Reclamă

Brooke Burke și-a arătat abdomenul tonifiat într-un costum de baie minuscul. Vedeta de 52 de ani a fost în vacanță în Malibu

Brooke Burke și-a arătat abdomenul tonifiat într-un costum de baie minuscul. Vedeta de 52 de ani a fost în vacanță în Malibu. Ea a acordat un interviu pentru DailyMail.com în care a vorbit despre obiectivele ei de fitness în 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 ianuarie 2024, 8:37

Fosta campioană a spus că speră să-și „reseteze” corpul, astfel încât să aibă mai multă energie. Asta înseamnă că va folosi meditația mai mult ca parte a rutinei sale zilnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooke Burke și-a arătat abdomenul tonifiat într-un costum de baie minuscul

„Folosesc o meditație ghidată de vocea mea ca să mă pot relaxa. Totul este despre minte, trup și suflet împreună”, a povestit ea.

„Prin meditația zilnică, ne vom reeduca creierul și ne vom dezvolta noi obiceiuri pentru a ne schimba perspectiva și pentru a ne îndeplini obiectivele de bunăstare”, a adăugat ea.

„În ghidez adepții prin antrenamente și practici de mindfulness menite nu numai să-ți întărească încrederea în sine, ci și rezistența mentală.”

Brooke Burke, cu silueta la vedere, într-un costum de baie minuscul
Fosta campioană a spus că speră să-și „reseteze” corpul, astfel încât să aibă mai multă energie / Profimedia Images
Reclamă

Brooke Burke a mai spus că a te simți bine are mult de-a face cu „comunitatea, conexiunea și conștiința”.

„Meditația ajută la scăderea stresului, la controlul anxietății și la îmbunătățirea somnului. Ajută la prelungirea atenției, la reducerea pierderilor de memorie legate de vârstă și la promovarea sănătății emoționale. Poate chiar ajuta la gestionarea durerii, la scăderea tensiunii arteriale și la sprijinirea recuperării. Cel mai important, meditația încurajează bunătatea”, a spus Brooke.

„Și lumea poate folosi întotdeauna mai multă bunătate!”

Reclamă

Potrivit Psychology Today, „meditația este un exercițiu mental care antrenează atenția și conștientizarea. Scopul său este deseori de a reduce reactivitatea la gândurile și sentimentele negative ale cuiva, care, deși pot fi deranjante și supărătoare și deturnează atenția din moment în moment, sunt invariabil trecătoare.

Ce spune Brooke despre calitatea somnului

În decembrie, Brooke a vorbit tot cu DailyMail.com despre calitatea somnului.

„Trebuie să dormi cel puțin opt ore pe noapte. Poți să te descurci și cu mai puțin, de exemplu șapte ore este OK, dar opt este mai bine, deoarece somnul permite organismului tău să se refacă singur.”

Ea a remarcat, de asemenea, că opt ore de somn este o fericire. „Este de bază și te face să arăți tânăr”, a spus ea.

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, „o calitate bună a somnului este, de asemenea, esențială”.

Acest interviu vine după ce vedeta a vorbit despre o dietă de 21 de zile.

Ea a discutat despre avantajele postului intermitent, care devine din ce în ce mai popular. Înseamnă să mănânci într-o fereastră de opt ore și apoi să nu mănânci în restul de 16 ore dintr-o zi.

„Este un concept simplu, dar puternic: limitați mâncatul la o fereastră de 8 ore și postiți pentru restul de 16 ore din zi”, a spus Brooke pentru DailyMail.com.

„De exemplu, dacă iei cina la ora 19, următoarea masă va fi la 11:00 a doua zi dimineață”, a explicat ea.

„Acest ciclu de sincronizare, în esență, păcălește corpul să ardă grăsimile stocate. În timpul unui post orele în care corpul tău nu consumă sau digeră niciun aliment extrage energie din grăsimea stocată în corp.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×