce face Brooke Shields pentru a avea imaginea perfectă

Brooke a dezvăluit că „nu a fost niciodată o fană a serurilor”, dar aceasta a început să se intereseze de produsele de skincare pe măsură ce a înaintat în vârstă. Actrița își dorește o rutină de îngrijire care să fie cât mai simplă și mai ușoară.

„Dacă te simți bine, atunci vei arăta bine”, a spus ea într-un interviu din trecut.

Brooke este de părere că presiunea societății poate fi una apăsătoare. Diva își dorește ca fiicele ei, Rowan și Grier, să nu se lase influențate de trendurile actuale.

„Cultura de acum este atât de diferită, presiunea pentru injecțiile în buze și toate aceste lucruri a crestu tot mai mult. Atâta timp cât fetele mele locuiesc sub acoperișul meu, ele nu vor face asta”, spune vedeta de 58 de ani.

Actrița își dorește ca fetele ei să-i urmeze exemplul și să-i calce pe urme. Diva nu vrea ca tinerele să se lase influențate de normele actuale de frumusețe. Mai mult, Brooke și-a îndemnat admiratoarele din mediul online să se iubească exact așa cum sunt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×