Reclamă

Regina Letizia a participat la un eveniment oficial din Salamanca. Majestatea Sa a strălucit într-o rochie verde

Regina Letizia a participat la un eveniment oficial din Salamanca. Majestatea Sa a strălucit într-o rochie verde. Soția Regelui Felipe este un exemplu de eleganță și bun gust. Milioane de femei o admiră ori de câte ori apare în public.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 februarie 2024, 12:19

Regina Spaniei a participat singură de această dată la evenimentul din Salamanca. Majestatea Sa, în vârstă de 51 de ani, a ales pentru această ocazie o ținută feminină, într-o nuanță de verde de primăvară. Ținuta ei a fost completată de un palton elegant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a participat la un eveniment oficial din Salamanca

Majestatea Sa a fost invitată la un eveniment public din Salamanca. Regina a participat la ceremonia de deschidere a turneului Talent 2024. Evenimentul este organizat de o fundație care este patronată chiar de Regele Felipe în numele fiicei sale, Prințesa Leonor, scrie presa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia la un eveniment din Salamanca într-o rochie verde
Majestatea Sa a strălucit într-o rochie verde / Profimedia Images

Letizia a dat dovadă de eleganță într-o rochie verde smarald. Majestatea Sa a făcut o alegere vestimentară elegantă.

Reclamă

Rochia midi, cu mâneci lungi, a fost completată de un platon la fel de elegant. Peste rochia superbă a ales să poarte paltonul clasic ce apariție unui brand renumit dinSpania. Letizia și-a completat întreaga ținută cu o pereche elegantă de pantofi cu toc.

Tocul jos a ajutat-o pe Regină să pășească plină de încredere la eveniment. Ținuta ei a fost una simplă, dar extrem de elegantă.

Soția suveranului Spaniei știe cum să impresioneze ori de câte ori apare în publi. Apariția elegantă a Reginei a avut loc după ce soțul ei, Regele Felipe, s-a bucurat de câteva zile libere într-o stațiune de schi. Regele a mers fără soția sa în vacanță.

Reclamă

Acesta a fost însoțit de un grup de prieteni pasionați și ei de sporturile de iarnă. Presa internațională scrie că Familia Regală deține acolo o casă de vacanță.

Regele Felipe ar fi pasionat de stațiunea Baqueira. Regina Letizia, pe de altă parte, nu este la fel de pasionată de sporturile de iarnă cum este soțul său.

Regina Letizia a fost acuzată recent de infidelitate

Familia Regală trece printr-o perioadă tumultoasă. Regina Letizia a fost acuzată la începutul acestui an de infidelitate. Cel care i-a adus acuzațiile a fost chiar fostul său cumnat.

Regina Letizia a avut o mulțime de apariții publice în ultima perioadă, însă aceasta nu a vrut să comenteze zvonurile lansate de fostul ei cumnat. Jaime Penafiel, jurnalist, a făcut mai multe acuzații despre această infidelitate în cartea pe care a lansat-o.

Acesta a susținut că Jaime Del Burgo, fostul cumnat al Reginei., a avut o relație cu Majestatea Sa înainte ca aceasta să se căsătorească în 2004 cu Regele Felipe.

Jaime a spus că a cunoscut-o pe Letizia înainte ca aceasta să-l fi întâlnit pe Regele Felipe. El a susținut că Letizia i-ar fi fost iubită înainte să aibă o relație cu Telma Ortiz, sora mai mică a Reginei, scrie People.

Jamie a declarat și el recent faptul că va face mai multe dezvăluiri în cartea la care lucrează. În ciuda acestor zvonuri, Regina Letizia și soțul ei nu au dat curs acuzațiilor. Majestatea Sa a avut apariții pline de încredere la evenimentele publice și a încercat de speculațiile care se învârt în jurul imaginii sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×