Reclamă

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară. Soția actorului, Riko Shibata, este însărcinată

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară. Actorul mai are doi copii, un băiat de 16 ani, Kal-El, și pe Weston, în vârstă de 31 de ani, din relațiile anterioare. Riko Shibata este a cincea soție a actorului și este însărcinată.

Publicat: 7 ianuarie 2022, 11:54

Nicolas Cage și Riko Shibata sunt în culmea fericirii. Cei doi își măresc familia și duc relația lor la un alt nivel. Cei doi vor deveni părinți, a declarat un reprezentant al celor doi pentru publicația People. Bebelușul este al treilea copil al actorului, care mai are încă doi copii din fostele sale relații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Viitorii părinți sunt în culmea fericirii”, a mai adăugat sursa publicației menționate mai sus.

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară

Nicolas Cage, care are deja 57 de ani, s-a căsătorit pentru a cincea oară cu Riko Shibata într-o ceremonie restrânsă și foarte intimă la hotelul Wynn Hotel din Las Vegas pe data de 16 februarie a anului trecut. La vremea respectivă, cei doi soți au confirmat faptul că s-au căsătorit. Au spus că nu au cuvinte să descrie fericirea pe care o simt. Cei doi s-au întâlnt în Shiga, Japonia, printr-un prieten comun, în timp ce actorul se afla pe platourile de filmare ale producției „Prisoners of the Ghostland”.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Nicolas Cage și soția sa, Riko Shibata, la petrecerea GQ, pe covorul roșu
Nicolas Cage și Riko Shibata și-au făcut apariția pe covorul roșu de la petrecerea GQ Men 2021 / Getty Images
Reclamă

Ulterior, cei doi au apărut pentru prima dată pe coperta publicației Flaunt Magazine, în luna octombrie a anului trecut. Luna următoare, cei doi și-au făcut apariția pe covorul roșu de la petrecerea GQ Men 2021, care s-a ținut în West Hollywood.

Cage și Shibata, care are doar 27 de ani și este tot actriță, și-au făcut prima dată debutul pe covorul roșu anul trecut, atunci când au apărut la premiera filmului lui Nicolas Cage, „Pig”.

Un alt actor râvnit de la Hollywood este Daniel Craig. Acesta are o fiică superbă, alături de care apare din ce în ce mai des pe covorul roșu.

Reclamă

Cine sunt fostele soții ale lui Nicolas Cage

Nicolas Cage este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Lista sa de cuceriri nu este deloc una mică. Actorul a ajuns anul trecut la cea de-a cincea căsătorie. Acesta a mai fost căsătorit cu actrița Patricia Arquette, din anul 1995 și până în 2001. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar cea de-a doua sa soție a fost Lisa Marie Presley. Căsnicia celor doi a durat numai 100 de zile.

Cea de-a treia soție a faimosului actor a fost Alice Kim, care are tot origini asiatice. Potrivit publicațiilor tabloide internaționale, cei doi s-au cunoscut pe când femeia lucra pe post de chelneriță la un restaurant din Los Angeles. Deși avea numai 19 ani când l-a cunoscut pe Nicolas Cage, cei doi s-au căsătorit. Au devenit rapid părinții unui băiețel pe care l-au numit Kal-El. Cei doi s-au despărțit în anul 2016. Cu toate acestea, au rămas în relații atât de bune încât Alice Kim a participat la nunta actorului cu Riko.

În anul 2019, actorul s-a căsătorit cu Erika Koike, make-up artist de profesie. S-a despărțit de ea după numai patru zile. Cei doi au fost văzuți în timp ce se certau la numai câteva ore de la nuntă. Speculațiile din presă au apărut rapid. S-a spus că cei doi s-au căsătorit în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×