Reclamă

Ce au purtat vedetele la afterparty Met Gala 2024. Multe dintre ele au ales ținute care să le permită să se distreze

După cea mai mare noapte a modei, vezi ce au purtat vedetele la afterparty Met Gala 2024. Evenimentul a avut în prim-plan unele dintre cele mai spectaculoase look-uri pe covorul roșu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 mai 2024, 13:07

Oaspeții galei au respectat codul vestimentar „A Garden in Time”, în onoarea expoziției Met, „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”. Aceasta celebrează moda atât de fragilă din ultimul timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce au purtat vedetele la afterparty Met Gala 2024

Treptele Muzeului Metropolitan de Artă au fost împânzite de fotografi care au venit să le pozeze pe vedete pe covorul roșu. Strângerea de fonduri pentru Institutul Costumelor a fost și anul acesta un succes.

Anul trecut, gala a strâns aproape 22 de milioane de dolari (20,6 milioane de euro), stabilind un record pentru acest departament care se autofinanțeazăGala Met o are ca președinte pe Anna Wintour, redactorul-șef al publicației Vogue și care din anul 1995 este președinta evenimentului Gala din 1995, iar ea este ajutată în sarcinile de gazdă de co-președinții care se aleg în fiecare an.

Jennifer Lopez, Zendaya, Chris Hemsworth și Bad Bunny, au purtat cele mai spectaculoase ținute și au avut rolul de copreședinții evenimentului anul acesta.

Vedetele și-au prezentat interpretarea temei așa cum au considerat mai bine, dar pentru petrecere au ales altfel de ținute. Unele mai comode care să le permită să danseze toată noaptea.

Reclamă

Ai mai jos câteva ținute de afterparty care merită văzute, inclusiv pe cea a lui Kendall Jenner, a frumoasei Zendaya, a talentatei Shakira și excentricei Cardi B.

Zendaya

Zendaya a fost fotografiată în timp ce părăsea petrecerea. Actrița a avut patru ținute pregătite pentru acest eveniment al modei. A patra, cea pentru afterparty a fost concepută de Loewe și era o rochie albastru închis, cu un colier masiv în jurul gâtului.

Reclamă
Zendaya, într-o rochie albastru închis
Zendaya a fost fotografiată în timp ce părăsea petrecerea / Profimedia Images

Cardi B

Cardi B și-a schimbat rochia extravagantă din tul cu o rochie Revolve Atelier pentru petrecerea pe care a organizată de după eveniment.

Cardi B, într-o rochie roșie, cu decolteu adânc
Cardi B și-a schimbat rochia extravagantă din tul cu o rochie Revolve Atelier / Profimedia Images

Kendall Jenner

Kendall Jenner a schimbat rochia Givenchy de pe covorul roșu cu o rochie mini, structurată, din dantelă, cu accesorii de culoarea fildeșului, pentru petrecerea ApresMet2.

Kendall Jenner, într-o rochie mini albă
Kendall Jenner a schimbat rochia Givenchy de pe covorul roșu cu o rochie mini, structurată / Profimedia Images

Dua Lipa

Dua Lipa a purtat la afterparty un crop top și o pereche de pantaloni Marc Jacobs. Ținuta a fost accesorizată cu mănuși din plasă și un guler din blană.

Dua Lipa, într-un costum negru, cu un guler din blană
Dua Lipa a purtat la afterparty un crop top și o pereche de pantaloni Marc Jacobs / Profimedia Images

Naomi Campbell

Naomi Campbell a fost văzută în timp ce pleca de la The Mark într-o rochie strălucitoare în nuanțe ciocolatii, o schimbare față de rochia Burberry albastră cu franjuri pe care a purtat-o pe covorul roșu.

Naomi Campbell, într-o rochie midi, ciocolatie
Naomi Campbell a fost văzută în timp ce pleca de la The Mark într-o rochie strălucitoare în nuanțe ciocolatii / Profimedia Images

Eiza Gonzalez

Eiza Gonzalez a purtat o rochie mini de culoarea lămâilor pe care a asortat-o cu un clutch roz și pantofi cu toc negri, Maison Ernest.

Eiza Gonzalez, într-o rochie mini, galbenă
Eiza Gonzalez a purtat o rochie mini de culoarea lămâilor pe care a asortat-o cu un clutch roz / Profimedia Images

Willow Smith

Willow Smith și-a schimbat rochia de la Gala Met cu o lenjerie de culoare neagră. Peste aceasta, fiica lui Will Smith a purtat lanțuri drapate aurii.

Willow Smith, în lenjerie intimă, cu o rochie din lanțuri
Willow Smith și-a schimbat rochia de la Gala Met cu o lenjerie de culoare neagră / Profimedia Images

Shakira

Shakira a purtat o rochie albă îndrăzneață creată de David Koma. Ținuta a fost completată cu cizme negre Giuseppe Zanotti până la genunchi. Artista a purtat părul lăsat liber pe spate. Ea a optat pentru un machiaj discret care să-i pună în evidență trăsăturile chipului.

Shakira, într-o rochie albă
Strângerea de fonduri pentru Institutul Costumelor a fost și anul acesta un succes / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×