Reclamă

Primele imagini cu Regina Letizia după ce s-a speculat că ar fi avut o relație cu fostul său cumnat. Majestatea Sa nu a dorit să facă declarații publice

Au apărut primele imagini cu Regina Letizia după ce s-a speculat că ar fi avut o relație cu fostul său cumnat. Informația a fost făcută publică într-o carte biografică care a apărut la începutul lunii decembrie. La baza dezvăluirilor au stat mărturisirile presupusului său amant.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 decembrie 2023, 12:39

Regina Letizia a participat singură la o întâlnire oficială din Madrid. Regele Felipe nu a putut să-i fie alături soției sale de această dată. Majestatea Sa a fost urmărită la fiecare pas de ziariști în urma zvonurilor de infidelitate. Soția Regelui Felipe nu a vrut să ofere nicio declarație publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Regina Letizia după ce s-a speculat că ar fi avut o relație cu fostul său cumnat

Regina Letizia a impresionat din nou cu alegerile sale vestimentare. Majestatea Sa a avut o apariție elegantă la un eveniment public din Madrid. Soția Regelui Felipe a fost invitată să participa le întâlnirea Fundeației împotriva substanțelor interzise.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia purtând un palton negru după ce a fost acuzată de infidelitate
Majestatea Sa nu a dorit să facă declarații publice / Profimedia Images

Majestatea Sa a optat pentru o cămașă neagră la care a asortat o fustă albă și o pereche de pantofi negri. Regina și-a completat look-ul clasic cu ajutorul unei perechi de cercei albi, cu perle. Regina a fost urmărită la fiecare pas de fotografi și ziariști.

Reclamă

Aceștia au încercat să afle mai multe detalii despre zvonurile care au început să circule la începutul lunii decembrie. Majestatea Sa nu a vrut să ofere declarații și a preferat să se concentreze asupra evenimentului la care a fost invitată.

Este o perioadă tumultoasă pentru Casa Regală din Spania. Regele Felipe și Regina Letizia au avut mai multe apariții în ultimile luni.

Cei doi monarhi se implică activ în viața politică, dar și în organizarea evenimentelor caritabile. Regina Letizia și Regele Felipe au participat inclusiv la cea de-a 25-a aniversare a ziarului La Razon. Soția Regelui Felipe a uimit atunci într-o rochie mulată, cu umerii goi.

Reclamă

Ce s-a scris despre infidelitatea Reginei Letizia

Presa de peste hotare scrie despre „infidelitatea” Reginei Letizia. S-a scris că între Majestatea Sa și Jaime del Burgo, fostul său cumnat, ar fi existat o poveste de dragoste. Totul ar fi început în anul 2002, cu puțin timp înainte ca Letizia să-l cunoască pe Regele Felipe, scrie PageSix.

Relația Letiziei cu Jaime del Burgo ar fi durat doi ani, timp în care s-ar fi întâlnit și cu viitorul Rege. Del Burgo este cel care a făcut aceste dezvăluiri. Acesta a dezvăluit că se pregătea să o ceară pe Letizia de soție, însă aceasta i-ar fi dezvăluit în acel moment că are o relație cu Regele Felipe.

Tot presupusul amant a declarat că Regina Letizia ar fi continuat să-l caute între anii 2010-2011. Toate aceste dezvăluiri au apărut în cartea Letizia & I: What Secrets Is Queen Letizia Hiding?

După 2011, Jaime del Burgo s-a căsătorit cu sora Letizi. Omul de afaceri și sora Majestății Sale au fost căsătoriți timp de doi ani, iar ulterior au divorțat.

Casa Regală a Spaniei nu a vrut să comenteze aceste declarații. Del Burgo a postat inclusiv o fotografie cu Regina Letizia în care aceasta apărea purtând o eșarfă.

Del Burgo a susținut că acea eșarfă i-ar fi aparținut lui, însă admiratorii Familiei Regale s-au îndoit de autenticitatea fotografiei. Bărbatul și-a închis conturile de social media după ce oamenii au început să afirme că poza ar fi falsă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×