Reclamă

Ce reguli noi trebuie să respecte copiii lui Kate după diagnosticul de cancer. George, Charlotte și Louis fac tot ce pot ca să-i fie bine mamei lor

După veștile dure despre Prințesa de Wales, se pare că situația s-a schimbat în familia regală. Află și tu ce reguli noi trebuie să respecte copiii lui Kate după diagnosticul de cancer ca să-i facă recuperarea mai ușoară.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 aprilie 2024, 7:12

Pe măsură ce mama lor primește tratament pentru cancer, se pare că cei tei copii se străduiesc să o ajute cât mai mult. Ei participă și își asumă treburi suplimentare prin casă ca să-i ușureze din sarcini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce reguli noi trebuie să respecte copiii lui Kate după diagnosticul de cancer

Kate și-a anunțat diagnosticul într-un mesaj video emoționant pe 22 martie. Prințesa nu a dezvăluit ce tip specific de cancer are sau în ce stadiu. Nici Regele Charles nu a dezvăluit ce tip de cancer are. Cu toate acestea, el a îndemnat oamenii din întreaga lume să meargă la controale regulate pentru a-și urmări starea de sănătate.

După ce situația a devenit destul de dramatică în Familia Regală a Marii Britanii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis încearcă să treacă bine peste această perioadă. Ei încearcă să le facă viața puțin mai ușoară părinților lor, Prințul și Prințesa de Wales.

După ce s-a aflat că Prințul William și Prințesa Kate fac tot ce pot ca să-și crească cât mai normal copiii, o sursă a spus despre cei trei frați că „urmează câteva reguli noi, cum ar fi să-și strângă după ei și să-și facă propriile gustări, dar și să se asigure că se spală mai des pe mâini, deoarece Kate nu poate fi expusă la germeni în timp ce face chimioterapie”.

„George, care a fost întotdeauna mai înțelept decât vârsta pe care o are, a fost un adevărat model. În special pentru Charlotte. Și îi place să-l facă și pe Louis să înțeleagă.”

Reclamă

Prințul William face tot ce poate ca să aibă grijă de cei trei copii

Copiii din Țara Galilor tocmai s-au întors la școală pe data de 17 aprilie, după o vacanță prelungită de Paște. Cât au avut parte de această relaxare, familia de cinci membri și bunica lor maternă Carole Middleton s-au retras la casa de la țară a familiei, Anmer Hall din Norfolk. Se pare că au decis să meargă acolo pentru a scăpa de toate presiunile din jurul lor.

„Știu că situația mamei lor este gravă și a fost cu adevărat înfricoșătoare pentru ei”, a mai spus sursa.

Reclamă

George, Charlotte și Louis s-au descurcat cât au putut de bine cu veștile. Cu toate acestea, lupta pentru sănătatea mamei lor a fost ceva care i-a speriat.

Prințul William, care a revenit recent la îndatoririle regale, „face tot posibilul pentru a le gestiona temerile. El le vorbește de asemenea despre propriile sentimente. O face atât de bine”, a mai adăugat sursa.

„William este hotărât să-și asume toate responsabilitățile parentale în timp ce Kate își revine. A fost cea mai grea muncă din viața lui.”

Se pare că Prințul de Wales și-a rearanjat programul de lucru pentru a-și asuma mai multe îndatoriri parentale. El se ocupă de dusul și preluarea copiilor de la școală. „A fost o sursă enormă de putere pentru Kate”, a declarat o sursă pentru OK.

„Este atât de mândru de felul în care se descurcă cu asta și o iubește mai mult ca niciodată.”

Carole Middleton a fost, de asemenea, foarte aproape de ei în perioadă dificilă și „a dus-o pe Kate la programările ei și a îngrijit-o acasă”. „Nu există nimeni ca mama ta care să te mângâie când te simți rău, indiferent de vârsta pe care o ai.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×