Reclamă

Kylie Jenner a izbucnit în lacrimi când a aflat că mama sa are o tumoare. Care este stare de sănătate a lui Kris Jenner

Kylie Jenner a izbucnit în lacrimi când a aflat că mama sa are o tumoare. Imaginile au apărut în timpul trailerului emoționant al sezonului cinci The Kardashians.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 mai 2024, 12:06

În clipul de promovarea al noului sezon, Kris apare în lacrimi și este văzută spunându-le copiilor ei: „Mi-au făcut scanarea. Au găsit un chist și o mică tumoare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner a izbucnit în lacrimi când a aflat că mama sa are o tumoare

Trailerul o prezintă apoi pe Kylie, 26 de ani, care este văzută plângând necontrolat înainte de a fi îmbrățișată de sora mai mare Kendall, de 28 de ani.

Starea sănătății lui Kris este momentan necunoscută. Kylie trece prin momente tensionate. Ea s-a aflat recent în centrul speculațiilor false despre o sarcină, precum și al zvonurilor că s-a despărțit de iubitul Timothee Chalamet, în vârstă de 28 de ani.

Mai multe surse au negat luna trecută speculațiile despre o sarcină pentru Us Weekly. Tânăra are deja doi copii. Pe fiica Stormi Webster, în vârstă de șase ani, și pe fiul Aire Webster, în vârstă de doi ani. Ambii copii sunt din relația cu fostul său partener, Travis Scott, în vârstă de 32 de ani.

Sursele au confirmat, de asemenea, că Kylie și Timothee „încă se întâlnesc”. Se pare că au o relație la distanță, în ciuda zvonurilor că s-au despărțit.

Reclamă

„Kylie și Timothee au păstrat legătura în timp ce el a fost la filmări în Manhattan. Dar sunt încă împreună”, a declarat o sursă apropiată de Kylie.

Kylie locuiește în prezent în California cu copiii ei, în timp ce Timothee a fost ocupată cu filmările A Complete Unknown. Acesta e un film biografic despre Bob Dylan, iar filmările au loc în New York și New Jersey.

Cum au apărut zvonurile că Kylie este din nou însărcinată

Reclamă

Zvonurile despre sarcină au început la începutul acestei luni când comediantul Daniel Tosh, în vârstă de 48 de ani, a făcut afirmația pe podcastul său Tosh Show.

„Iată ceva nebunesc. Am fost la magazinul alimentar din Malibu și vorbeam cu un angajat de acolo. Încerc să evit astfel de situații, dar vorbeam cu acest tip și i-am spus: „De ce a fost închis ieri?”.

„Ei bine, nu ar trebui să discut despre asta”, a spus Tosh că a răspuns muncitorul, pretinzând că echipa Kardashian-Jenner filma finalul sezonului 5 al show-ului lor la magazin.

„Spoiler alert. Această persoană din magazinul alimentar mi-a spus că au închiriat întregul magazin, l-au închis și apoi s-au comportat ca și cum ar fi fost la cumpărături.”

„Aceasta a fost scena care s-a întâmplat. Kylie dezvăluie că este din nou însărcinată cu copilul lui Timothee. Ce bombă”, a adăugat el.

Tosh a adăugat imediat că nu validează povestea: „Nu verific nimic. Asta mi-a spus un angajat de la un magazin alimentar din Malibu”.

De ce au dispărut Kylie și Timothee din lumina reflectoarelor

Despre Kylie și Timothee au apărut pentru prima dată zvonuri că sunt împreună în aprilie 2023, cu patru luni înainte de a-și face debutul public la concertul Renaissance de ziua lui Beyoncé din Los Angeles, în august.

Kylie nu a mai fost fotografiată cu Chalamet de când s-au afișat la Golden Globe Awards din Beverly Hills, pe 7 ianuarie.

Timothée Chalamet și Kylie Jenner în timp ce se sărută la Globurile de Aur 2024
Timothée Chalamet și Kylie Jenner au devenit virali în mediul online după momentul de la Gala Globurilor de Aur 2024 / Profimedia Images

În martie, persoane apropiate celor doi au confirmat pentru DailyMail.com că cei doi încă se întâlnesc, în ciuda speculațiilor că cuplul ar fi renunțat la relația lor.

La vremea respectivă, s-a mai spus că cei doi au făcut în mod deliberat un pas înapoi de la lumina reflectoarelor pentru a-și „proteja” relația și pentru că Timothee nu era confortabil cu presa asupra lor. Se pare că actorul temea că ar putea distrage atenția de la noul său film, Dune 2.

„Lui Timothee nu i-a plăcut toată atenția pe care a primit-o cu Kylie în timpul Globurilor de Aur, iar sărutul lor a îndepărtat de la motivul pentru care se aflau acolo”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com.

„Cariera lui începe și vrea să o protejeze și să o lase să prospere pe baza talentului său. Nu pe baza persoanelor cu care se întâlnește. De asemenea, vrea să-și protejeze relația cu Kylie.”

Sursele au adăugat că Kylie a fost complet înțelegătoare și ce e mai bine pentru cuplul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×