Reclamă

Fiul unui celebru actor este acuzat că și-a bătut mama. Femeia care i-a dat viață a fost văzută cu ochiul vânăt în public

Fiul unui celebru actor este acuzat că și-a bătut mama. Femeia care i-a dat viață a fost văzută cu mai multe vânătăi pe față, în public. Presa internațională scrie că Christina Fulton a fost bătută de fiul ei din relația cu Nicolas Cage, Weston Cage.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 mai 2024, 12:58

Recent, surse au declarat pentru TMZ că Weston a fost numit suspect într-un raport care o implică pe mama sa. Este vorba despre un incident ce a avut loc la casa lui Fulton din Los Angeles pe 28 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul unui celebru actor este acuzat că și-a bătut mama

Presupusa ceartă dintre mamă-fiu a început ca o alterație verbală. Ulterior, ea s-a transformat rapid într-o agresiune fizică, a declarat o sursă pentru presa internațională.

Echipele de intervenție au fost chemate la domiciliul actriței, dar aceasta nu a fost dusă la spital. Potrivit publicației PageSix, oamenii legii stabilesc dacă cazul va fi considerat o agresiune penală.

Cu toate acestea, nu au fost efectuate arestări, deoarece Weston, în vârstă de 33 de ani, a dispărut la sosirea polițiștilor. Paramedicii sosiți la fața locului au considerat că nu este nevoie de transport la spital.

Surse apropiate lui Fulton, în vârstă de 56 de ani, spun că femeii i s-a cerut să-și ajute fiul într-un „moment emoționant” și a încercat să-l consoleze, scrie TMZ. Cu toate acestea, polițiștilor li s-a spus că Fulton a negat acuzațiile de agresiune și a cerut confidențialitate.

Reclamă

Recent, Fulton a fost fotografiată cu vânătăi pe toată fața, atunci când se afla la cumpărături, la un magazin local.

În timp ce vânătaia de sub ochi era foarte vizibilă, ea mai avea niște semne galbene pe obraji și frunte care se părea că au început să se vindece și să se estompeze.

Weston Cage are mai multe procese cu fosta sa soție

Reclamă

Christina Fulton și Weston Cage lucrau împreună pentru a o da în judecată pe fosta parteneră a fiului lui Cage, Hila Arounian, pentru că ar fi deturnat 100.000 de dolari și a depus un „ordin de restricție fraudulos” pentru a-i împiedica pe Fulton și Cage să le vadă pe fiicele gemene ale lui Weston.

În timp ce au depus moțiuni separate, documentele din procesul lui Fulton susțin că Arounian, care s-a căsătorit cu Weston în 2018, a fost „abuzivă emoțional” și manipulatoare cu Weston până la punctul în care s-a îndepărtat de familia sa.

Weston a susținut în procesul său că Arounian a „profitat” de el în timp ce se recupera după „probleme de sănătate mintală”. Arounian a refuzat să comenteze la momentul respectiv, iar mai multe detalii despre proces nu au fost făcute publice.

Fostul cuplu le are pe fiicele Cyress și Venice, gemene. De asemenea, Weston Cage mai este tatăl lui Lucian și Sorin din relațiile anterioare.

Nicolas Cage este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Lista sa de cuceriri nu este deloc una mică. Actorul a ajuns la cea de-a cincea căsătorie. Riko Shibata este femeia cu care este acum căsătorit și care i-a dăruit și ea un copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×