Reclamă

Emily Blunt spune că s-a simțit rău după ce i-a sărutat pe anumiți actori în timpul filmărilor: „Cu siguranță nu mi-au plăcut”

Emily Blunt spune că s-a simțit rău după ce i-a sărutat pe anumiți actori în timpul filmărilor. Actrița a vorbit despre provocările de a găsi chimie cu colegii ei în timpul unei apariții la „The Howard Stern Show”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 mai 2024, 13:25

Emily Blunt a fost extrem de sinceră cu privire la ceea ce se întâmplă atunci când un actor nu prea se poate apropia de un coleg de distribuție, mai ales dacă au de filmat scene romantice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Blunt spune că s-a simțit rău după ce i-a sărutat pe anumiți actori în timpul filmărilor

În timpul unei apariții la The Howard Stern Show pe 30 aprilie, actrița britanică, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre modul în care își construiește chimia cu colegii săi actori pentru fiecare dintre filmele la care lucrează. Ea a dezvăluit gazdei că, de mai multe ori nu a avut „chimie cu anumiți oameni”.

Când Stern, în vârstă de 70 de ani, a întrebat-o: „Cine?” Blunt a răspuns simplu: „Nu am de gând să-ți spun”.

Vedeta a refuzat să dezvăluie orice nume, în ciuda întrebărilor presante ale gazdei show-ului.

„Uneori este un lucru ciudat. Uneori ai putea avea un raport care iese fără efort, dar nu se traduce pe ecran”, a spus ea, vorbind despre modurile în care încearcă să stabilească chimia. „Chimia este acest lucru ciudat. Este un lucru eteric pe care nu-l poți îmbutelia și cumpera sau vinde. E acolo sau nu este.”

Reclamă

„Este pur și simplu mai ușor când ai o relație naturală cu cineva”, a adăugat ea.

Ce tactici are Emily Blunt atunci când se află pe platourile de filmare

Blunt a vorbit, de asemenea, despre unele tactici pe care le folosește pentru a găsi chimie cu un coleg atunci când nu există.

Reclamă

„Trebuie să găsesc ceva ce iubesc la toată lumea. Trebuie să găsesc ceva… Chiar dacă este un lucru”, i-a spus ea lui Stern.

„S-ar putea să râdă frumos sau să-mi placă cum vorbește cu oamenii”, a continuat ea. „Dar găsește ceva ce îți place la acea persoană. Sau ceva ce îți place la ea ca personaj și apoi concentrează-te în direcția asta.”

În ciuda încercărilor ei de a provoca chimie între ea și anumiți colegi, Blunt a spus că unele momente de pe platourile de filmare au fost de-a dreptul groaznice.

„Ți-a venit să vomiți?”, a întrebat-o Stern pe Blunt despre sărutul cu anumiți colegi pe platourile de filmare. Atunci, Emily, fără să stea prea mult pe gânduri a răspuns: „Absolut. Absolut”.

„Nu aș spune că este un fel de dezgust extrem, dar cu siguranță nu mi-a plăcut”, a adăugat ea.

În ultimii ani, Blunt a apărut pe ecran alături de Dwayne „The Rock” Johnson în Jungle Cruise. Ea a mai jucat alături de soțul ei, John Krasinski, în A Quiet Place și Cillian Murphy în Oppenheimer.

Emily Blunt, despre relația cu Ryan Gosling

Actrița a fost prezentă în emisiunea lui Stern pentru a promova noua ei comedie de acțiune The Fall Guy. În aceasta joacă alături de Ryan Gosling. Blunt a confirmat că actorul în vârstă de 43 de ani este un coleg cu care îi place să lucreze.

„Le iubesc copiii. Simt că sunt foarte norocoasă să fiu prietenă cu o persoană ca el”, a spus ea despre Gosling.

Blunt nu este singura actriță care a spus că nu vrea să-și sărute colegii. La începutul acestei luni, Anne Hathaway și-a amintit de o cerintă „brutală” în care agenții i-ar fi cerut să „se sărute” cu până la 10 persoane într-o singură zi pentru audiții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×