Reclamă

Brooke Burke și-a arătat abdomenul tonifiat într-un costum de baie minuscul. Vedeta de 52 de ani a fost în vacanță în Malibu

Brooke Burke și-a arătat abdomenul tonifiat într-un costum de baie minuscul. Vedeta de 52 de ani a fost în vacanță în Malibu. Ea a acordat un interviu pentru DailyMail.com în care a vorbit despre obiectivele ei de fitness în 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 ianuarie 2024, 8:37

Fosta campioană a spus că speră să-și „reseteze” corpul, astfel încât să aibă mai multă energie. Asta înseamnă că va folosi meditația mai mult ca parte a rutinei sale zilnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooke Burke și-a arătat abdomenul tonifiat într-un costum de baie minuscul

„Folosesc o meditație ghidată de vocea mea ca să mă pot relaxa. Totul este despre minte, trup și suflet împreună”, a povestit ea.

„Prin meditația zilnică, ne vom reeduca creierul și ne vom dezvolta noi obiceiuri pentru a ne schimba perspectiva și pentru a ne îndeplini obiectivele de bunăstare”, a adăugat ea.

„În ghidez adepții prin antrenamente și practici de mindfulness menite nu numai să-ți întărească încrederea în sine, ci și rezistența mentală.”

Brooke Burke, cu silueta la vedere, într-un costum de baie minuscul
Fosta campioană a spus că speră să-și „reseteze” corpul, astfel încât să aibă mai multă energie / Profimedia Images
Reclamă

Brooke Burke a mai spus că a te simți bine are mult de-a face cu „comunitatea, conexiunea și conștiința”.

„Meditația ajută la scăderea stresului, la controlul anxietății și la îmbunătățirea somnului. Ajută la prelungirea atenției, la reducerea pierderilor de memorie legate de vârstă și la promovarea sănătății emoționale. Poate chiar ajuta la gestionarea durerii, la scăderea tensiunii arteriale și la sprijinirea recuperării. Cel mai important, meditația încurajează bunătatea”, a spus Brooke.

„Și lumea poate folosi întotdeauna mai multă bunătate!”

Reclamă

Potrivit Psychology Today, „meditația este un exercițiu mental care antrenează atenția și conștientizarea. Scopul său este deseori de a reduce reactivitatea la gândurile și sentimentele negative ale cuiva, care, deși pot fi deranjante și supărătoare și deturnează atenția din moment în moment, sunt invariabil trecătoare.

Ce spune Brooke despre calitatea somnului

În decembrie, Brooke a vorbit tot cu DailyMail.com despre calitatea somnului.

„Trebuie să dormi cel puțin opt ore pe noapte. Poți să te descurci și cu mai puțin, de exemplu șapte ore este OK, dar opt este mai bine, deoarece somnul permite organismului tău să se refacă singur.”

Ea a remarcat, de asemenea, că opt ore de somn este o fericire. „Este de bază și te face să arăți tânăr”, a spus ea.

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, „o calitate bună a somnului este, de asemenea, esențială”.

Acest interviu vine după ce vedeta a vorbit despre o dietă de 21 de zile.

Ea a discutat despre avantajele postului intermitent, care devine din ce în ce mai popular. Înseamnă să mănânci într-o fereastră de opt ore și apoi să nu mănânci în restul de 16 ore dintr-o zi.

„Este un concept simplu, dar puternic: limitați mâncatul la o fereastră de 8 ore și postiți pentru restul de 16 ore din zi”, a spus Brooke pentru DailyMail.com.

„De exemplu, dacă iei cina la ora 19, următoarea masă va fi la 11:00 a doua zi dimineață”, a explicat ea.

„Acest ciclu de sincronizare, în esență, păcălește corpul să ardă grăsimile stocate. În timpul unui post orele în care corpul tău nu consumă sau digeră niciun aliment extrage energie din grăsimea stocată în corp.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×