Reclamă

Mark Wahlberg se distrează alături de Rhea Durham, soția sa. Cei doi au fost fotografiați în timpul unei vacanțe în Barbados

Mark Wahlberg se distrează alături de Rhea Durham, soția sa. Cei doi au fost fotografiați în timpul unei vacanțe în Barbados. Actorul împreună cu soția și doi dintre copiii lor au petrecut timp de calitate împreună.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 ianuarie 2024, 7:45

În timp ce profitau la maximum de evadarea lor tropicală, actorul, în vârstă de 52 de ani, și soția lui, în vârstă de 45 de ani, au avut mai multe momente de tandrețe. Fotografii i-au suprins în timp ce își ofereau săruturi pasionale și se simțeau bine împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mark Wahlberg se distrează alături de Rhea Durham, soția sa

În plus față de momentele de cuplu, cei doi au fost văzuți râzând copios și distrându-se de minune unul în compania celuilalt.

Toți ochii erau însă ațintiți pe abdomenul și bicepșii musculoși ai celebrului actor. El a fost admirat de toți ceo prezenți în timp ce mergea de-a lungul țărmului alături de soția sa, dar și atunci când stăteau de plajă.

Mark a vorbit anterior despre ceea ce face pentru a arăta atât de bine. Se pare că actorul se trezește la 4 a.m. pentru a se antrena și face dușuri cu apă rece pentru a se recupera după antrenamente.

Mark Wahlberg, într-un șort alb, la plajă
Mark Wahlberg se distrează alături de Rhea Durham, soția sa / Profimedia Images
Reclamă

„Înainte era vorba despre estetică atunci când încercam să fiu în formă. Acum, vreau să trăiesc mult timp”, a spus Mark pentru People în septembrie.

„Dacă nu mă antrenez dimineața, îmi este foarte greu să o fac spre sfârșitul zilei.

„Probabil că am chef să sar peste antrenamente aproape în fiecare zi. Dacă facmereu excepții, atunci nu mai pot fi în cea mai bună formă a mea. Tot ceea ce am făcut, la care am avut și succes, s-a făcut prin muncă”.

Actorul le vorbește în mod regulat fanilor săi de pe Instagram despre obiceiurile sale de antrenament, îndemnându-i să „pună accent pe calitatea vieții” și să se concentreze pe „longevitate”.

Reclamă

Cum s-au schimbat antrenamentele sale de-a lungul timpului

Într-un alt interviu cu People la începutul anului trecut, Mark a recunoscut că antrenamentele sale s-au schimbat ușor de-a lungul anilor.

„Încep să-mi dau seama că am 51 de ani, trebuie să rămân pe banda mea și să știu că nu trebuie să încerc să-i depășesc pe alții sau să depășesc pe toată lumea”, a spus el.

„Trebuie doar să mă forțesc puțin mai mult și să continui să încerc să trag de această viață frumoasă atâta timp cât pot.”

Ce spune Mark despre influența soției sale

El și soția sa au început să se întâlnească în 2001 și s-au căsătorit pe 1 august 2009 în Beverly Hills. Ei sunt părinți ai patru copii: fiii Michael și Brendan, precum și fiicele Ella și Grace.

În 2018, Mark a vorbit despre relația sa cu Rhea: „Îi datorez multe soției mele. Ea m-a ajutat să devin bărbatul care sunt și a creat o viață frumoasă pentru mine și copiii mei”, a spus el pentru The Sun.

„Știam, de asemenea, că ea mă iubește pentru ceea ce sunt și că era cineva în care puteam avea încredere. Până nu am cunoscut-o, nu eram pregătit să am o familie’, a adăugat el.

„Ai nevoie de femeia potrivită în viața ta și de acel sentiment că vei fi împreună mult timp”, a spus el pentru presa.

„Acest lucru este deosebit de important dacă ai de gând să ai copii. Rhea și-a dorit întotdeauna să fie mamă. Avea o slujbă, dar misiunea ei în viață era să fie mamă și soție. Împărtășim aceleași valori. Evident, atracția fizică era acolo, dar nu asta ține un cuplu împreună”, a spus Mark.

În octombrie 2022, cei doi și-au mutat copiii în Las Vegas. „Toată lumea s-a adaptat frumos. Copiii sunt cu toții la școală și toți sunt fericiți”, a spus Wahlberg în timp ce promova Săptămâna Wahlberg.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×