Reclamă

Regele Charles a participat la slujba de Paște. Aceasta a fost prima apariție publică importantă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a participat la slujba de Paște. Aceasta a reprezentat și prima sa apariție publică importantă după diagnosticul cu cancer. Monarhul și soția sa au mers împreună la Capela Saint-George din Windsor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 aprilie 2024, 11:25

Suveranul Marii Britanii nu a ratat slujba tradițională de Paște. Acesta a fost zâmbitor în ciuda diagnosticului primit. Regele a anunțat că a început tratamentul pentru cancer în urmă cu aproximativ două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a participat la slujba de Paște

Tatăl Prințului William a stat de vorbă cu admiratorii regali după terminarea slujbei tradiționale de Paște. Monarhul britanic, în vârstă de 75 de ani, a părut zâmbitor în timp ce își saluta supușii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce face cu mâna publicului după slujba de Paște
Monarhul Marii Britanii a salutat oamenii după slujba de Paște / Profimedia Images

Regele a fost urmat la fiecare pas de soția s. Regina Camilla s-a asigurat că Regele este tot timpul într-o dispoziție bună. Charles și Camilla au fost atenți cu publicul prezent.

Reclamă

Monarhul a purtat o ținută elegantă la slujba tradițională. Acesta a ales un palton închis la culoare, o pereche de pantaloni eleganți și o cămașă albă la care a asortat o cravată albastră.

Camilla, soția Regelui, a ales să poarte o ținută în nuanțe de verde închis. Charles a fost tot timpul bine dispus după ce a ieșit din Capela St. George, o clădire superbă din secolul al XIV-lea aflată pe terenul Castelului Windsor.

După slujbă, Charles și soția sa au fost așteptați de o mașină care i-a condus la reședința lor regală. Castelul Windsor se află la aproximativ o oră de mers cu mașina de Londra, scrie People.

Reclamă

Familia Regală extinsă participă an de an la castelul Windsor pentru a participa la slujba tradițională. De la slujba de anul acesta a lipsit Prințesa Kate și Familia acesteia.

Soția Prințului William a anunțat în urmă cu o săptămână că a fost diagnosticată cu cancer.

Ce membrii au lipsit de la slujba de Paște de anul acesta

Dacă în trecut participau cei mai mulți membrii ai Familiei Regale, anul acesta lucrurile au stat complet diferit. Slujba a fost mult mai liniștită și cu mai puțini membri ai Familiei Regale.

Presa internațională scrie că s-a luat decizia de a limita numărul participanților la slujba de Paște pentru a minimiza contactul Regelui cu ceilalți în timpul tratamentului său de cancer.

Regele și Regina au stat separat de restul participanților la slujba care a durat mai bine de o oră.

În mod similar, Regina Elisabeta a II-a a stat separat de cei dragi atunci când a participat la înmormântarea soțului ei, Prințul Philip, care a avut loc pe fondul regulilor stricte din timpul pandemiei de COVID. Frații Regelui au fost primii membri ai familiei care au sosit.

Ducele și Ducesa de Edinburgh au fost însoțiți de fiul lor, James, Contele de Wessex. Aceștia au fost urmați de Prințesa Anne. Ulterior a ajuns și Prințul Andrew alături de Sarah Ferguson, Ducesă de York. Prințul William și familia acestuia nu a participat la evenimentul de anul acesta.

Kate Middleton se recuperează în continuare după operația abdominală suferit. În plus, soția viitorului monarh a început tratamentul pentru cancer. Casa Regală Britanică nu a vrut să dezvăluie cu ce tip de cancer se confruntă Prințesa de Wales.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×