Reclamă

Ce a făcut Regele Charles în ziua în care Regina Elisabeta ar fi împlinit 98 de ani. Suveranul Marii Britanii, apariție rară în public

Regina Elisabeta a fost unul dintre cei mai iubiți monarhi ai lumii. Și cum ziua ei de naștere nu aveam cum să treacă neobservată chiar dacă ea nu mai este printre noi, mulți s-au întrebat ce a făcut Regele Charles în ziua în care Regina Elisabeta ar fi împlinit 98 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 aprilie 2024, 7:12

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla și-au petrecut ziua la slujbele de la biserică. Familia regală a fost fotografiată plecând de la o slujbă la Crathie Kirk, lângă Castelul Balmoral din Scoția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a făcut Regele Charles în ziua în care Regina Elisabeta ar fi împlinit 98 de ani

Suveranul Marii Britanii în vârstă de 75 de ani a fost văzut la volanul mașinii, în timp ce soția sa în vârstă de 76 de ani stătea alături de el, tot în față. Cei doi le-au făcut cu mâna admiratorilor în timp ce plecau și părea că se simt bine amândoi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Camilla, în mașină, alături de Regele Charles, în timp ce face cu mâna fanilor
Regele Charles al III-lea și Regina Camilla și-au petrecut ziua la slujbele de la biserică / Profimedia Images

Regina Elisabeta, care a domnit mai bine de 70 de ani pe tronul Marii Britanii, a fost amintită pe rețelele sociale pe tot parcursul zilei. Fosta sa noră, Sarah Ferguson, a postat un omagiu pe Instagram.

Reclamă

„Astăzi ne amintim de regretata Sa Majestate, Regina Elisabeta a II-a, cu ocazia zilei de naștere”, a scris Ducesa de York, în vârstă de 64 de ani, alături de o fotografie a fostei regine. „Vă mulțumim pentru tot ce ne-ați învățat, pentru că a-ți fost un lider statornic și un prieten drag. Ne e foarte dor.”

Pe contul oficial de Instagram al Westminister Abbey, care a fost locul încoronării Reginei Elisabetei în 1952, dar și locul înmormântarea ei, s-a marcat de asemenea ziua.

„Ne amintim de regretata Sa Majestate Regina Elisabeta a II-a, care s-a născut #astăzi în 1926. Sufletele celor drepți sunt în mâna lui Dumnezeu.”

Reclamă

Hipodromul Ascot, care găzduiește faimosul Royal Ascot, a comemorat, de asemenea, ziua în care regretata Regină și-ar fi sărbătorit aniversarea, postând un videoclip cu ea în timp ce își aplauda calul în Cupa de Aur din 2013.

„Astăzi, în onoarea a ceea ce ar fi fost ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, ne uităm în urmă cu încântare la câștigarea Cupei de Aur de către Estimate la #RoyalAscot. Pură jubilație”, scrie pe Twitter.

Regele Charles este protejat de toți cei din jur

Anul acesta a fost al doilea în care ziua Reginei a fost amintită postmortem. Regina Elisabeta a decedat în septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Regele Charles a fost văzut ultima dată în public când a participat la slujba de Paște. Sărbătoarea a fost prima sa apariție publică majoră de când a fost diagnosticat cu cancer în februarie 2024.

La slujba de Paște de anul acesta, numărul participanților a fost mult mai redus decât anul trecut. Slujba a fost una mai liniștită tot pentru a-l ajuta pe Regele Marii Britanii.

Presa de peste hotare a scris că decizia a fost luată pentru a minimiza contactul Regelui cu oamenii. Acesta urmează un tratament pentru cancer și ar putea să fie afectat dacă sistemul lui imunitar ar mai avea de luptat și cu alte afecțiuni.

Regele și Regina au stat separat de restul participanților la slujba care a durat mai bine de o oră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×