Reclamă

Momente emoționante în care Prințesa Charlotte i-a fost alături Prințului Louis. Fiica lui Kate Middleton și-a luat în serios rolul de soră mai mare

Experții regali au rememorat câteva momente emoționante în care Prințesa Charlotte i-a fost alături Prințului Louis. Fiica lui Kate Middleton și-a luat întotdeauna în serios rolul de soră mai mare. Charlotte, care a împlinit recent nouă ani, are o relație strânsă cu frații ei, Prințul George și Prințul Louis.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 mai 2024, 7:34

Prințesa Charlotte are o legătură strânsă cu frații ei. De-a lungul anilor, copiii regali au împărtășit multe momente frumoase împreună la evenimentele importante din Familia Regală. Copiii lui Kate Middleton au fost împreună la încoronarea Regelui Charles, dar și la celebrarea Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente emoționante în care Prințesa Charlotte i-a fost alături Prințului Louis

Prințul Louis a împlinit șase ani pe data de 23 aprilie. Acesta a fost întotdeauna în grija fraților săi mai mari, prințul George și Prințesa Charlotte.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte, fotografiată în timp ce îl ține în brațe pe Louis, atunci când era bebeluș
Cei mai mulți dintre cei care au văzut imaginea susțin că Prințul Louis seamănă foarte bine cu tatăl lui Kate Middleton, Michael / Profimedia Images

În timp ce Prințul George are mai multe responsabilități ca moștenitorul tronului Marii Britanii, Prințesa Charlotte se bucură de mai multă libertate.

Reclamă

Acesta a legat o relație strânsă cu fratele ei mai mic și încearcă să-l protejeze ori de câte ori apar împreună în public. Prințesa Charlotte i-a topit pe admiratorii regali atunci când avea doar trei ani și a pozat cu fratele ei mai mic în brațe, a scris Hello.

Imaginea a făcut atunci înconjurul lumii. Fotografia distribuită de Palatul Kensington pe rețelele de socializare a făcut înconjurul lumii.

A fost și printre primele portrete pe care Kate Middleton le-a surprins pentru aniversarea copiilor ei. În 2021 Prințesa Charlotte a avut parte de un nou moment înduioșător alături de Prințul Louis.

Reclamă

Atunci când Louis a fost văzut în timp ce își băga degetul în gură, Prințesa Charlotte a fost prima care i-a explicat micuțului Prinț că acest gest este nepotrivit.

Un alt moment la care au participat împreună a fost în cadrul paradei Trooping the Colour în 2021. Charlotte a fost văzută în timp ce își încuraja fratele mai mic să se urce în trăsură.

Louis a fost mândru să-i întâmpine pe membrii publicului din trăsura sa. Prințesa i-a aruncat un zâmbet încurajator și atunci când Prințul Louis și-a făcut debutul la slujba de Paște din aprilie 2023.

Prințesa Charlotte și Prințul Louis au avut parte de un moment înduioșător la ceremonia de încoronare a Regelui Charles

Prințesa Charlotte l-a ținut protector de mână pe Prințul Louis atunci când cei doi și-au făcut debutul la Westminster Abbey la încoronarea Regelui Charles.

Prințul George, cel mai mare dintre frați, nu a putut să stea cu Louis și Charlotte. Acesta a primit un rol mult mai important în cadrul ceremoniei fiind nevoit să țină trena Regelui.

Prințesa Charlotte și-a asumat rolul de soră mai mare și l-a ghidat pe Prințul Louis la Westminster Abbey.

Ulterior, cei doi frați au mers împreună la balconul Palatului Buckingham alături de familia lor. Prințesa Charlotte i-a zâmbit Prințului Louis și i-a oferit mai multă încredere.

Louis a ajuns viral în mediul online datorită grimaselor pe care le-a făcut atunci când a apărut în public. Micuțul Prinț este cunoscut pentru comportamentul său îndrăzneț.

Ultima apariție a copiilor regali a avut loc în cadrul slujbei de Crăciun. Micuții sunt acum alături de mama lor care a fost diagnosticată cu cancer, a scris DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×