Reclamă

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară. Soția actorului, Riko Shibata, este însărcinată

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară. Actorul mai are doi copii, un băiat de 16 ani, Kal-El, și pe Weston, în vârstă de 31 de ani, din relațiile anterioare. Riko Shibata este a cincea soție a actorului și este însărcinată.

Publicat: 7 ianuarie 2022, 11:54

Nicolas Cage și Riko Shibata sunt în culmea fericirii. Cei doi își măresc familia și duc relația lor la un alt nivel. Cei doi vor deveni părinți, a declarat un reprezentant al celor doi pentru publicația People. Bebelușul este al treilea copil al actorului, care mai are încă doi copii din fostele sale relații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Viitorii părinți sunt în culmea fericirii”, a mai adăugat sursa publicației menționate mai sus.

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară

Nicolas Cage, care are deja 57 de ani, s-a căsătorit pentru a cincea oară cu Riko Shibata într-o ceremonie restrânsă și foarte intimă la hotelul Wynn Hotel din Las Vegas pe data de 16 februarie a anului trecut. La vremea respectivă, cei doi soți au confirmat faptul că s-au căsătorit. Au spus că nu au cuvinte să descrie fericirea pe care o simt. Cei doi s-au întâlnt în Shiga, Japonia, printr-un prieten comun, în timp ce actorul se afla pe platourile de filmare ale producției „Prisoners of the Ghostland”.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Nicolas Cage și soția sa, Riko Shibata, la petrecerea GQ, pe covorul roșu
Nicolas Cage și Riko Shibata și-au făcut apariția pe covorul roșu de la petrecerea GQ Men 2021 / Getty Images
Reclamă

Ulterior, cei doi au apărut pentru prima dată pe coperta publicației Flaunt Magazine, în luna octombrie a anului trecut. Luna următoare, cei doi și-au făcut apariția pe covorul roșu de la petrecerea GQ Men 2021, care s-a ținut în West Hollywood.

Cage și Shibata, care are doar 27 de ani și este tot actriță, și-au făcut prima dată debutul pe covorul roșu anul trecut, atunci când au apărut la premiera filmului lui Nicolas Cage, „Pig”.

Un alt actor râvnit de la Hollywood este Daniel Craig. Acesta are o fiică superbă, alături de care apare din ce în ce mai des pe covorul roșu.

Reclamă

Cine sunt fostele soții ale lui Nicolas Cage

Nicolas Cage este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Lista sa de cuceriri nu este deloc una mică. Actorul a ajuns anul trecut la cea de-a cincea căsătorie. Acesta a mai fost căsătorit cu actrița Patricia Arquette, din anul 1995 și până în 2001. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar cea de-a doua sa soție a fost Lisa Marie Presley. Căsnicia celor doi a durat numai 100 de zile.

Cea de-a treia soție a faimosului actor a fost Alice Kim, care are tot origini asiatice. Potrivit publicațiilor tabloide internaționale, cei doi s-au cunoscut pe când femeia lucra pe post de chelneriță la un restaurant din Los Angeles. Deși avea numai 19 ani când l-a cunoscut pe Nicolas Cage, cei doi s-au căsătorit. Au devenit rapid părinții unui băiețel pe care l-au numit Kal-El. Cei doi s-au despărțit în anul 2016. Cu toate acestea, au rămas în relații atât de bune încât Alice Kim a participat la nunta actorului cu Riko.

În anul 2019, actorul s-a căsătorit cu Erika Koike, make-up artist de profesie. S-a despărțit de ea după numai patru zile. Cei doi au fost văzuți în timp ce se certau la numai câteva ore de la nuntă. Speculațiile din presă au apărut rapid. S-a spus că cei doi s-au căsătorit în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×