Reclamă

Cele mai bune seriale ale anului 2021. Producții care au câștigat aprecierea tuturor

Anul acesta milioane de cinefili s-au bucurat de producții de succes. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune seriale ale anului 2021. Pelicule de succes care au reușit să strângă miii de admiratori într-un timp record.

Publicat: 30 decembrie 2021, 7:32

Fie că ești adepta comediilor sau a dramelor remarcabile, există un serial potrivit pentru tine. Anul 2021 a venit cu multe producții de succes care au la bază povești remarcabile ce abia așteaptă să fie descoperite. De la povești de dragoste nemaiîntâlnite, la mistere și crime pline de suspans. Iată care au fost peliculele care au stârnit interesul telespectatorilor în anul care se încheie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune seriale ale anului 2021

Aceste seriale au reușit să impresioneze printr-un scenariu bine pus la punct, dar și prin poveștile incredibile. Am ales genuri diferite care să se plieze pe așteptările tale. Dacă preferi comediile romantice, atunci Starstruck este perfect pentru tine. Totuși, dacă ești adepta misterelor greu de rezolvat, atunci Only Murders in The Building va deveni serialul tău preferat. Descoperă care sunt cele mai bune seriale ale anului 2021 și de ce au devenit aceste producții îndrăgite de milioane de persoane din lumea întreagă.

Only Murders In The Building

Regia: Steve Martin

Cu: Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez

Reclamă

Selena Gomez și-a surprins complet admiratorii atunci când și-a făcut apariția ca personaj principal în seria de succes Only Murders In The Building. Serialul este o comedie creată de legendarul Steve Martin și a reușit să ajungă rapid la sufletul  telespectatorilor din întreaga lume. Alături de Gomez va juca creatorul seriei, Steve Martin și actorul Martin Short. 

Primul sezon de zece episoade a avut premiera pe data de 31 august 2021, iar producătorii se pregătesc deja să filmeze cel de-al doilea sezon. Serialul de comedie încearcă să aducă în lumină încercarea a trei vecini de a desluși o crimă. Când Tim Kono moare în mod misterios în blocul în care locuiesc cei trei, acești încearcă să înceapă propria investigație despre dispariția vecinului lor, considerată în primă instanță a fi o sinucidere. Serialul este plin de replici amuzante, iar scenariul se îmbină de așa manieră încât vei dori să vezi imediat și următorul episod.

Reclamă

Squid Game

Regia: Wi Ha-Joon

Cu: Lee Jung-jae, Jung Hoyeon, Park Hae-soo

Squid Game a devenit rapid unul din cele mai bune seriale ale anului 2021. Producția prezintă distopia despre inegalitate în societatea coreeană și a reușit să strângă milioane de aprecieri într-un timp record. Actorii principali din Squid Game au luat parte ulterior la nenumărate evenimente internaționale. Aceștia au declarat de fiecare dată că nu se așteptau ca seria să aibă un astfel de succes.

Squid Game prezintă într-un mod dur realitatea inegalității sociale. Temerile noi care au pus stăpânire pe tinerii din Coreea de Sud au ajuns să se regăsească în oamenii din întreaga lume. Seria de succes are la bază mai multe jocuri e copii din Coreea de Sud care se pot termina într-un mod tragic pentru participanți. Mai multe detalii despre secretul succesului acestui serial găsești pe CaTine.ro.

Hacks

Regia: Jen Statsky

Cu: Hannah Einbinder, Jean Smart, Christopher McDonald

Hacks face și el parte pe lista cu cele mai bune seriale ale anului 2021. Acest serial este o comedie îmbinată cu dramă și a reușit să strângă de-a lungul timpului trei premii Emmy, scrie BuzzFeed.com. Povestea serialului se concentrează asupra personajului Deborah Vance, interpretată de actrița Jean Smart.

În cadrul seriei, Deborah este o comediantă celebră din Las Vegas care încearcă să-și păstreze popularitatea într-o lume modernă. La celălalt capăt al poveștii se află Ava Daniels, o scriitoare de comedie care este concediată recent pentru o postare pe care a făcut-o pe rețelele sociale. Cele două femei se întâlnesc și ajung să facă echipă pentru a-i readuce la viață cariera comediantei Deborah. Sursele internaționale spun că serialul se va continua cu un al doilea sezon.

Yellowjackets

Regia: Bart Nickerson

Cu: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Sophie Nélisse

Yellowjackets se află și el pe lista cu cele mai bune seriale ale anului 2021. Drama începe în anul 1996 când o echipă de fotbal de fete din New Jersey nu reușește să ajungă în Seattle. Avionul lor ajunge să se prăbușească în sălbăticie, iar ele sunt puse în fața unei situații de criză.

Membrele din echipă care au supraviețuit impactului trebuie să se descurce singure timp de 19 luni până ce reușesc să găsească ajutor. Yellowjackets jonglează cu poveștile personajelor aducând în lumină evenimentele din trecutul, dar și din prezentul acestora. Serialul a primit nenumărate aprecieri din partea oamenilor din întreaga lume.

Starstruck

Regia: Rose Matafeo

Cu: Rose Matafeo, Nikesh Patel, Emma Sidi

Starstruck este ultima propunere de pe lista cu cele mai bune seriale ale anului 2021. Comedia britanică a reușit să capteze rapid inimile spectatorilor săi. Povestea o urmărește pe Jessie care ajunge să aibă parte de o aventură de-o noapte de Anul Nou.

Curând aceasta descoperă că bărbatul de lângă ea este de fapt un actor celebru, iar viețile lor iau o întorsătură neașteptată din acel moment. Jessie și Tom Kooper, celebrul actor de care se îndrăgostește, ajungă să se întâlnească tot mai des. O poveste de dragoste scrisă foarte bine care a reușit să ajungă rapid în sufletul milioanelor de telespectatori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×