Reclamă

Kim Kardashian a avut probleme cu rochia-corset de la Gala Met 2024. Ținuta care îi putea pune viața în pericol: „Este o formă de artă”

Kim Kardashian a avut probleme cu rochia-corset de la Gala Met 2024. Ținuta care îi putea pune viața în pericol a dovedit că diva face tot ce e nevoie pentru a arăta mereu impecabil.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 mai 2024, 14:20

Kim Kardashian a ținut primele pagini ale tabloidelor când a slăbit mai mult de 8 kilograme pentru a se potrivi în rochia emblematică a lui Marilyn Monroe la Gala Met 2022. În acest an, dedicarea ei pentru o apariție impecabilă a ajuns la următorul nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a avut probleme cu rochia-corset de la Gala Met 2024

Vedeta de reality a purtat un corset incredibil de strâmt, care cu greu a lăsat-o să respire așa cum trebuie.

Vedeta „Kardashians” a dezvăluit secretele din spatele look-ului său de pe covorul roșu de la Met Gala 2024. Toate detaliile sunt într-un videoclip din culise pentru Vogue. Diva de 43 de ani se chinuia să respire în timp ce își aranja părul la începutul clipului.

Kim Kardashian, într-o rochie metalică
n acest an, dedicarea ei pentru o apariție impecabilă a ajuns la următorul nivel / Profimedia Images

Kim Kardashian a trebuit să facă exerciții de respirație din cauza corsetului rochiei înainte de a ieși pe covorul roșu al Galei.

Reclamă

„Cum mai ai respirația? Cum merge”, a întrebat-o cineva din afara camerei. Kardashian a răspuns scurt: „Este, este o formă de artă. Dar am înțeles.”

Fondatorul Skims a explicat că a avut o „zi de probă” cu două zile înainte de Gala Met pentru a-și testa look-ul. Ea a exersat de asemenea respirația purtând corsetul argintiu Maison Margiela și fusta metalică.

Kim a fost tot timpul înconjurată de echipa sa care i-a făcut ultimele retușuri fustei pentru ca apariția sa să rămână în memoria fanilor Galei dedicate modei.

Reclamă

Kim Kardashian și-a dorit mult să fie îmbrăcată de John Galliano

Se pare că modelele lui John Galliano au fost de ani de zile pe lista ei de „to do”. Kim a dezvăluit că a durat ani de zile pentru ca actualul director de creație a Maison Margiela să accepte să o îmbrace pentru Gala Met.

„Aproximativ patru sau cinci ani l-am urmărit. Am tot încercat să văd dacă îmi va crea vreodată un look pentru Met”, a recunoscut ea.

În ceea ce privește ținuta ei din acest an, Kardashian a spus că, atunci când a auzit despre tema din 2024, s-a imaginat „petrecând cea mai bună noapte din întreaga sa viață cu cea mai magică persoană într-o grădină”.

Vedeta a mai spus că mai apoi s-a imaginat luând „puloverul iubitului ei pentru a fugi acolo unde avea nevoie să fie”. Așa se explică faptul că diva a purtat un cardigan argintiu peste rochia metalică.

În timp ce mulți utilizatori ai rețelelor sociale au fost confuzi că ea poartă un cardigan pe covorul roșu al Gala Met, au avut multe de spus și despre corsetul ei. Unii au susținut că „își zdrobește organele”.

Nu este prima dată când vedeta de televiziune este criticată pentru un aspect extrem de strâns în talie. Ea a recunoscut că a mai luat „lecții de respirație cu corset”. A avut nevoie de ele atunci când a purtat rochia Thierry Mugler la Met Gala din 2019. Și atunci a primit reacții similare.

Ținuta personalizată a lui Kim a mai avut o provocare pentru vedetă. Din cauza detaliilor complicate de pe fusta ei, Kim a trebuit să poarte o pereche de pantofi fără toc. Exista riscul ca aceștia să „rămână blocați în metal”.

„Pentru a o purta trebuie să stai în vârful picioarelor. Să te echilibrezi tot timpul, flexând mușchii gambei”, a explicat ea înainte de a face pași mici către cameră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×