Reclamă

Cele mai bune filme thriller ale anului 2021. Producțiile care au ajuns favoritele publicului

Iarna aceasta trebuie să te relaxezi cu unul dintre cele mai bune filme thriller ale anului 2021. Aceste cinci producții au primit mii de aprecieri din lumea întreagă. Aceste producții au fost așteptate cu nerăbdare și au reușit să impresioneze prin povești fascinante și pline de acțiune.

Publicat: 6 ianuarie 2022, 7:17

Aceste filme surprind povești de viață emoționante, dar și momente dramatice din viața personajelor. Dacă nu te-ai decis asupra unui film pe care să-l vezi, atunci te invităm să arunci o privire asupra listei pe care am pregătit-o pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune filme thriller ale anului 2021

Cele mai bune filme thriller ale anului 2021 au primit nenumărate aprecieri din partea publicului larg, dar și foarte multe critici. Dacă nu ești adepta acțiunii, atunci poate ar trebui să alegi un alt film potrivit pentru tine. Noi am selectat cinci dintre cele mai apreciate filme ale anului 2021 care au reușit să țină publicul cu sufletul la gură. Pentru iubitoarele comediilor romantice îți recomandăm lista cu cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile. Alege producția perfectă pentru tine și bucură-te de o seară relaxantă singură sau alături de cei dragi.

Lucky

Regia: Natasha Kermani
Cu: Brea Grant, Leith M. Burke, Hunter C. Smith

Lucky s-a aflat pe lista cu cele mai bune filme thriller ale anului 2021. Producția a ajuns să fie rapid îndrăgită de oamenii din întreaga lume. Filmul spune povestea unei femei a cărei casă este atacată în fiecare seară de un bărbat periculos. Aceasta încearcă să ceară ajutor, însă nimeni nu pare dispus să o asculte. Într-o astfel de situație critică, se vede nevoită să rezolve singuă problemele apărute. Conform publicației Rotten Tomatoes, filmul s-a bucurat doar de critici pozitive din partea publicului din întreaga lume.

Reclamă

Old Henry

Regia: Potsy Ponciroli
Cu: Tim Blake Nelson, Scott Haze, Gavin Lewis

Reclamă

Old Henry  este o combinație între thriller și western. Filmul nu a ajuns popular imediat după lansare, însă cu timpul a reușit să-și strângă o mulțime de admiratori. Filmul de acțiune surprinde povesta unui fermier care va aduce în casa sa un bărbat rănit. Lucrurile se complică atunci când între cei doi izbucnește un conflict din cauza banilor. Producția se află pe lista cu cele mai bune filme thriller ale anului 2021, conform scorului obținut pe IMDb.

The Novice

Regia: Lauren Hadaway
Cu: Amy Forsyth, Isabelle Fuhrman, Jonathan Cherry

The Novice este filmul cu una din cele mai palpitante povești. Povestea urmărește viața unei tinere care se alătură echipei de canotaj a universității sale. Întregul film se concentrează asupra provocărilor fizice și  emoționale pe care concurentele le au de înfruntat de-a lungul competițiilor. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Tribeca în luna iunie și s-a bucurat de foarte multe recenzii pozitive.

The Tragedy Of Macbeth

Regia: Joel Coen
Cu: Denzel Washington, Frances McDormand, Alex Hassell

De-a lungul timpului au existat multe adaptări ale poveștii scrie de William Shakespeare. Cu toate acestea, The Tragedy of Macbeth a ajuns să fie rapid una din cele mai îndrăgite. Producția îl aduce în lumină pe actorul Denzel Washington în rolul lui Macbeth și pe Frances Mcdormand în rolul Domnișoarei Macbeth. Adaptarea a primit multe critici constructive, însă per ansamblu a ajuns una din cele mai îndrăgite producții ale anului.

Judas And The Black Messiah

Regia: Shaka King
Cu:
Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Dominique Fishback

Judas and the Black Messiah este unul din cele mai criticate filme ale anului 2021. Cu toate acestea, a devenit o producție aplaudată de oamenii din întreaga lume. Povestea se concentrează asupra partidului BlackPanther și a urmăririi începută de FBI. Interpretarea lui Daniel Kaluuya în rolul lui Fred Hampton i-a adus actorului acasă Premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare în rol principal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×