Reclamă

Prințesa Eugenie a publicat o nouă fotografie cu fiul Ernest. Recent, nepoata Reginei Elisabeta a împlinit 34 de ani: „Cel mai bun cadou sunt băieții mei”

Prințesa Eugenie a publicat o nouă fotografie cu fiul Ernest. Recent, nepoata Reginei Elisabeta a împlinit 34 de ani: „Cel mai bun cadou sunt băieții mei”. Ea a mai spus că „prețuiește familia și pe cei dragi” în ziua ei specială.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 martie 2024, 4:55

Prințesa Eugenie sărbătorește ideea de iubire și familie în ziua în care a împlinit 34 de ani. Recent, ea a postat o nouă fotografie pe Instagram cu fiul ei, Ernest George Ronnie. Imaginea a fost lansată în mediul online pentru a marca ziua ei de naștere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Eugenie a publicat o nouă fotografie cu fiul Ernest

Cu această ocazie, Eugenie a spus că este fericită să-și petreacă ziua specială alături de familia ei.

„Cel mai bun cadou dintre toate sunt băieții mei. Așa că, de ziua aceasta prețuiesc familia și pe cei dragi. ❤️❤️❤️”, a scris Eugenie, alături de o fotografie cu ea ținându-l în aer pe Ernest, în vârstă de 9 luni.

Pentru fotografia specială, Prințesa Eugenie a fost văzută purtând o coroniță albă, cercei cu pietre prețioase albastre și un top din tricot gri.

Eugenie este, de asemenea, mama fiului August Philip Hawke, în vârstă de trei ani. Ea îi are pe cei doi copii cu soțul Jack Brooksbank. Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu el în octombrie 2018, la Castelul Windsor.

Reclamă

Alte persoane din Familia Regală au publicat mesaje de ziua lui Eugenie. Mama prințesei, Sarah Ferguson, a distribuit o postare pe Instagram în care îi urează fiicei sale la mulți ani.

„La mulți ani fiicei mele minunate @princesseugenie”, a scris Fergie, în vârstă de 64 de ani, alături de o fotografie mamă-fiică. „Sunt atât de mândru de femeia incredibilă în care te-ai transformat.”

Reclamă

„Continui să mă uimești în fiecare zi în munca ta grea, grația, bunătatea și grija pe care o arăți altora”, a continuat Ducesa de York. „Întotdeauna vei fi fata mea dulce, deșteaptă și grijulie. Te iubesc, Eugenie. La mulți ani.”

Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice o susțin pe mama lor în lupta cu cancerul

Eugenie și sora ei, Prințesa Beatrice, își susțin împreună mama după ce Fergie a anunțat în ianuarie că a fost diagnosticată cu cancer de piele. La scurt timp după anunț, o prietenă a ducesei de York a spus pentru People că familia este în permanență alături de ea.

„Cele două minunate fiice ale mele sunt majoretele mele, campionii mei devotați și sufletele mele pereche”, a spus însăși Fergie pentru People în noiembrie anul trecut. Ea a adăugat că Eugenie și Beatrice „au fost cât se poate de empatice, așa cum sunt întotdeauna”.

În luna noiembrie a anului trecut, Eugenie a vorbit sincer despre experiența ei în rolul de mamă în timpul unei apariții pe podcastul Table Manners. Ea a detaliat presiunea pe care a simțit-o pentru a „scădea în greutate” după ce l-a născut pe Ernest în mai 2023.

„Nu știu despre tine, dar în ceea ce privește chestia despre siluetă. Mă înnebunește, dar mi se pare foarte greu să scap de toată greutatea”, a spus Eugenie. „Bănuiesc că societatea dictează toate chestiile astea”.

Prințesa a vorbit, de asemenea, la podcast despre presiunea de a crește în lumina reflectoarelor. Tot ea a mai adăugat că media a avut un control foarte mare asupra aspectului ei, spunând că „cu siguranță a cauzat câteva probleme în legătură cu faptul că trebuie să arăt într-un anumit fel”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×