Reclamă

Regele Charles a participat la slujba de Paște. Aceasta a fost prima apariție publică importantă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a participat la slujba de Paște. Aceasta a reprezentat și prima sa apariție publică importantă după diagnosticul cu cancer. Monarhul și soția sa au mers împreună la Capela Saint-George din Windsor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 aprilie 2024, 11:25

Suveranul Marii Britanii nu a ratat slujba tradițională de Paște. Acesta a fost zâmbitor în ciuda diagnosticului primit. Regele a anunțat că a început tratamentul pentru cancer în urmă cu aproximativ două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a participat la slujba de Paște

Tatăl Prințului William a stat de vorbă cu admiratorii regali după terminarea slujbei tradiționale de Paște. Monarhul britanic, în vârstă de 75 de ani, a părut zâmbitor în timp ce își saluta supușii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce face cu mâna publicului după slujba de Paște
Monarhul Marii Britanii a salutat oamenii după slujba de Paște / Profimedia Images

Regele a fost urmat la fiecare pas de soția s. Regina Camilla s-a asigurat că Regele este tot timpul într-o dispoziție bună. Charles și Camilla au fost atenți cu publicul prezent.

Reclamă

Monarhul a purtat o ținută elegantă la slujba tradițională. Acesta a ales un palton închis la culoare, o pereche de pantaloni eleganți și o cămașă albă la care a asortat o cravată albastră.

Camilla, soția Regelui, a ales să poarte o ținută în nuanțe de verde închis. Charles a fost tot timpul bine dispus după ce a ieșit din Capela St. George, o clădire superbă din secolul al XIV-lea aflată pe terenul Castelului Windsor.

După slujbă, Charles și soția sa au fost așteptați de o mașină care i-a condus la reședința lor regală. Castelul Windsor se află la aproximativ o oră de mers cu mașina de Londra, scrie People.

Reclamă

Familia Regală extinsă participă an de an la castelul Windsor pentru a participa la slujba tradițională. De la slujba de anul acesta a lipsit Prințesa Kate și Familia acesteia.

Soția Prințului William a anunțat în urmă cu o săptămână că a fost diagnosticată cu cancer.

Ce membrii au lipsit de la slujba de Paște de anul acesta

Dacă în trecut participau cei mai mulți membrii ai Familiei Regale, anul acesta lucrurile au stat complet diferit. Slujba a fost mult mai liniștită și cu mai puțini membri ai Familiei Regale.

Presa internațională scrie că s-a luat decizia de a limita numărul participanților la slujba de Paște pentru a minimiza contactul Regelui cu ceilalți în timpul tratamentului său de cancer.

Regele și Regina au stat separat de restul participanților la slujba care a durat mai bine de o oră.

În mod similar, Regina Elisabeta a II-a a stat separat de cei dragi atunci când a participat la înmormântarea soțului ei, Prințul Philip, care a avut loc pe fondul regulilor stricte din timpul pandemiei de COVID. Frații Regelui au fost primii membri ai familiei care au sosit.

Ducele și Ducesa de Edinburgh au fost însoțiți de fiul lor, James, Contele de Wessex. Aceștia au fost urmați de Prințesa Anne. Ulterior a ajuns și Prințul Andrew alături de Sarah Ferguson, Ducesă de York. Prințul William și familia acestuia nu a participat la evenimentul de anul acesta.

Kate Middleton se recuperează în continuare după operația abdominală suferit. În plus, soția viitorului monarh a început tratamentul pentru cancer. Casa Regală Britanică nu a vrut să dezvăluie cu ce tip de cancer se confruntă Prințesa de Wales.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×