Reclamă

Brooke Shields recunoaște că are fire albe. Actrița a îmbrățișat procesul de îmbătrânire

Brooke Shields recunoaște că are fire albe. Actrița susține că a îmbrățișat complet procesul de îmbătrânire și se mândrește cu aspectul său din prezent. Aceasta nu vrea să ascundă semnele înaintării în vârstă și își propune să aibă în continuare un look cât mai natural.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 ianuarie 2024, 13:38

Actrița, în vârstă de 58 de ani, a oferit recent un interviu în care a povestit despre schimbările prin care a trecut în ultimii ani. Brooke spune că primele fire albe i-au apărut în sprâncene. Diva susține că sprâncenele sale s-au subțiat tot mai mult în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooke Shields recunoaște că are fire albe

Brooke a explicat cum s-a schimbat aspectul ei după împlinirea vârstei de 50 de ani. Vedeta susține că sprâncenele ei au fost primele care au avut de suferit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brooke Shields, alături de Grier, la premiera documentarului ei
Lui Shields i s-a alăturat fiica ei de 16 ani, Grier, care s-a asortat cu mama ei într-un stil propriu, îndrăzneț / Profimedia Images

Diva susține că părul sprâncenelor este tot mai cărunt. În trecut spune că obișnuia să-și vopsească sprâncenele pentru a nu observa semnele îmbătrânirii.

Reclamă

Brooke Shields, în vârstă de 58 de ani, a devenit cunoscută și datorită sprâncenelor sale superbe. Aceasta spune că acestea au avut cel mai mult de suferit în urma procesului de înaintare în vârstă.

„Am încercat să le vopsesc o dată liu a fost o mare greșeală. Au devenit mult mai întunecate și mi-am dat seama că trebuie să mă opresc”, a declarat diva într-un interviu pentru People.

Brooke susține că este deschisă la metodele de înfrumusețare, dar preferă un look cât mai natural. Aceasta susține că o rutină simplă de frumusețe este exact ceea ce își dorește. În 2021, vedeta Endless Love a împărtășit secretul celebrelor ei sprâncene stufoase.

Reclamă

Fanii s-au bucurat să afle câteva dintre tehnicile ei de înfrumusețare. Shields susține că în trecut folosea un creion de sprâncene pentru a avea un aspect cât mai plin al acestora.

La fel ca multe alte vedete, Brooke încearcă să se adapteze schimbărilor și să nu pună presiune asupra sa. De altfel, diva se numără printre vedetele care nu au lăsat trecerea timpului să se vadă asupra cipului lor.

Ce face Brooke Shields pentru a avea imaginea perfectă

Brooke a dezvăluit că „nu a fost niciodată o fană a serurilor”, dar aceasta a început să se intereseze de produsele de skincare pe măsură ce a înaintat în vârstă. Actrița își dorește o rutină de îngrijire care să fie cât mai simplă și mai ușoară.

„Dacă te simți bine, atunci vei arăta bine”, a spus ea într-un interviu din trecut.

Brooke este de părere că presiunea societății poate fi una apăsătoare. Diva își dorește ca fiicele ei, Rowan și Grier, să nu se lase influențate de trendurile actuale.

„Cultura de acum este atât de diferită, presiunea pentru injecțiile în buze și toate aceste lucruri a crestu tot mai mult. Atâta timp cât fetele mele locuiesc sub acoperișul meu, ele nu vor face asta”, spune vedeta de 58 de ani.

Actrița își dorește ca fetele ei să-i urmeze exemplul și să-i calce pe urme. Diva nu vrea ca tinerele să se lase influențate de normele actuale de frumusețe. Mai mult, Brooke și-a îndemnat admiratoarele din mediul online să se iubească exact așa cum sunt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Dezamăgirile în dragoste, dar și reușitele pe plan profesional vor acapara viețile nativilor în această perioadă. Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024 îți aduce toate detaliile. Zodiile vor trece prin mai multe...
2
Un cuplu toxic de zodii care se ține în brațe într-un peisaj idilic
Horoscop
6 cupluri toxice de semne zodiacale. Nativii care nu se potrivesc
Există câteva cupluri toxice de semne zodiacale cu o compatibilitate naturală scăzută. Însă asta nu le împiedică să simtă o atracție ca în filme. Inima are logica ei. Realitatea este că ne putem îndrăgosti...
3
Două femei care se țin în brațe și reprezintă cele două zodii care pierd bani în luna iunie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Nu este cel mai bun moment pentru a face investiții majore. Cei trei nativi sunt sfătuiți de...
4
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
5
icon
Laura Cosoi în timp ce pozează de pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Laura Cosoi, despre carieră și viața de familie: „Nu m-am obișnuit nicio secundă cu gândul că aș fi la ultima sarcină”
Deși are o perioadă aglomerată, Laura Cosoi și-a răpit din timp pentru a ne răspunde tuturor curiozităților. Între viața de familie și cea profesională, Laura reușește să găsească un echilibru și să îmbine armonios...
PARTENERI
×