Reclamă

Prințul William și Kate Middleton iau în considerare o școală cu internat pentru Prințul George. Unde ar putea studia viitorul Rege al Marii Britanii

Prințul William și Kate Middleton iau în considerare o școală cu internat pentru Prințul George. Viitorul Rege al Marii Britanii are mai multe opțiuni în ceea ce privește educația pe care o va urma. Prințul și Prințesa de Wales trebuie să se grăbească și să ia o decizie pentru acesta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 februarie 2024, 6:34

Prințul și Prințesa de Wales au făcut un turneu la școala St. Edward din Oxford. Chiar dacă în această perioadă Prințesa de Wales se recuperează după operația abdominală, soțul ei se dedică educației celor trei copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton iau în considerare o școală cu internat pentru Prințul George

Prințul George mai are câțiva ani de învățat la școala Lambrook. George învață la Lambrook alături de Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografie portret cu Prințul George cu ocazia aniversării a 9 ani
Fotografia îl arată pe tânărul prinț zâmbitor, în vacanță / Profimedia Images

Experții regali susțin că George va urma cursurile acestei școli până la vârsta de 13 ani. Prințul William și Kate Middleton trebuie să se grăbească și să ia o decizie cu privire la viitorul fiului lor. Prințul William ar lua în considerare școala cu internat din Oxford.

Reclamă

Prințul de Wales ar trebui să plătească o taxă anuală de 46.980 de lire sterline dacă George va merge la St. Edward. Școala cu internat este deschisă pentru băieții și fetele cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Această opțiune ar fi mult mai facilă pentru Prințul și Prințesa de Wales.

Școala cu internat este la aproximativ o oră de mers cu mașina de la reședința Prințului și Prințesei de Wales din Windsor. În plus, este un loc în care ar putea studia chiar și Prințul Louis și Prințesa Charlotte atunci când vor avea vârsta adecvată.

Școala pune accent pe acte în favoarea comunității, esențiale pentru etosul Familiei Regale Britanice. Școala este condusă în prezent de Alastair Chirnside, un absolvent al Universității din Oxford.

Reclamă

Ce spun experții regali despre viitorul Prințului George

Mesajul școlii la care ar putea să studieze este unul care se potrivește cu convingerile Prințului și Prințesei de Wales. Școala cu internat susține că „trebuie să existe oportunitatea pentru toți să ia parte și ca toți să exceleze”.

Școala mai susține că profesorii „trebuie nu numai să transmită cunoștințe și să predea aptitudini, ci să permită copiilor să fie ei înșiși”. În trecut s-a speculat că Prințul George ar putea merge la Colegiul Marlborough sau la Colegiul Eton.

Experții regali sunt de părere că Prințul William și Prințesa Kate ar putea să ia o decizie neașteptată în ceea ce privește viitorul Prințului George.

De altfel, Kate s-a opus în trecut ideei de a-l trimite pe George la o școală cu internat. Prințesa de Wales a studiat în trecut la Marlborough College.

Acolo au studiat și Prințesele Beatrice și Eugenie. Prințul William și fratele său, Prințul Harry, au mers împreună la Eton. Este o decizie dificilă pe care cei doi părinți sunt nevoiți să o ia pentru viitorul educațional al copilului lor, scrie People.

Kate Middleton își dorește că Prințul George să nu fie încă supus presiunii responsabilităților regale. Fiul cel mare al Prințului William se află în linie directă la succesiunea tronului Marii Britanii. Acesta trebuie să se pregătească în eventualitatea în care va urca pe tron după tatăl său, Prințul William. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×